![]() |
Re: cel mai bun cap tractor
Quote:
|
volvo pt design :)
|
1. Volvo
2. Man .... Volvo a facut cel mai fiabil cap tractor, iar designul cel mai frumos l-au creat cei la la Man... |
intr-adevar.. Volvo este cel mai puternic si poate cel mai frumos .. dar cel mai bun cap de tractor este MAN pt ca este cel mai fiabil, foarte ieftin si destul de puternic , iar cu frumusetea nu o da in bara! MAN are cel mai bun raport calitate/performante/pret.
|
La ora actuala volvo are cel mai puternic cap tractor...700Cp https://www.youtube.com/watch?v=I6FBtkgGv7c
|
Quote:
|
Votat iveco , trag la deal chiar si incarcate , sunt fiabile , costurile de intretinere sunt foarte mici , si consuma foarte putin , iveco stralis a castigat recent un concurs despre care multi nu stiu , a scos cel mai mic consum in speta 25% !
|
iveco sunt mai varza ca DAF si totusi au fost mai mult votate! asta nu suport eu la lume ca voteaza ce brand are in ograda! daca ai fiat seicento..votezi iveco !
|
Quote:
Dolb mare dreptate ai avut in postul tau cu fiat/iveco :) |
|
VOLVO , agrgumente ...am unul si sunt foarte multumit de el are peste 750.000 km si momentan nici o reparatie doar intretinere[/QUOTE]
doar intretinere???? daca spui tu...service-ul volvo in Romania...lasa mult de dorit, poate prea mult... eu am votat scania, sunt foarte multumit de ele, pentru romania sunt ok, service ok, iar ele ca masini sunt destul de fiabile, consum mult mai redus fata de volvo sau man, intretinerea ceva mai ok pentru buzunar asa ca ma repet: Am votat Scania |
Quote:
eu am votat scania, sunt foarte multumit de ele, pentru romania sunt ok, service ok, iar ele ca masini sunt destul de fiabile, consum mult mai redus fata de volvo sau man, intretinerea ceva mai ok pentru buzunar asa ca ma repet: Am votat Scania[/QUOTE] Sti tu ca lasa de dorit ? Nu am avut nici o problema cu serivce-ul, ba chiar sunt foarte multumit. Consum mult mai redus ? 1 -1.5 litri cam asta este marja intre Scania-Volvo deci irelevant. Si cum am mai spus consumul este relativ si depinde de foarte multi factori ( sofer/incarcatura/drum ). |
da..pai scania cu 10 tone pe ea , consuma mai putin cu 1L decat volvo cu 30 tone pe ea.
|
Re: Cel mai bun cap tractor
Un Volvo nu puteti sa-l comparati cu orice camion, clar ramane cel mai bun la ora actuala, Volvo NR.1, dupaia Scania si Mercedes-Benz.
|
Quote:
PS: daca exista cap de tractor BMW , castiga pollul de mult timp ! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning