Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii CHRYSLER/DODGE/JEEP (https://forum.4tuning.ro/436-discutii-chrysler-dodge-jeep.html)
-   -   Chrysler Neon - discutii proprietari (https://forum.4tuning.ro/436-discutii-chrysler-dodge-jeep/123289-chrysler-neon-discutii-proprietari.html)

nithuca 16-09-09 16:57

Eu am masina numai de vreo trei saptamani, si nu stiu mai nimic despre ea.....am cate ceva de schimbat la directie....si placutele de frana....pe unde se pot gasi?

Am putea discuta pe messenger? Ca ma intereseaza foarte tare subiectul, eu am o astfel de masina numai de vreo trei [email protected]
Quote:

Originally Posted by marc81 (Post 2173800)
Mi-am luat si eu un chrysler neon si asi fi interesat sa schimb anumite informatii cu persoane care au asa ceva!!!Astept cu nerabdare interesati,mai ales ca nu prea sunt forumuri unde sa poate discuta despre chrysler neon!

Si eu sunt interesat de subiectul acesta, ca mi-am luat o astfel de masina numai de vreo trei saptamani, si nu stiu nimic despre ea....banuiesc ca stii mai multe, deja.....
Quote:

Originally Posted by marc81 (Post 2321733)
eu am motor de 2.0 si e pe curea...curios.Tocmai acuma imi cmand discuri si placute fata "Ferodo",ca alea originala is mult prea scumpe.Daca mai sti alte piese ce se potrivesc de la alte masini spune-mi te ror si mie.mersi

Ti-as fi recunoscator daca mi-ai spune de unde se pot procura piese de schimb.......multumesc.....
Quote:

Originally Posted by Totyos06 (Post 2344822)
de curand am schimbat directia, suspensia si sist. de franare cu piese mopar. masina reactioneaza formidabil la comenzi.

Poti sa-mi spui unde gasesc piese de schimb? Multumesc....

Totyos06 18-09-09 18:30

0744565662

eu as dori sa o vand. daca stiti vreun doritor, i-as face un pret bun

sau sa o schomb cu ceva mai nou

GeO-oRoDC 19-09-09 20:57

Re: Chrysler Neon - discutii proprietari

Quote:

Originally Posted by nithuca (Post 2645014)
Eu am masina numai de vreo trei saptamani, si nu stiu mai nimic despre ea.....am cate ceva de schimbat la directie....si placutele de frana....pe unde se pot gasi?

piese se pot cumparat de la multe magazine de piese auto care importeaza ...

marc81 20-09-09 16:47

Quote:

Originally Posted by nithuca (Post 2649760)
Ti-as fi recunoscator daca mi-ai spune de unde se pot procura piese de schimb.......multumesc.....

Eu sunt din cluj si am gasit piese la diferite magazine...ca si pret ...nu e nimik de speriat(daca nu mergi la reprezentanta).Frane spate originale-Mopar(discuri si placute) au fost vreo 700 lei cu tot cu manopera,discuri+placute fata-Delphi 450 lei +manopera vreo 60 lei.Capat de bara 100 lei(din pacate neoriginal,facut in Italia),Distributia:curea 'contitech"+role bosch 900 lei(dar gasesti si mai ieftin daca nu vrei neaparat sa fie de firma).
ai zis ca ai ceva probleme la directie...TOATE masinile chrysler de generatie mai veche(ma refer pana in 2004) au probleme la caseta de directie,acuma depinde cat de mare este jocul in caseta,dar este ceva f des intalnit(la neon-ul meu am ceva joc, am un prieten cu un PT Cruiser si are la fel).Am fost la 4 service-uri(inclusiv reprezentanta) si mi-au zis sa stai linistit ,ca nu are ce sa se intample.Cand se va agrava atunci se va pune problema de rectificat sau schimbat.Un rectificat de caseta este 600 lei cu garantie 2 ani...deci decent(stiu asta pt ca am vb cu cineva din Sighisoara care se ocupa cu asa ceva).Eu ma duc frecvent cu viteze mari in afara localitatilor(130-180km/h) si sta perfect pe drum...acuma nu zic sa faceti si voi la fel dar...eu am incercat pe pielea mea si am constatat asta.Va salut si mai astept post-uri de la voi.
Quote:

Originally Posted by nithuca (Post 2645014)

Din ce an e si ce motor are?Al meu e din 2003,2.0 16v,133 cai,modelul LX,adica acela cu piele,ceva lemn sau mahon(habar n-am),cu volanul in 3 spite si cu ceasurile de la bord schimbate fata de modelul 2000-2002.Plus de astea i-am mai adus modificari la aspect(jante cromate,geamuri fumirii,xenoane si o toba de esapament Borla),si i-am mai pus filtru aer sport K&N(care se poate spala)

nithuca 22-09-09 11:42

Ceea ce am eu este Neon 2.0 LE din 1999. Din ceea ce am retinut eu de la mecanicul care a vazut-o sunt necesare: Cap de bara stanga-dreapta, Brat inferior stanga-dreapta, echipat cu rotula si bucsa, set placute de frana.
Multumesc pentru raspuns...eu sunt din Iernut.

Drroqhy 22-09-09 13:53

Salut. Aveti cumva intalniri saptamanale Chrysler sau Chrysler Neon? As vrea sa particip si eu ca diferentele intre motorul meu si cel de pe Neon nu e mare.

Cu respect

nithuca 22-09-09 20:17

Nu...*****ii cand vrei....deschide fiecare cand poate...
Chiar as vrea sa vorbim.....
Quote:

Originally Posted by Totyos06 (Post 2650562)
0744565662

O sa te sun.....peste cateva zile...

GeO-oRoDC 22-09-09 21:18

5 Attachment(s)
nu sunt intalniri , chiar ar fii super daca ar fii , app puteti pune cateva poze cu masinile voastre ? :D

uitati si cateva poze cu masina mea ...

Si inca mai am de munca la ea ... :P

marc81 24-09-09 15:04

3 Attachment(s)
Am pus si eu ceva poze asa ca sa va faceti o imagine...mie chiar imi place ce am facut din ea cu bani relativ putini.Cat despre intalniri...nu stiu ce sa zic.Am inteles ca in Cluj se fac intalniri de Chrysler impreuna cu cei de ma BMW dar nu stiu sigur.Oricum cred ca ar fi destul de dificil pt voi sa veniti la Cluj doar pt o intalnire...Ma voi interesa sa vad daca ,chiar se fac intalnirile acelea.Va salut

marc81 24-09-09 15:07

Diferenta e relativ mica...neon 2,0 are motor SOCH iar sebring,pt cruiser motor 2.0 are motor DOCH.de acolo si diferenta de 8 cai(133 neon-141 sebring)

Drroqhy 24-09-09 16:07

Probabil cel putin o data pe an o sa aputem sa ajungem si noi. Dar macar sa se faca in fiecare oras in care sunt doritori cate o intalnire la o saptamana sau doua, depinde cum vrea fiecare. Eu am masina din 2007 si nu am intalnit pe nimeni care sa aibe un chrysler si sa iasa la o vorba seara.

PS. Frumoasa masina marc81

GeO-oRoDC 25-09-09 20:12

Quote:

Originally Posted by Drroqhy (Post 2666013)
Probabil cel putin o data pe an o sa aputem sa ajungem si noi. Dar macar sa se faca in fiecare oras in care sunt doritori cate o intalnire la o saptamana sau doua, depinde cum vrea fiecare. Eu am masina din 2007 si nu am intalnit pe nimeni care sa aibe un chrysler si sa iasa la o vorba seara.

PS. Frumoasa masina marc81

da ai dreptate , oricum sunt mai multi care vor sa se faca asa ceva ... asta trebuie vorbit 3-4-5 oameni , intalnit , vorbit , stabilit ... si sa ramana si sa se faca o intalnire saptamanala sau la 2 saptamani ... ...

marc81 25-09-09 23:33

Eu sunt total de acord cu o intalnire si asi mai avea un prieten care are un PT Cruiser si ar veni si el.Cum am mai zis ar fi doar problema de locatie si de perioada,dar perioada se poate aranja ca sa fie bine pt toti.Apropo voi mai aveti prieteni cu Chrysler?

Drroqhy 26-09-09 10:59

Am vorbit anu trecut cu turbo_tudor care are un sebring din '96 si presupun ca o sa vina si el daca se organizeaza ceva. In rest nu prea am vazut multa lume.

Geo-orodc ieri am aflat ca stau la 2 blocuri de tine :P

Drroqhy 26-09-09 12:00

8 Attachment(s)
Cateva poze si cu masina mea :D

All times are GMT +2. The time now is 19:46.

- Copyright 2026 4Tuning