![]() |
Re: Rezultate 4T 3D Car Battle Special Edition 6 - Individual
foarte faine toate....bv baieti!!!
|
De 5 minute sunt in shock si nu imi pot reveni. Toate lucrarile sunt dementiale. Bravo baieti foarte frumos.
1) Nissan Gt-r 2)Opel 3)Sandero |
foarte tari creatile, tari si bady kit urile. cand o sa ajung si eu la nivelu asta? :)
|
asta depinde doar de tine
|
Nu uitati de noi....https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=1#post2324670
|
Bravo Cipriany
Cele mai tari masini sunt cele a lui Cipriany...surprinde foarte bine...mai ales si peisajul:)....cel mai tare...de nota 10+ :D:X
|
Sa inteleg ca de la premi trebuie sa ne luam la revedere, mare pacat pt tot timpul si munca investita in crearea acestor modele
|
SA VA FIE RUSINE!!!
V-ati batut joc de munca omului. Vreau sa fac un anunt: Nu mai participati la concursurile autohtone pentru ca toti urmaresc acelasi lucru, sa profite de munca voastra ca sa-si faca reclama. Pierdeti timpul muncind DEGEABA.Orientati-va catre alte concursuri din afara, la noi nu se merita. |
RUSINE SA VA FIE!!!
|
Päcat mane ca n-ai câstigat nimic :sad: era bomba lucrarea [Porsche-ul] ta :sad: dar lasä, data viitoare, fac pariu. ca nu va mai intra nici dracu in concursuri d-astea ;)
Quote:
|
Felicitari tuturor!!:D
|
cand am luat si eu locu III ... adica nu mai scrie mentiune pe diploma ( din alea am 2 bucati) se trage 4tuningu pe (ochiu negru) ...si nu vrea sa imi dea premiu
oricum... sunt de ceva timp pe 4tuning si e prima data cand patesc asa.... |
cand v'am zis fiecaruia ca asa o sa se intample si sa nu va bateti capu' ... a'ti zis ca nu ... ca evenimetnele trecute au fost intamplatoare ... na' ... v'ati convins ... tocmai d'aia nu am intrat cu silvia aia tare :lol:;)
NEXT TIME LISTEN TO WHAT I HAVE TO SAY ! :P |
| All times are GMT +2. The time now is 20:28. |
- Copyright 2026 4Tuning