![]() |
Re: tunin PASSAT
Quote:
|
Quote:
si sa nu mai vb de aerodinamica.............. weak man......... data viitoare sa folosesti ceva mai finut :chainsaw: |
kitch direct. pacat ca arata mai bine stock decat asa facuta de voi.
|
wooooooooooow:shock:
de unde a venit masina aia (sau mai bine zis spoilaru)??:crazy: "oare de pe Marte"........"ba nu"......"cred ca stiu .......de pe PLUTO" e varza omule spoilaru ala! -totusi respect dorinta de a o tuna...........da totusi oricum sunt sigur ca daca schimba upic spoilaru (sal modifice umpic) ar sta chiar bine! -nu e exclus sa fie Virtual tuning!:silenced: |
pacat de passat!!!:(:(
|
looool darth vader p alb... respira km greu :))) nu va stricati masinile aja... sfat....
|
fratioru meu sant de la constanta am o mare rugaminte id`ul meu de mess este johnnynel am un passat la fel ca al tau si ma intereseaza si pe mine bara de pe fata poate poti sa ma ajuti sa fac si eu una astept mesaj sau un telefon 0723974416 sau sms e super tare mersi!
|
sucara masina voastra.de obicei nu critic munca altora dar daca asta e showcar-ul vostru... lasa de dorit.misto jentile..daca te straduiai gaseai si mai mici si mai jenibile
|
arata la fel de bine cum arata tuningu' pe dacie
|
Kitch tunning curat.Tuning inseamna aerodinamicitate...da nu asha ceva.Nashpa tare fratzie:evil:
|
Quote:
Quote:
cat despre spoilerul de pe passat .. m-i se pare o combinatie intre spoilerul de RIEGER si OETTIGER , nu pe placul meu , dar poza poate fi cu masina in constructie! si sa nu uitam ca Gusturile nu se discuta! |
Hai sa le punem panze frate ...cu vant din spate poate ajuta la ceva:evil:
Cat despre tuning ai dreptate asha se scrie.Parerile nu se discuta dar se posteaza ca daia e forum sa citesti bune si rele sa ai de unde alege..deh nu sunt totzi meseriashiFaci referire la spoilerul de pe cox?E rieger original nui copie din fibra e abs daca intzelegi.spor la postat |
e urata cu spume , de ce sa dai banii sa o faci in halul ala????!!!!!!!
|
oare dezapezeste cu ea??:shock: k doar e anotimpu' !!! kitch tuning
|
Frate ce-a fost in capu vostru???? :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:50. |
- Copyright 2026 4Tuning