![]() |
1 Attachment(s)
a innebunit speedy5...vrea sa ne faca tricouri ca sa fim gangsta'
|
:shock: Si votul meu merge pentru Akimoto ... Evil Kid with Race Flag!! ... imi place MAXIM!!!
|
1 Attachment(s)
NOS
|
hahahaa ce tare e poza :wink:
|
si eu votez pt pozele puse de akimoto, is super tari, dar atunci ar trebui schimbat numele, ca nu se potrivesc pozele pt \"ROAD RUNNERS\". Peace
|
misto pozele
|
:lol: domnu project manager pe problema cu tricourile ... zi mai multe ... care poza o adoptam ... nume ceva ... hai mah implica-te!!!
|
Re:
fratzilor eu is cu tot ce tzine de calculatoare le pamint,cum dracu vad si eu pozele ca nu mai intzeleg nimic,mie nu imi apare decit mesajele voastre si atit unde dracu is pozele?
|
sebi , pozele se vad , nu stiu ce probleme cu ele ai tu ?
noName , la mine te refereai ? las' ca ma ocup ; ramane aia cu dracusoru' si steagu' a lui akimoto ?(vedeti ca tre' sa-i dam o bere :lol: ) daca sunteti de acord , ziceti fiecare ''da'' fiecare printr-un post si rezolv yo. |
da
|
Re:
mai fratzilor la mine nu se vede nimic,vad poza cu spydi pe honda dar nu vad nici un dracusor cu nici un steag:)
|
da, votez pt dracusor. mai facem chestia aia cu O-ul care e o roata si care da burn?
|
da , se face si aia
va scrie Road Runners sub poza cu dracusoru' akimoto , daca ai poza aia ceva mai colorata(aia cu dracusoru') , poti sa o pui pe forum |
poi dak se pune in aplicare si ideea mea... a-r trebui sa beau si eu juma din stella lu' akimoto, sau poate am merita amandoi cate una ..hehe. :P. respekt
|
Re:
Quote:
Da pentru logo-ul lui akimoto, plus o bere de la subsemnatu' :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning