Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Imagini īn premieră cu noul SUV de la Dacia (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/122192-imagini-premiera-noul-suv-dacia.html)

Dannyromdan 07-05-09 10:05

Re: Imagini īn premieră cu noul SUV de la Dacia

Quote:

Originally Posted by marian_tgv (Post 2294654)
17 mii cam mult...plus k nu-mi place nici cum arata

Ce prosti pot sa fie .... ei chiar nu vad ca e mult mai bine vandut Loganu decat sandero ?? De ce naiba Dacia suv trebuie sa arate ca un sandero ??:| Parca ar fi numai famei pe lumea asta !!!! Chiar nu se mai fac masini cu forme normale ? Toata lumea incearca sa aibe masini cat mai ciudate !

glevidj 07-05-09 10:42

nu iti ofera nimic de banii aia e f scump

P.T.K 07-05-09 13:03

Bah frate n-am vazut asha ceva...Ca la noi la nimeni...Nu poate sa iasa si ei din tipare...E un simplu Sandero de *** mai inalt cu un bullbar...Si cica SUV...DACIA...Daca Ai Cap Iat-zi Altceva(Alta)

sKyNeT 07-05-09 13:25

mai bine inchideti topicul ca induceti lumea in eroare. asta nu e noul suv ci noul Sandero Stepway (noul crossover), scrie pana si pe usa in prima poza.
uitati si linkul: https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/122351-dacia-lansat-sandero-stepway-barcelona.html

lucian1985 07-05-09 15:22

Ajunge pretul pana la 17.000 ?? :rolleyes2 :rolleyes2 Cam scump asa

razzwan 08-05-09 10:20

panarama de masina

CyberCSX 08-05-09 10:36

La faza asta au dat cu palma-n c***t urīt de tot. Au prezentat DUSTER si īn loc sa scoata un SUV pe baza lui DUSTER scot un SANDERO unflat īn suspensie.

Daca iau un Sandero Standard, īi pun tīmeniile alea optice īn fata si-n spate sa arate a SUV, 4 telescoape RANCHO sa-i umflu garda de la sol cu 10 cm iese aceasi poveste si ma costa mai ieftin chit ca are numai tractiune fata.

vacaroz 08-05-09 11:30

care suv dacia frate?? eu vad o mare emblema renault. asta e dacia?
***ii astia de la renault cand au achizitionat actiunile de la dacia.... conditia romanilor a fost ca sa poarte aceeasi sigla dacia, si sub acelasi nume DACIa. prima data au scos logan, made by renault si acum direct renault. unde e dacia?!!!! dacia exista doar pentru romani sa o cumpere in cont, afara toti o stiu de RENAULT!!!

CyberCSX 08-05-09 11:53

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 2299694)
care suv dacia frate?? eu vad o mare emblema renault. asta e dacia?
***ii astia de la renault cand au achizitionat actiunile de la dacia.... conditia romanilor a fost ca sa poarte aceeasi sigla dacia, si sub acelasi nume DACIa. prima data au scos logan, made by renault si acum direct renault. unde e dacia?!!!! dacia exista doar pentru romani sa o cumpere in cont, afara toti o stiu de RENAULT!!!

Alta PROSTIE.
Tu realizezi ce scri ?
Daca e asa cum zici tu, cum dracu de e Germania, Olanda pīna īn Spania plin de dacii?

Masinile au sigla DACIA pe ele nu RENAULT.

DACIA SUV / STEPPE / CROSSOWER sau cum naiba s-o numi, despre care e vorba aici a fost prezentata si ea la mama naibii si nu aici exact asa cum si Sand Up si Sandero pt. prima data s-a prezentat sub numele RENAULT iar īn Mexic e NISSAN.
Dute la astia din pampa sudamericana si povesteste-le de DACIA ca te īntreaba ce-i asta dar Renault este cunoscut acolo.

sKyNeT 08-05-09 13:01

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2299564)
La faza asta au dat cu palma-n c***t urīt de tot. Au prezentat DUSTER si īn loc sa scoata un SUV pe baza lui DUSTER scot un SANDERO unflat īn suspensie.

Daca iau un Sandero Standard, īi pun tīmeniile alea optice īn fata si-n spate sa arate a SUV, 4 telescoape RANCHO sa-i umflu garda de la sol cu 10 cm iese aceasi poveste si ma costa mai ieftin chit ca are numai tractiune fata.

citeste pls si postul asta:

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 2296761)
mai bine inchideti topicul ca induceti lumea in eroare. asta nu e noul suv ci noul Sandero Stepway (noul crossover), scrie pana si pe usa in prima poza.
uitati si linkul: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=122351

CyberCSX 08-05-09 13:12

Am realizat :D

Asta īnsa e nimica comparativ de CE CIRC FARA BANI E pe forumurile nemtesti cu SANDERO SUV :D :D :D

topser 08-05-09 13:22

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2299564)

bai frate...
termina frate cu atatea americanisme pe forumu asta , ai zapacit naiba tot forumu cu visele tale.
Masina asta nu e nicidecum 4x4 de la Dacia , ci este un simplu Sandero stepway facut ptr piata din Brazilia , vad ca stai destul pe forumul daciaclub , trebuia sa stii asta deja , dar am impresia ca`ti place rau sa comentezi si arati cat de "cunoscator" esti tu.

inchideti naiba topicul.

ps. post editat.ma apucasera dracii...

CyberCSX 08-05-09 13:48

Quote:

Originally Posted by topser (Post 2299968)
bai frate...
termina frate cu atatea americanisme pe forumu asta , ai zapacit naiba tot forumu cu visele tale.
Masina asta nu e nicidecum 4x4 de la Dacia , ci este un simplu Sandero stepway facut ptr piata din Brazilia , vad ca stai destul pe forumul daciaclub , trebuia sa stii asta deja , dar am impresia ca`ti place rau sa comentezi si arati cat de "cunoscator" esti tu.

inchideti naiba topicul.

ps. post editat.ma apucasera dracii...

Frumos pt. tine ca TE APUCA DRACII dar vezi ca amesteci capra cu varza.
Ultima data cīnt EU PERSONAL am fost pe forumul de OBSEDATI DACIA a fost acum 4 Luni cīnd fiu-meu a facut GRESEALA sa scrie acolo prea mult si a fost luat la-mpins vagoane fara rost.
Nu stiu pe cine dracu vezi tu acolo ca sta toata ziua pe DACIA CLUB?
In nici un caz eu ca nu am nici acont acolo.

Īn afara de asta eu nu am spus ca e 4 x 4 SCHMEKERE!

Excluzīnd asta, tare asi vrea sa stiu ce vrei de la mine si de cīnd MA COMANZI TU PE MINE ce sa scriu si ce nu iar īn ceea ce priveste americanele, asta aici nu este forum īn exclusivitate de DACII iar daca RENAULT īsi prezinta aproape fiecare noua productie la dracu īn BRAZILIA pe continentul SUD AMERICAN (īnvata geografie), ba mai mult de atīt vrea sa cumpere si SATURN de la GM sa intre pe piata acolo, e normal ca se scrie si de americane asa ca mai ia o PAUZA, mergi n-apoi pe forum de d(r)acii si viseaza la GOLFULETI SI URSULETI pe caroserie de 1300.

vacaroz 08-05-09 14:09

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2299779)
Alta PROSTIE.
Tu realizezi ce scri ?
Daca e asa cum zici tu, cum dracu de e Germania, Olanda pīna īn Spania plin de dacii?

Masinile au sigla DACIA pe ele nu RENAULT.

DACIA SUV / STEPPE / CROSSOWER sau cum naiba s-o numi, despre care e vorba aici a fost prezentata si ea la mama naibii si nu aici exact asa cum si Sand Up si Sandero pt. prima data s-a prezentat sub numele RENAULT iar īn Mexic e NISSAN.
Dute la astia din pampa sudamericana si povesteste-le de DACIA ca te īntreaba ce-i asta dar Renault este cunoscut acolo.

1 nu te`am jignit deloc
2 stiu ce scriu si cred ca intro proportie de 80% am dreptate
ai idd oare dc e prezentate sub sigla nisan aea asa zisa "dacie"?
vezi ca tot pe forum aici ai sa gasesti expicatia
cand grup renault a cumparat grup dacia sau mai bine zis 49% din actiuni dacia a venit cu cateva pretentii si prima a fost ca urmatoarele masini care se vor construi la pitesti sa fie clar dacii.
ce ma doare pe mine madularul ca in sud america nu stiu aia ce e dacie (desi pe vremea lui ceasca sau comercializat ceva dacii p`acolo) si stiu ce e renault sau nisan. acum hai sa le dam celor de la renault uzinele cu totul (desi parca nu le au dar nu oficial) sa renuntam la toate drepturile si sa ne mai vindem odata ca slugi si la astia.
frate a fost vb sa se faca dacie dacie sa ramana. nu la inceput sigla dacia in mijlocul siglei renault, logan made by renault si peurma? cred ca daca aveau o sigla de pontiac u erai cel mai fericit...

topser 08-05-09 18:43

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2300018)
Frumos pt. tine ca TE APUCA DRACII dar vezi ca amesteci capra cu varza.
Ultima data cīnt EU PERSONAL am fost pe forumul de OBSEDATI DACIA a fost acum 4 Luni cīnd fiu-meu a facut GRESEALA sa scrie acolo prea mult si a fost luat la-mpins vagoane fara rost.
Nu stiu pe cine dracu vezi tu acolo ca sta toata ziua pe DACIA CLUB?
In nici un caz eu ca nu am nici acont acolo.

Īn afara de asta eu nu am spus ca e 4 x 4 SCHMEKERE!

Excluzīnd asta, tare asi vrea sa stiu ce vrei de la mine si de cīnd MA COMANZI TU PE MINE ce sa scriu si ce nu iar īn ceea ce priveste americanele, asta aici nu este forum īn exclusivitate de DACII iar daca RENAULT īsi prezinta aproape fiecare noua productie la dracu īn BRAZILIA pe continentul SUD AMERICAN (īnvata geografie), ba mai mult de atīt vrea sa cumpere si SATURN de la GM sa intre pe piata acolo, e normal ca se scrie si de americane asa ca mai ia o PAUZA, mergi n-apoi pe forum de d(r)acii si viseaza la GOLFULETI SI URSULETI pe caroserie de 1300.

Am spus doar sa termini cu americanismele si sa nu mai critici tot ce apuci , aici nu suntem in germania sau mai stiu eu unde , bv tie ca ai ajuns acolo si ca te-ai mai deschis la minte.
Care`i faza cu geografia? Poate nu stiu asa de bine ca tine , dar macar scriu CORECT GRAMATICAL , neamtzule :))
GM o sa fie luat de FIAT.
Pe forumul dacia am cont , dar nu prea postez din aceeasi cauza invocata si de tine.
La golfuleti si ursuleti pe caroserie de 1300 nu am visat niciodata.Deasta mi-am luat si masina noua.Poate tu cand aberai cu proiectul tau de Dacie...
Nu am nimic cu tine , nu ma intelege gresit.Doar ca cateodata aberezi grav.
Cat despre KITT`ul tau , tot respectu.
Aici am incheiat.;)
Sanatate.

All times are GMT +2. The time now is 23:30.

- Copyright 2026 4Tuning