Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   top speed-uri golf3 (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/121859-top-speed-uri-golf3.html)

MTHunior 03-06-09 15:31

Re: top speed-uri golf3

cea mai buna cale sa te convigi e youtube, in rest risipa de timp

alexbadea12 03-06-09 22:07

poate scot eu un rezultat mai bun si mai e si senzatia tare

Sebastian.C 03-06-09 23:08

In pom...senzatia tare.... Parca va vad....Luati carnetul si va tine masina cateva luni.... Stiu n...asemenea cazuri...

alexbadea12 04-06-09 08:18

nu pot sa cred ca toti santeti asa maturi la volan :shock:
poate sant eu prea obsdat:twisted:

Heaven^ 04-06-09 08:53

Alex, nu e vorba de maturitate, e vorba de experienta... La inceput oricine ai fi, nu esti pregatit pentru anumite situatii. Oricat de prudent ai fi, tot mai faci cate o boacana, o sa vezi tu. Ideea e ca acea boacana sa nu aiba consecinte grave. Oricum o sa ai timp sa-i dai si max speed nu te ingrijora, numai sa nu o faci in zone foarte populate.

alexbadea12 04-06-09 10:51

incep sa inteleg trebuie s-o iau mai usurel, adica treptat:idea:

roberto27 04-06-09 21:20

Alex fara suparare cand toata lumea iti spune ca este neagra tu zici ca este alba. Iti dau un sfat, banuiesc ca pot dupa 11 ani de condus, la fel au fost toti ca tine, nerabdatori sa vada ce poate masina si iti spun din propria experienta prin care am trecut la 19 ani cand m-am vazut cu masina lui tata, o amarata de dacie si pe care o alergam de ziceai ca eu sunt stapanul soselelor pana am intrat cu ea intr-un garaj si am facut-o praf de mi-am luat o bataie de o tin minte toata viata. Atunci ma gandeam, daca era cineva pe straduta care circulam si loveam pe cineva, oare unde eram acum? Raspunsul ti-l dai singur. Asa ca nu cred ca aceasta discutie isi mai are rolul aici si sper sa devii un sofer cumpatat si cu grija la ceilalti si desigur la tine.

B12ZMD 05-06-09 08:53

..................de ani de zile, 4tuning este singurul forum unde se pot purta astfel de discutii (puerile) la nesfarsit !

Heaven^ 05-06-09 13:11

Quote:

Originally Posted by B12ZMD (Post 2382825)
..................de ani de zile, 4tuning este singurul forum unde se pot purta astfel de discutii (puerile) la nesfarsit !

......de ani de zile mor tineri care precum si colegul de forum au incercat sa vada ce poate masina facand abstractie de lipsa experientei. Daca el sau oricine citeste poate trage o concluzie e bine, daca nu asta e, macar stiu ca nu va exista niciodata momentul ala in care vreunul din noi va spune: " Ahhh... si doar daca i-as fi explicat..."

450yfz 05-06-09 22:35

frate deja se exagereaza cu chestia asta.....alex badea sfatul meu 1 iati masina t duci p drum drept si ii dai blana pana plafoneaza in a 5 cred k iti trebuie cam 20 de km si 2 inchide topicul asta k e deja ridicol......ne explici k vrei sa mergi blana dar nu ai permis si etc......dak iti doresti cu adevarat sa mergi o sa mergi.......asa k.....

Gogutza29 05-06-09 23:35

http://www.piticu.ro/2008/09/01/asa-...nie/index.html

Dupa ce te uiti la filmulet nu cred ca o sa mai vrei sa faci top speed.

450yfz 06-06-09 19:58

e foarte bun filmuletul.....

Muskote77 07-06-09 18:22

Golf 3 Gt Special 1,8 90 CP 220 pe bord. Un pic peste 200 pe autostrada in Germania.

Nu este indicata aceasta viteza pe soselele din Romania.

Spor la condus!

alexbadea12 07-06-09 20:28

acum sa vorbim serios si sa fim realisti
filmul ala se apropie de desene animate, e prea fantastic si nu toate accidentele erau rezultat al vitezei
poate sa-ti explodeze un cauciuc intr-o curba si intri intr-un pom
eu cred ca daca trebuie sa mori ,mori oriunde ,nu avem puterea asta sa ne luam de gat cu moartea, bine asta nu insamna ca trebuie sa exageram

Gogutza29 09-06-09 12:37

Filmuletul ala poate nu a aratat realitatea.Tu ai vazut accidente ?
Nu cred ca se aproprie de desene animate , sunt cazuri de accidente mult mai grave decat in filmulet.Uita`te 2 zile la stiri si o sa vezi masini rupte in doua si cate 3-4 morti intr-o singura masina.
Nu cred ca ai circulat destul pe drumurile din romania.
PS: La 17 ani ai alta gandire fata de un om matur.Sper ca nu te simti jignit , si eu am fost ca tine si vedeam lumea in alte culori.

All times are GMT +2. The time now is 21:36.

- Copyright 2026 4Tuning