![]() |
twweti nu zice asha , sa gandit skma la un lucru care lui tng si mie ne-a placut si am fost deacord sa il facem :wink:
bannerul nu il facem pt reclama,ci pt noi asha ca suntem un fel de familie :wink: |
tweety - ce au astia de pana-n 18 ani :( io am 14(mai jos de 15 nu merea la profile :D ) si chiar dak io confund mx5 cu fiat 500 ata ete ...
Dak familia 4 tuning vrea sa fie unita , atunci trebe neaparat sa facem banner-ul ala ? ce ?, poate costa mai mult de 2-2.5 meleoane ? Cam cat de mare e familia 4t ploiesti ? o intrebare ... |
Pai uite-te si tu la fisa de prezenta ! :wink:
|
de ce ma dezamagiti :(
haideti fratilor ca va credeam cea mai unita comunitate ;) aratati`o si pe asta ;) vad ca zice luema nu e problema de bani atunci care e problema daca nu e problema de bani inseamna .... ca vreti sa faceti banneru da? atunci strangeti`va faceti bannerusi pe 19 il expuneti ca daca nu va alerg :D |
Ba ,in plm nu e vb de bani, dar ideea e aiurea, e naspa, vreti sa puneti un ditamai banner-ul pe masini, ce e asta cu familia ,zici ca suntem mafia siciliana, n-am nimic cu pustii de 15 ani, dar vorbeste gura fara ei cateodata
|
Deci cam asta e treaba .. nici o solutzie
Poate pe viitor va suna mai tentant ... Topic inchis |
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning