![]() |
G-Spott sa vezi ce ne ardem in retea...vezi ca se aude ceva ca s-ar putea sa fac(em) rost de el :lol:
imi facurati pofta de joc si instalai street legal redline ...sau cum ii zice :lol: cam nasol ...da oricum merge...gata m-am tirat sa ma joc zbye ! |
Fratilor ce au scos astia, nu-mi vine sa cred, tuning pana la cel mai mic detaliu. IUPIIIIIIIIIIIIII :chew: :chew: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
Cand iese pe piata, la noi. Il vreau. :wink: |
Super tare , abia astept pacat ca nu am apucat sa termin Und. 1 mai aveam 2 nivele :shock: mi-a luat unu jocu si nu mai mi l-a dat...dar abai astept sa vad NFS Underground 2 :D .
|
Re:
Quote:
Al3xius stai sa apara. ( poate trecem zilele as pe la Sniper ) |
daka face cineva rost de el il punetzi pe un cd shi il trimitetzi prin posta ca va trimit yo bani.ashtept.
|
3 Attachment(s)
cam asa ar arata orasul :twisted: :twisted: :twisted: alte screenshots`
|
marfa pozele de la joc
|
3 Attachment(s)
altele`
|
3 Attachment(s)
subaru`
|
3 Attachment(s)
......
|
2 Attachment(s)
......
|
ce atatea poze..... in Demo se vede cel mai bine cum va fi jocul :twisted: :twisted: :twisted:
|
corect Sonic ....din totdeauna pozele au fost mult mai misto decat jocul ...am patit-o de multe ori sa vad niste poze care \"prezentau\" jocul si aratau super si jocul sa fie mai slabutz ...ca sa nu zic altfel ! :roll: :lol:
|
la speedy acolo, \" master_supra\" poza aia e de fapt master subaru, :lol:
|
Deja a dat-o in SF partea a2a...ce peisaje tipic \"hollywoodiene\"...traiasca 2F2F, ca l-ash bate numai in cap pe idiotul care a venit cu ideile la filmul ala...totul e absolut \"comercial\" acum...ehh, una peste alta, bine ca nu l-au lasat in pom...jocul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning