![]() |
Re: E46 - Masina mea 325CI e46
Quote:
Din ce am observat pana acum ... din pura curiozitate si eu ... ar fi undeva la 17 - 17,5 daca merg asa cum imi place mie :D, adica TARE (bine-nteles cu ocolirea gropilor de rigoare), sau 14-14,5 parca daca merg lejer. Oricum nu pot spune ca acesta e consumul fix in oras pentru ca am masina de doar 2 sapt :D. Quote:
Ma tot gandesc la evacuarea aia, ca e cam silentioasa masinuta acum. Nu prea am vazut e46 cu evacuarea dubla (stanga - dreapta :D) care sa-mi placa...as vrea cumva tobele sa fie mai apropiate dar nu am vazut fustita care sa se potriveasca pe kitul de M tehnic 2 ... daca stiti, sau ati vazut da-ti-mi si mie un link, o poza, orice :P. Mi-a recomandat cineva aici Remus, am vazut cateva modele misto, am vazut ceva si Magnaflow dragutz, pare ca au chiar mai multe modele decat Remus. Poate as lasa-o si mai jos putin dar cu o suspensie reglabila din masina ... LA BUTON :P P.S. Mersi frumos de invitatie, as veni cu mare placere la intalnire dar nush sigur daca ajung ... i-am promis duminica asta prietenei mele ... termina cu examenele duminica dimineata :). |
5 Attachment(s)
Cateva poze noi ...
|
Remus se aude foarte frumos pe bmw, de asta ti-am si recomandat si nu sunt nici foarte scumpe. Mgnaflow nu se aude la fel, plus ca fiind si firma de foarte mare renume(Magnaflow se pune foarte mult pe MuscleCar-uri) sunt si foarte scumpe. Oricum...tu o sa alegi ce o sa te "coafeze" pe tine cel mai bn :D Bafta cu ea....e superba!! :D
|
e senzatie masina. poate exagerez(desi nu cred) , dar mie mi se pare cel mai dotat e46 NON-m3 din tara. si dupa ce ca are dotari , mai e si frumoasa foc. daca iti permiti, eu zic sa te bagi la modificari finute...jante cu buza polishata ceva bbs rs-gt breyton, suspensie reglabila , o evacuare si cam atat, ca e prea frumoasa si eleganta asa cum e.
eu am toba medie anulata complet si finala sport inox(dar no-name) si face un pic de zgomot, dar nu cat sa am probleme cu politia, sau sa ma doara capul in masina. bafta cu masinuta. |
si eu zic la fel.bbs LM sau CH o suspensie ceva mai pe jos si atat! :D
|
1 Attachment(s)
... si inca ceva ... si inca ceva ... :P
... nici noaptea nu-i mai neagra ca masina mea :P |
ombladon :D
-- Nu-i schimbi becurile din semnalizari cu ceva argintii? |
Quote:
|
becuri argintii "cromate" care se aprind galben:D
|
Quote:
|
:D nu stiam, mersi de info ... o sa ma interesez sa vad unde gasesc
|
1 Attachment(s)
Phillips silver vision, gasesti la orice magazin de piese pe comanda.
|
Quote:
... sper sa nu ma insel ... ca sunt doua persoane acolo :P ... oricare ai fi din cele doua persoane, ai grija ca se mai da cineva la ea :P. eu unu as fi gelos m-am uitat ... super becurile, o sa-mi iau si eu |
vezi ca am postat pentru tine pe topicul meu un film cu masina mea....
sa ii auzi evacuarea:)...{adik anulatul intermediarei si finala pe direct} sper sa iti placa;) https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/89839-e46-bmw-46-1-8-a/page-58.html |
:D acusi acusi descarc
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:24. |
- Copyright 2026 4Tuning