Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cum sa ma port/ce sa fac la un examen auto? Sfaturi, idei ! (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/122435-port-fac-examen-auto-sfaturi-idei.html)

ZyZ 30-05-09 19:06

Re: Cum sa ma port/ce sa fac la un examen auto? Sfaturi, idei !

Eu personal as reintroduce proba de poligon. Contra timp. Nu ma astept la norme de timp pentru piloti de raliu, ci de bun simt. Prea multi stau juma' de ora la o parcare cu trafic in spatele lor sau o ora sa iasa dintr-o intersectie.

G.M.C. 06-06-09 16:51

salutare!ideea ar fi buna sa dea toti ex din nou,da absolut toti....s-ar reduce la cel putin jumate traficu,si si cel putin 2/3 din femei ar fi pietoane....ca sa trecem la lucruri mai serioase....cine stie sa-mi zica si mie ce trebuie pt a putea da ex pt profesionist.(inafara de bani , am auzit ca e cam 1200-2000 ron)..?am b-ul de cca 5 ani....scuze pt post,da n-am vrutsa mai deschid alt thread...

andrey_20052002 18-06-09 16:29

:Dazi am dat examenul si am luat numai cu 3 puncte de penalizare( un flec, m-au ciuruit), pe 4 iulie plec in Spania si poate imi cumpar o masina de acolo

MnezO 18-06-09 18:57

Bravo Wellcome on 4 roti :))

AdiZeL 18-06-09 19:26

EU dau miercuri traseul ... Nu stiu in capu este sa intru primu la volan , ca sunt sigur de ce stiu sa fac , asa daca intra altu inaintea mea unu prost , ca nu se stie cu cine cad si il enerveaza pe urma i-se pune pata pe toti..Dar acum depinde si de oras de aglomeratie sau mai multe , toata faza e sa fii calm si sigur pe tine , si cum zicea cineva pe prima pagina PRUDENTA SPORITA.Cel putin eu asta o sa fac bafta si tie

andrey_20052002 19-06-09 08:32

Eu am fost ultimul si inaitea mea a cazut 2 fete da erau proste rau la una i-a pus frana sa nu faca accident si una mergea cu 20 KM/H , eu cand am vazut ca astea merg asa mi-am dat seama ca i-au examenul, pe bulevard in Dacia i-am dat cam 48-50 km/h si m-am uitat la politai si ii placea ca la aia care a dat prima i-a reprosat de ce merge asa incet ca limita e de 50, m-a pus sa fac o garare da a iesit cam din nimereala ca politaiul tinea mana in oglinda si nu prea vedeam da am corectat-o pe parcurs, o parcare cu fata , o parcare laterala pe contrasens , mers inapoi , o intoarcere din 3 miscari la care ca un prost am oprit motorul ca ambreaju tine jos si la acelerate mai este o teava pe acolo de la dubla comanda si daca nu esti atent agati piciorul in ea .
Ps1 domnisoara cand a intrebat-o ce a gresit a inceput sa zica ca in Romania se circula haotic si ca in afara este alta treaba ca toti isi respecta banda ........... si politaiul i-a zis cum sa nu se circule haotic daca mai este cate una deal de dumneavoastra si nu da prioritate si sta 5 min intr-o intersectie
Ps2 am facut scoala pe Dacia Sandero si examenul pe Hyundai Accent berlina

MnezO 19-06-09 10:11

eu credeam ca ai facu t pe skoda fabia ca doar la alea ti se blocheaza picioarele in dubla comanda datorita lipse de spatiu!

skimpy 19-06-09 11:40

nu stiu cum e acum, dar eu cand am dat examenul am dat pe masina pe care am facut scoala.
o stiam pe de rost si mi-a fost foarte usor. o solenta.
daca mi-ar fi picat cine stie ce elicopter de masina si ar mai fi trebuit sa aprind niste becuri/semnalizari/faze scurte / lungi, sigur mi-as fi prins urechile.

o alta prostie : am vazut ca se face "scoala" pe decapotabile...

MnezO 19-06-09 20:53

da pe mercedes C calsse ai vazut ?

skimpy 20-06-09 10:10

daca te referi la masini imense de peste nu`sh cate tone, da, am vazut. acei "bolizi" - cum se zice la tv.
oricum, atata timp cat lumea e proasta si cere, o sa fie cineva care sa profite de prostia lor si sa se imbogateasca :)

MnezO 20-06-09 11:46

eu sunt fan masini din clasa mica la scoala de soferi gen matiz smart etc

slacker. 22-06-09 15:51

fii cum esti tu .

gandeste-te ca politistul examinator a vazut mii de soferi la viata lui .

indiferent ce ai face el o sa-si dea seama din primul moment in care te urci la volan daca esti sofer,daca ai emotii, daca nu esti sigur pe tine etc. :-)

face parte din meseria lui si nu il poti pacali .

nu uita sa te uiti la numarul masinii in care o sa fii examinat. de multe ori te intreaba .

good luck man . tine-ne la curent.;)

MnezO 22-06-09 18:07

slacker tu deti permis de conducere ! ?

Mihai90 07-08-10 16:53

cam cāt durează proba practică şi cam ce te pune să faci?

Bogdan.IS 07-08-10 17:42

Practica se cronometreaza in ore , se fac cam cate o ora pe zi , de facut , conduci prin oras , faci parcari de tot felul , etc .

De abia astept sa termina legislatia si sa conduc putin pe strazile iasului :D

All times are GMT +2. The time now is 20:51.

- Copyright 2026 4Tuning