![]() |
Re: Hamann 599 GTB auriu din Dubai
horror :omfg:
|
Quote:
|
vopseaua asta il face sa fie special in felul lui nu e kitch sa fim seriosi e un ferrari si ruginit ar fi frumos
|
Chiar imi place:-?..
Si chestia cu tzigania :-? .. hm.. ce tigan are Ferrari "GOLD" .. ca sa ziceti ca acest Ferrari este tiganie? .. din cate stiu guta nu are nici o melodie in care sa fie vorba despre un Ferrari "GOLD" .. si din cate vad nu este nici o bara din carton .. vreun semn NAIC lipit pe luneta.. nici-o husa cu femei goale si nici-o priza de aer pe capota din Lemn ca sa ziceti ca e KITSCH .. Iar aurul din cate stiu s-a purtat f mult timp pana un destept a descoperit ca Argintul " Luceste " mai frumos decat Aurul.. |
Quote:
|
Poza aia e facuta acum 3 ani si nu cred ca te .... pe tine ce avatar am.. si daca as fi tigan inseamna ca tu ai fi rasist..
si gusturile mele nu se discuta.... iar daca te tu te uiti pe youtube la tot felul de filmulete cu nu stiu ce prosti in ele nu inseamna ca trebuie sa ma uit si eu... si nu te mai da atat de destept si atat de tuner ca nu iti sta bine.. si numai da iar reply ca numai raspund persoanelor cu un nivel atat de ridicat de inteligenta cu care eu nu pot sta de vorba 20 de secunde fiindca mi-ar da peste bot cu inteligenta si cultura sa .. Arividerci! .. Scuze de off - topic .. |
arata bine rau
|
Daca nu ar fi existat tigani, nu ar mai fi existat nici termenul tiganie, deci ne-ar fi placut la toti masina asta.
|
Quote:
|
Dar lamuritima si pe mine...DE CE SPUNETI CA E TIGANIE? .. NU AM VAZUT IN VIATA MEA O MASINA AURIE LA UN TIGAN!:|
L.E : Mai bine spuneti " Arabisme " " Dubaisme " decat Tiganie .. [ nu sunt tigan.. dar tiganie se spune unui lucru intalnit la tigani.. Si din cate vad ferrari-u asta nu e tras de doi cai.. ci propulsat de un V12 cu foarte multi cai.. |
E foarte frumoasa masina, dar culoarea nu merge deloc.
|
intradevar misthoo masina
prima poza e belea ;) |
e bestiala ...astia de la Hamann nu se incurca nicidecum cu economiile ....:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning