![]() |
Re: Audi R8 spy ....
un fel de tt cu jante " asemanatoare " cu alea de lambo ... oricum .. e un ozn ... ia ganditi`va la .. unu negru .. cu stopuri negre .. si cu neoane albastre ... cu luminile stinse ... alergand la 160 pe autostrada :) wow
|
Quote:
e ozn pe bune ... da` sa fiu singuru` care ii pare ca parca incepe sa semene din ce in ce mai mult cu masina aia di I Robot (care tot de audi o fost facuta) |
nu stiu de ce dar nu cred ca e vro ceva de capu ei. pe mine sincer nu prea ma atrage.si poate nici pe nimeni altcineva , in afara de nume.uratica.nepotrivita
|
E prea belea! Sunt curios sa vad cum o sa arate la final!
|
arata frumos tare mashina....pacat k nu sunt date performantele!:(
|
Abia astept sa-l vad pe listele de preturi.Da nu imi vine acum in minte un posibil rival...
|
masina asta nu are nici o tangentza cu TT-ul dupa parerea mea, pur si simplu o alta masina stranie, dupa cum au fost multe altele care nici nu s-au vandur...deci, nu ma astept sa se vand prea multe si cred ca o sa fie serie limitata...altfel nu are rost...si ata e tot o parere de-a mea...asa ca va rog sa nu-mi saritzi in cap si sa acceptatzi parerile. Mult noroc ;)
|
Poate ca ma insel dar mie imi seamana cu un Porsche vazut din spate.
|
Aduce Binisor Cu Conceptul.le Mans Parca..n-are Treaba Cu Tt.
|
poate chiar va fi noul TT k asa se mai intampla, cum a fost si la dacia, toti credeam k se va numi X90 dar pana la urma l-au denumit Logan, deci in privinta Audi-ului ar putea fi si TT k dupa cum arata l-ar concura pe 350Z!!!!parerea mea
|
Pai X90 se numea conceptul la denumit Logan pana la urma nu 1410 sau berlina deci nu cred ca o sa ii zica tot TT probabil ca nici R8 trebuie sa ashteptam sa vedem forma finala shi cum o sa se numeasca ...daca sunt cu ea in teste nu o sa mai sufere modificari majore
|
Superba masina.As fi foarte surprins sa vad una prin Romania.
|
I like... imi place mai mult decat Gallardo, viitorul suna bine pt Audi
|
Aduce Putzin Cu Galiardo,nu Ca Are 4 Roti Si Are Faruri Ci...seamana Asa Putzin,nu?
Oricum...supercar! ... |
Quote:
SI MUTU CAND ERA LA CHEALSEA ZIARISTII,COLEGII DE LA ECHIPA FACEU MISTO DE EL CA VINE DIN O TARA SARACA(tigani cred...)IAR MUTU A SPUS CA A VAZUT MULT MAI MULTE LAMBORGHINI SI FERARRI IN BUCURESTI DECAT LA LONDRA SI LONDRA E LONDRA FRATE SI..UITE CA I-AM DEPASIT! ... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |
- Copyright 2026 4Tuning