![]() |
aham ... cam asa ceva ii povestea ...
si ce supercar`uri face acuma .... eu sincer .. prefer Lambo asupra lui Ferrari ... |
ma rog, lamborghini nu are nici un cuvant de spus in fata lui ferrari la absolut nici un capitol. dar sa o lasam asa...
|
RoSonic ce pot sa zic 1-0 pt tine,dar eu nu am mai auzit nimic de tractoare si in tot ce am citit si toate emisiunile pe care le-am vazut nu mai zicea nimeni nimic de tractoare ceea ce m-a facut sa cred ca s-au lasat de tractoare,dar se pare ca m-am inselat :oops: :oops: :oops:
|
bai fratilor .. mie imi plac mult de tot .. parca sunt niste suvuri cu un kit musculos pe ele ... oricum lamborghini si-a faut renume cu tractoarele .. din tractoare a castigat bani incat sa-si deschida firma din prezent
|
ca sa impac pe toata lumea imi bag in garaj pe viitor un lambo,un fer, un pors si gata! ce sa stau sa imi bat capu ce imi iau si ce nu ca toate sunt faine :P
|
Re:
Quote:
nu neaparat ca ar fi mai scumpe .. sau ca nush` ce clientela are ... da` masinile inca is in serie mult mai restransa ... si de aia inca e mai exclusivista ... parerea mea e ca Ferarri .. le face mult mai serie ... inca nu sunt scoase pe banda rulanta .. dar nici unicate nu sunt ... si .. acea atentie la detaliu ... cred ca e mai ridicata la Lambo` ... care e o firma mica ... cu productie limitata .. si la care fiecare model trebuie sa se vanda bine ... fata de Ferrari ... |
Firma mica cu productie limitata? :lol: Grupul WV :lol:
Domnule , eu cred ca baby lambo, gallardo se vinde mai bine ca si concurentul direct ferrari. Cred! :roll: |
O sa fie un real succes . Ce tare , sa te intrebe unu ce conduci si sa ii zici ca ai lambo , si sa trantesti o poza cu un tractoras :D
BTW oricum lambo au facut treaba cu tractoarele:) |
Si cand te gandesti ca Lambo ar fi trebuit sa fie parte din Ferrari...
|
boys boys ati vazut ceva mai naspa? eu nu!! daca porsche a facut cayenne...deh...asta e...dar makar se vinde si nu e nici urat si nici lent :) lambo..a mai facut...poate mai face...bv....lor..daca se vinde...e si mai bine...dar ferrari....nu prea cred ca va face suv vreodata!!! Lambo are mari dificultati....multe probleme grave legate de fiabilitate....porsche si ferrari nu se confrunta cu asa ceva!! a zis cineva ca lambo face ferrari...poate doar la record de service....ca in rest ferrari e ferrari frate...si o zice un fan porsche...care crede ca masinile sunt astfel...porsche si restu!!! lambo inca mai face tractoare..a confirmat un baiat pe aici....si eu zic ca daca toti fac suv....vreau si eu un LOGAN SUV AWD TURBO ce draq!!!!
|
Nu fiti rai baieti :) arata bine masinuta si va avea succes
|
nu stiu ce o fi in capu alora de la ferrari sau de la lamborghini da asa nu se mai poate, sa ia in ras suv-urile. mie nu-mi plac nici modelele pe care le-ati aratat si nici suv-urile in general, dar alea \"normale \"erau facute macar cu cap si gust. ce fac lambo si ferari sunt niste insulte. voi chiar ati vrea asa ceva acasa? eu unu as prefera un x5 inaintea tuturor.
URATE MASINI ALE DOUA!!!! MAI BINE AR FI PUS NISTE ROTI DE 24 INCH PE ENZO SAU MURCIELAGO. AR FI IESIT MAI BINE |
designurile expuse sunt extrem de urate. si sincer mi se pare o aberatie ca aceste 2 marci sa faca suv-uri. dar asa se spunea si despre porsche, si totusi cayene e unul dintre cele mai tari suv-uri la ora actuala.
Pozele ma indoiesc ca sunt facute de cei de la lambo, sau ferrari, ci sunt facuti de unii care au incercat ei sa-si imagineze cum ar arata un suv facut de cele 2 firme, si cum au facut ei asta, au desenat un suv le-au pus elemente ale celor 2 marci (faruri si stopuri). Cred ca daca faceau asta si cu cayenne inainte sa apara iesea tot un monstru, pt ca e greu sa trantesti pur si simplu elemente de pe o masina sport pe un suv si sa iasa bine sau macar sa nu te sperie. Asa ca nu avem de unde sa stim cum o sa arate pana nu o sa fie date oficiale. |
Nu cred ca Ferrari va concepe vre-un SUV... dar cine stie ce mai intervine pe viitor. Au conceput ei un break, in mod sigur ar fi capabili si de un SUV
|
3 Attachment(s)
Ferrari break 456
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning