![]() |
Re: Jante furate ! atentie
Quote:
|
Fixius ... de ce nu dai un telefon la politie sa spui ca ai vazut ce ai vazut ? poate in duba respectiva era macar 1 janta din toate cele furate.
|
Quote:
|
stai linistiti ca am sunat, sunt inregistrat deja cu numele si adresa.. cand au venit nu au vazut nimic..
am dat telefon pe la 4:30, si au venit pe la 5 =)) tata a plecat la 8:30 si atunci audiul S3 era pe boltari acuma seara cand am ajuns acasa.. avea alte jante pe masina... duba era alba.. Quote:
sa speram ca in curte nu o sa fie problema.. o sa se ajunga, ca un italia, se formeaza grupuletze.. care se plimba noaptea si cum vad ceva suspect anuntza politia =)) |
maina din fata blocului o poate lasa cheala;
garajul il poate sparge ca nu e asa greu ; iar sa stai la casa si sa iti ti masina in curte e iarasi riscant in cazul in care nu ai sisteme anti furt prin curte, camere de supraveghere sau macar un caine care sa mai latre, hotul hot ramane te poate fura si pe fata |
doar ca nu e asa cretin sa-ti sara gardu in curte.. sa-ti dea jantele jos si sa le arunce peste gard, stiind ca tu oricand te poti trezii, si cine stie peste ce propietari mai da.. parerea mea..
am vazut ca sunt ceva anti furturi speciale ptr jante.. o sa ma interesez si revin cu detalii si poate kiar si oferte de pretz :P |
ce sa mai zic ca azi in parcul sau fostul parc de masini dintre turda si cluj ... cum vii de la turda si cobori feleacul este ceva parc de masini sau a fost ... dupa aroma ... am vazut un a6 parca pe partea stanga pe discuri pe partea dreapta pe un cric fara jante .... deci dezastru, bahaoooooooooooooos ... nush unde se va ajunge, de 2 nopti i'au furat unui amic de pe 5 camioane 10 baterii ... din curte, ce sa mai eu imi parchez masina in gardul viu cu partea dreapta dar in curand o voi parca la perete .. wtf, cred ca e o metoda destul de buna decat sa umblu cu jantele de tabla ;)
|
... si vei ramane cu 2 roti:D
Am glumit... Nu stiu ce parere aveti, dar eu as monta un sistem de supraveghere in masina. Cateva webcamuri (cu infrarosu) ascunse, conectat la un laptop modificat (sau recorder). De mult ma gandesc la ideea asta, oriunde te duci cu masina, orice se-ntampla ai un martor. Nu poate sa fie o idee atat de proasta, cei de la Hummer ofera un astfel de sistem: http://www.ebaumsworld.com/video/watch/953215/ |
si o sa itzi arate masina ca a unui taximetrist...1000000 de cabluri si vreo 10 prelungitoare care ies din bricheta...:D....itzi dai seama ca cei de la Hummer au facut chestia asta pt ca si au unde sa mascheze toate matzele..:D....oricum ar fi un proiect indraznetz.....dar ma indoiesc ca se poate face asa ceva pe o masina mica.....si totusi daca te hotarasti sa faci asa ceva...ai tot sprijinul meu ....moral..:D bafta!
|
Sunt camere web wireless (WIFI), si daca totusi punem camere cu cablu, sunt necesar maxim 6 cabluri (4-6 camere sunt suficiente) care pot fi ascunsi sub tapiterie. Alimentatia poate fi rezolvata si mai discret, nu numai prin bricheta. Partea grea este gasirea unui aparat care inregistreaza pe 4-6 canale simultan.
|
Ar trebui sa se uneasca toti proprietarii de masini ce nu vor sa ramana fara jante si sa-i prinda pe acesti hoti, cu o masina cu ceva jante frumoase puse pentru momeala :lol:
|
cu sigurantza.. au acces si la acest forum =))
|
nu e vorba ca nu au acces dar nu cred ca intra ei pe forum ;)
|
Quote:
|
Jantele Rial Bari care au fost furate din Grigorescu de pe Polo au fost recuperate. Hoti au fost prinsi in targul de masini de sambata si sunt 2 centateni de etnie rroma (incerc sa nu fiu rasist). Jantele au fost gasite fara cauciucuri. Pe aceasta cale proprietarul de drept doreste sa multumeasca Sectiei 5 Politie Cluj.
Si io sper sincer ca astia 2 ticalosi sa fie bagati la inchisoare o groaza de vreme si sper ca tot astia doi sa fie si cei care o furat de pe celelalte masini si poate sa mai recupereze si altii bunurile care le-au fost furate. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning