Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Nova Cj 02 GYN (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/122750-dacia-nova-cj-02-gyn.html)

andi_cimpean 19-05-09 19:13

Re: Dacia Nova Cj 02 GYN

pai este bec cu halogen...si vad ceva albastru aprins?...
Este posibil sa te intrebe politia de sanatate daca te vede seara cu ele aprinse:D...la carte spune ca nu ai voise sa montezi alte dispozitive pe masina (altele decat cele montate de uzina)

Arata foarte frumos cu lucas-urile puse;)...incearca acum sa ii mai aranjezi bara fata sa vina frumos sub far si semnal:)

SatanaVeX 19-05-09 19:45

Alex_Mig lucas`urile o fost 9 lei bucata da sincer nush daca sunt si rotunde,ca mie asa mio trebuit si destea mio dat.Capacele de la roti o sa fie toate 4 ca si alea de pe spate dar ori cum mai incolo cand o sa termin ce am de facut la masina cred ca vopsesc jantele in 2 culori negru si culoarea masini.

andi_cimpean becurile is un roz la faza scurta si albastre la faza lunga..da cred ca le schimb sa nu am probleme.In legatura cu bara :D eram sigur ca o sa zica cineva ceva de ea si am obs si eu ca nu ii pusa bine da o aranjez eu si pe aia

Sonny™ 20-05-09 18:17

lucas'uri transparente nu sunt rotunde, ai grija daca mergi pe pozitie pe inserat ca iei amenda, mai bine iti luai leduri alb neon daca tot vroiai leduri;)

SatanaVeX 20-05-09 21:35

ms sonny de sfat da nu merg cu pozitia, pozitia o folosesc numa la stationare si nu am vrut neaparat led da numa asa am gasit pozitia si ori cum nu is bune pozitile albastre ca is cu mufa ca si aia de bradulet si eu am alfel mufa...trebuie sa caut poziti colorate da cu filet nu cu mufa deaia ca si la instalatia de brad.

INTREBARE:vreau sa tapitzez plafonu cu imitatie de piele dar pe plafon am mochete...se poate da jos mocheta ? sau se poate lipi imitatie peste mochete ? daca se poate lipi, cu ce o lipesc ?(am auzit ca se poate cu prelandez da o sa se faca imitatie najpa)....plzzz help

RIcKO 20-05-09 21:38

stiu eu pe cineva in cj ...150 ron itzi imbraca plafonul in ce vrei tuh ce culoare vrei tuh ....

SatanaVeX 20-05-09 22:39

Pai faza ii ca am deja imitatia si ii culoarea masini ca fac interioru jumate negru jumate cremu ala numa nush cum sa pun imitatia pe plafon si pe usi(am pus o poza pe pag 2 cum vreau sa fac int).... daca stie cineva rog sa imi zica sau ceva ideei ori ce ii bun venit.ms Ricko

SatanaVeX 21-05-09 18:06

Am bagat azi masina in servis:( So blocat schimbatoru in viteza a doua :(pe maine trebuie sa fie gata

RIcKO 21-05-09 18:21

sa nu fie ca la mine..am bagat masina la vopsit acum 1 luna ...si imi zicea ca in 15 zile e gata....si inca nu e gata ....

SatanaVeX 21-05-09 19:19

Lasa nu te grabi cu vopsitu ca pe urma o vopseste najpa ... si eu iam grabit sa o vopseasca repede ca am nevoie de masina si o facuto repede si tot o crepat vopseaua si in unele locuri o vopsito najpa si ..etc.mai bine incet si bine.Acuma si eu sper ca maine sa scot masina din servis ca asa naspa ii sa mergi pe jos:)

SatanaVeX 22-05-09 15:00

2 Attachment(s)
Am fost azi la servis dupa masina...si din pacate nu va iesi masina din servis pana nu gasesc o piesa la cutia de viteza.So rupt din cutia de viteza o piesa care costa 600lei noua si am gasit la dezmembrari o cutie de viteza si ii 500 de lei da ii toata cutia...Acuma ma duc sa vad cutia aia de viteze din dezmembrari si sa vad poate o cumpar si termin saptamana asta daca nu ...nush(am pus poze cu cutia de viteza desfacuta si piesa asemanatoare cu aceea care so rupt )

andi_cimpean 22-05-09 15:13

Quote:

Originally Posted by SatanaVeX (Post 2342862)
Am fost azi la servis dupa masina...si din pacate nu va iesi masina din servis pana nu gasesc o piesa la cutia de viteza.So rupt din cutia de viteza o piesa care costa 600lei noua si am gasit la dezmembrari o cutie de viteza si ii 500 de lei da ii toata cutia...Acuma ma duc sa vad cutia aia de viteze din dezmembrari si sa vad poate o cumpar si termin saptamana asta daca nu ...nush(am pus poze cu cutia de viteza desfacuta si piesa asemanatoare cu aceea care so rupt )

mi se pare exagerat frate 500 de lei pentru o cutie de la o Nova aflata la dezmembrari...ce "hoti" nesimtiti...ei au luat toata masina de la om cu 500 de lei si acum numai pe cutie cer atat...Asta este Romania...:(

SatanaVeX 25-05-09 15:43

2 Attachment(s)
Am gasit azi o cutie de viteze la 150lei,asa ca sunt sanse sa scot azi masina din servis daca nu maine ii acasa.Azi pe acolo prin dezmembrari mi`am adus aminte de grila fatza si mi`am luat si o grila fatza cu 10lei si am taiato...intrebarea ii cu ce umplu gaurile de pa margine si aia din mijloc ? (fibra,chit sau ce )??

crazyfornova 25-05-09 16:10

chit...fibra...ff bn slefuit..si vopsit:) bafta
va iesi mijto grila:D

conty one 25-05-09 17:14

da cum zice si petrica"crazyfornova" ;)..urmeaza-i sfatul;):-)

Alex_Mig 25-05-09 18:40

De unde ai luat lucasurile ?
Daca ai drum pe acolo vezi daca sunt si rotunde?

All times are GMT +2. The time now is 14:25.

- Copyright 2026 4Tuning