![]() |
TazzY...nu prea-mi place sa contrazic lumea dar....Peugeot-ul lui mirciulik86 este SpeedFight2. X-Fight are pe plasticul de deasupra grilei un X si scrie X Race.Try this si te vei convinge -> http://members.chello.hu/goldmotors/...eot_xfight.jpg :)
|
Bine. Atunci sunt eu nebun si va mint ca fuge scuterul 85. Poate nu fuge 85... Dar trece cu foarte mult acul peste 80. o sa ies acum cu el. sper sa pot face poza si sa nu scap telefonul, si sa am si unde sa ii dau ca e cam ud pe jos..
|
aoleu saracul om ce l-am pus sa faca..... noi iti tinem pumnii sa te intorci la calculator sa postezi incontinuare pe site :wink:
-bine mai mirciulik te cred...lasa poza ... inseamna ca tu ai noroc.... eu de 2 modele am dat si le stiu buba :peace: |
Re:
Quote:
nenea este X Fight... :D ce e asha de greu... Uitate la ala al meu shi la asta sa vezi ca nu e nici o diferentza in afara de spate care e modificat de mine.. doh.. :) |
si eu cred ca este tot x-fight :roll: .pe ala scrie x-race deoarece (cred) ca e de 125. am mers pe unul dala in grecia
|
@ TazzY : E SpeedFight2 TazzY.Am avut un prieten care avea la fel, exact si l-a transformat, a cumparat kitu` de WRC.Acela din poza e X-Fight si a lui mirciulik86 este SpeedFight2.Modelele sunt exact la fel ca design atat ca pe X-Fight e X-ul acela.
@ -vlad- : nu exista diferente de design intre motoarele de pe Speedfight.Toate modelele indiferent de capacitatea cilindrica arata la fel. |
Inca ceva -vlad-.Nu exista SpeedFight de 125 cmc.Cel mai mare motor este de 100 cmc :)
|
atunci greseala mea, cand am fost in grecia nu m-a lasat sa inchiriez deoarece era de 125, cred ca a gresit angajatul
|
Re:
Quote:
|
Pfooaiii de viata mea TazzY.Tu te contrazici cu mine mai ceva decat soacra :) . Uite-te domnu aici si convinge-te -> http://www.peugeot-scooter.de/techni...peedfight2.htm .Bine ca nu ma contrazici si cum ma cheama :D
|
Dap... Vina mea... :D Ma gândeam la JetForce.. :D Sorry :)
|
OK.Un inceput bun. :)
|
Re: Discutzii libere despre tuningul la scutere...
Quote:
imi place ffff mult suspensia d p spate pe gaz cat ai dat p ea??? vreau sh yo una mai inalta ok pls reply |
Quote:
Partea frumoasa este ca e reglabil si arcul si gazul :) |
Quote:
e tare suspensia spate pe gaz cat ai dat p ea??? vreau sh yo una dar nu stiu de une sa iau :D :-P ;) ;) ;) ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning