Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Audi R8 spy .... (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/12229-audi-r8-spy.html)

Psycho 31-03-06 11:39

Re: Audi R8 spy ....

un fel de tt cu jante " asemanatoare " cu alea de lambo ... oricum .. e un ozn ... ia ganditi`va la .. unu negru .. cu stopuri negre .. si cu neoane albastre ... cu luminile stinse ... alergand la 160 pe autostrada :) wow

Spark 31-03-06 13:52

Quote:

Originally Posted by Psycho
un fel de tt cu jante " asemanatoare " cu alea de lambo ... oricum .. e un ozn ... ia ganditi`va la .. unu negru .. cu stopuri negre .. si cu neoane albastre ... cu luminile stinse ... alergand la 160 pe autostrada :) wow

ce imagine superba ar fi asta ... :shock::shock::shock:

e ozn pe bune ... da` sa fiu singuru` care ii pare ca parca incepe sa semene din ce in ce mai mult cu masina aia di I Robot (care tot de audi o fost facuta)

bakal 31-03-06 17:08

nu stiu de ce dar nu cred ca e vro ceva de capu ei. pe mine sincer nu prea ma atrage.si poate nici pe nimeni altcineva , in afara de nume.uratica.nepotrivita

Urban_Racing 31-03-06 17:23

E prea belea! Sunt curios sa vad cum o sa arate la final!

Andreus 31-03-06 18:31

arata frumos tare mashina....pacat k nu sunt date performantele!:(

dexter_20 31-03-06 19:00

Abia astept sa-l vad pe listele de preturi.Da nu imi vine acum in minte un posibil rival...

Drako4Life 31-03-06 20:57

masina asta nu are nici o tangentza cu TT-ul dupa parerea mea, pur si simplu o alta masina stranie, dupa cum au fost multe altele care nici nu s-au vandur...deci, nu ma astept sa se vand prea multe si cred ca o sa fie serie limitata...altfel nu are rost...si ata e tot o parere de-a mea...asa ca va rog sa nu-mi saritzi in cap si sa acceptatzi parerile. Mult noroc ;)

Marinica 01-04-06 07:52

Poate ca ma insel dar mie imi seamana cu un Porsche vazut din spate.

gabit 01-04-06 08:04

Aduce Binisor Cu Conceptul.le Mans Parca..n-are Treaba Cu Tt.

aleXpeed 01-04-06 08:59

poate chiar va fi noul TT k asa se mai intampla, cum a fost si la dacia, toti credeam k se va numi X90 dar pana la urma l-au denumit Logan, deci in privinta Audi-ului ar putea fi si TT k dupa cum arata l-ar concura pe 350Z!!!!parerea mea

Urban_Racing 01-04-06 11:32

Pai X90 se numea conceptul la denumit Logan pana la urma nu 1410 sau berlina deci nu cred ca o sa ii zica tot TT probabil ca nici R8 trebuie sa ashteptam sa vedem forma finala shi cum o sa se numeasca ...daca sunt cu ea in teste nu o sa mai sufere modificari majore

s3bby2000 01-04-06 13:11

Superba masina.As fi foarte surprins sa vad una prin Romania.

SorinFox 01-04-06 22:51

I like... imi place mai mult decat Gallardo, viitorul suna bine pt Audi

TSC-Us 02-04-06 15:29

Aduce Putzin Cu Galiardo,nu Ca Are 4 Roti Si Are Faruri Ci...seamana Asa Putzin,nu?

Oricum...supercar!
...

TSC-Us 02-04-06 15:34

Quote:

Originally Posted by s3bby2000
Superba masina.As fi foarte surprins sa vad una prin Romania.

AM VAZUT UN REPORTAJ IN CARE SE SPUNEA CA IN BUCURESTI SE AFLA ULTIMILE TIPURI DE MASINI!CA SUNTEM PE PRIMUL LOC IN EUROPA LA APARITII FULGER,CELE MAI TARI MASINI(nu la nr)SE AFLA IN BUCURESTI!

SI MUTU CAND ERA LA CHEALSEA ZIARISTII,COLEGII DE LA ECHIPA FACEU MISTO DE EL CA VINE DIN O TARA SARACA(tigani cred...)IAR MUTU A SPUS CA A VAZUT MULT MAI MULTE LAMBORGHINI SI FERARRI IN BUCURESTI DECAT LA LONDRA SI LONDRA E LONDRA FRATE SI..UITE CA I-AM DEPASIT!

...

All times are GMT +2. The time now is 05:54.

- Copyright 2026 4Tuning