![]() |
Re: Kadettul UGA si-a gasit proprietar in Botosani!!!
Respect pt UGA.........atat masinii cat si fostului proprietar.........ai facut dintr-o masina stock pe care unii o considera fara valoare si scuze daca jignesc in vreun fel....ai facut o super masina sau mai bine zis in termenii actuali.....UN ADEVARAT BOLID.Consider ca atata timp cat dai ceatza la BMW ///M si la porsche...........inseamna ca masina aia chiar are potential nelimitat sub capota!Bafta in continuare tie cel ce l-ai avut si bafta noului proprietar in lansarea lui mai departe!Bafta succes si respect tuturor!
|
Hutane ... imi pica o idee ..... un uga in club .... Uga sa fie in HSD ... ar fi ceva .... !!!
|
tare maina! cu cat se vinde? asta doar daca se mai vinde
|
Frumoasa masina ...Are un palmares deosebit ,Mult respect fostului proprietar care a investit o gramada de timp bani si suflet in aceasta masina care ptr unii sincer poate fi considerata o legenda !
|
Daca tot ai inviat subiectul, as vrea si eu sa precizez ca azi a iesit din nou pe strazi dupa acel incident nefericit. Bafta!!!
|
O legenda nu moare niciodata ! Felicitari lui Marius si sa dea domnu sa nu mai aiba incidente cum a avut in Sv ...
|
Quote:
:|:|:| |
A lasat de dorit, nu ca a fost de dorit. Nu cred ca si-a dorit cineva asa o organizare...
|
Da asta cam asa e... Asta e viata ..Omul din greseli invata nu? Poate pe viitor organizatorii din Sv o sa se gandeasca de 3 ori innainte sa faca ceva ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning