![]() |
pai eu masina mea deja am! o dacie dar no vreau sub nici o forma.... ! si hotarat sunt pt o tigra la mana a2a...... apoi idei ceva mai scumpe ar fi:seat ibitza,seat leon penultimu model,opel astra hatchback iar ca vis 407! si din partea mea nu a fost cearta.. am incercat sa vad ce stiu baietii ca eu oricum raman la parerea mea si am cu cine sa ma consult in realitate! sunt deschis sugestiilor !
|
pai eu masina mea deja am! o dacie dar no vreau sub nici o forma.... ! si hotarat sunt pt o tigra la mana a2a...... apoi idei ceva mai scumpe ar fi:seat ibitza,seat leon penultimu model,opel astra hatchback iar ca vis 407! si din partea mea nu a fost cearta.. am incercat sa vad ce stiu baietii ca eu oricum raman la parerea mea si am cu cine sa ma consult in realitate! sunt deschis sugestiilor !
|
Sugestii de genul?La ce te referi
|
TuningBoy eu zic sa te mai gandesti la varianta Tigra.Te-au sfatuit si baietii si parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa ramai o perioada de timp cu Dacia fiindca nu este nici o rusine si cand se va da legea cu intratul in tara a masinilor mai vechi de 2000 iti poti aduce deafara o tigra si gata sau ceva mai bun.Bafta
|
pai asa cred ca am sa fac cum spui tu ... dar am sa merg pe jos sau cu ce masina apuc(ori dacia,ori a lu tata,ori de la rude ca nam rude deloc zgarcite) /.... si cand intram am sa-mi aduc una din afara sau poate am sa gasesc altceva mai misto atunci... mai e timp.... ! eu carnet sa iau :) ca se apropie :D
|
Re:
Quote:
|
Re: OPEL trigra
NU UITATI DE TAXA PE POLUARE 1000-2000 euro. Oricum nu se stie sigur... dar romanul baga taxe oricand, oricum, oriunde.
|
E stabilita taxa pe poluare (~2000), + pretul de achizitie a masinii, + banii cheltuiti pt a o aduce (benzina, acte) inscrierea in tara (200^).. si sare pretul de aici. Avantajul e ca nu a fost rulata in RO.
Si asta e la ora actuala. Stiu romanii sa mai puna ceva taxe sa-ti taie avantul. Nu degeaba suntem pe locul 1 la nr de taxe in Europa (peste 400) |
Apropo, nu iti place mai mult Calibra? Eu tocmai mi-am maritat-o, din pacate, si am facut un calcul pt un CRX. Sub 1200 nu gasesti (buna cp) 2000 taxa, ~800 adus si inscris, si am sarit calu' la 4000 sau peste. Si am gasit in tara la 3000. Depinde si de ce oferta prinzi.
Your call. |
Raven imi place calibra dar am auzit numai probleme... doar motorul de 2 turbo ce a fost laudat... in rest numai pareri de rau! tigra e mai de mine,m-as potrivi cu ea, e micutza sportiva ceea ce ma face sa fac parte din masina practic! ceva mai mare nu-mi mai da aceeasi placere! :) oricum m-am gandit mai bine si cred ca tigra sare de pe lista deoarece la pretul de 6000e cat e in RO as putea achizitiona o Corsa 2001-2002, rulata in afara, garantie 2 ani, km pana in 70000! pana la urma eu n-am bani de fitze ( ca practic acea tigra e un moft al meu) corsa e mai practica,consum mic fiind diesel,4 usi si e chiar draguta! oricum acum sunt alte probleme si e posibil masina sa-mi iau cand intram in UE( se merita sa astept zic eu :) )
|
intrebare ..taxa de poluare...este 2000 la toate masinile...chiar si la una 94,95?si cum as putea calcula inscrisu..si restu?
|
Re:O Intrebare ... Cat Are Pe Bord Opel Tigra Si Chiar Nu Este Loc Pt Inca 2-3 Persoane In Spatele Acestei Masini ???
|
[IMG]/http://opel-tigra.autobazar.eu/card.php?id=187734[/IMG]are 220km/h si in spare are 2 locuri semnificative...foarte micutze si daca esti inalt,dai cu capul in haion.Daca bagi 2 gagici in spate mai merge.
|
Total inpractice locurile din spate, le folosesc sa imi pun ghiozdanul acolo sau diverse cumparaturi care nu mai au loc in portbagaj . Am mai dus prieteni in spate si la denivelari mai mari auzem zgomote ciudate, intr-adevar se da cu capul de luneta daca esti mai inalt . Per total, masina bunicica, multumit de ea .
Apropo, cea de 1.4i 16v 90cp are viteza constructiva de 190km/h(am atins 185 dupa kilometraj la 5500rpm si probabil mai mergea insa m-am oprit din cauza ca tremura masina din toate incheieturile- cauciucuri proaste, 2 cu galme, roti neechilibrate :) , acum am schimbat si caucioacele si am echilibrat si rotile). |
Si pana la urma ti-ai loat megane:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning