![]() |
Re: SUCEAVA 4TuningTIME - 16-17 Mai
Quote:
|
vin si eu...vin si eu.... si poate cat mai multi din Crazy Drivers
|
red .. :) ("acasa la tine" ) heh he :P bafta
|
apropo...pt proba de drift, e ok daca vin dumineca dimineata...???
|
eu voi fi si eu prezent duminica.......dar aveti idee pe la ce ora incepe ca sa vad pe la ce ora plec de acasa ca am 100 de km pana la suceava :D:D:D
|
la 12 in ambele zile
|
Demonstratii auto & moto (drift and tricks)
Cat va avea "pista" ?! |
Intrebarea nr 1 .. cat costa intrarea ca vizitator ...
2. Pentru foto se da ceva legitimatie ? ceva ? Ca sa nu strabat atata drum si sa am surprize |
Quote:
Intre 10 si 12 se vor face inscrierile pentru proba de free style (cerculete, drift, etc) si pentru etapa a doua a campionatului national de drift. Aici se va puncta controlul masinii pe un circuit impus. Quote:
Quote:
am fost aseara si am testat putin asfaltu din parcare si va anunt ca e absolut OK. Nu e foarte aderent si daca nu se va incarca cu mult cauciuc (ca la buc) va fi un super show, trust me....:lol::lol: Daca mai dau si niste stropi de ploaie.... va fi patinoar pentru noi...hihihihi:lol: mai multa lume m-a intrebat pe privat de locatie asa ca am sa raspund aici ca sa vada toata lumea: Evenimentul se va desfasura pe durata a doua zile (sambata si duminica) in parcarea Suceava Sopping Center (Carrefour). Locatie este pe "strada principala" de oriunde ai veni. 1. Daca se vine dinspre NT, BC, B, (E85) se va intra in SV dinspre Falticeni si se tine drumul cu 2 benzi pe sens pana la Carrefour (pe partea stanga). Cateva repere: - dupa intrare pe dreapta -Metro, semafor, semafor, semafor, McDonald's (pe dreapta), semafor X3, Luk OIl (pe dreapta), OMV (pe dreapta) giratoriu mare - a doua iesire tot inainte si in 300 m pe stanga e Carrefour. 2. Daca se vine dinspre VS, IS, BT - se intra dinspre BT si se tine strada cu 2 benzi pe sens si dupa pasarela peste calea ferata intri in giratoriu mare si pe dreapta se vede Carrefour-ul. Nu aveti cum sa-l ratati:lol: |
tre sa fiu nebun sa vin prin BT :)
partea mai naspa e ca nu am sa vin pentru ca se lucreaza la "intretinerea" motorului si nu va fi gata la timp :( |
Ceva detalii despre indemanare?
La ce ora duminica?cand se fac inscrierile,ce grupe se fac? |
Quote:
Astfel, pentru: Campionatul National de Drift, etapa 2-a Demonstratii libere – Free Style, Etapa oficiala de drift, premiul 1,2,3 inscrierile se fac duminica intre 10 si 12 |
Ok,am inteles ca inscrierea se face intre 10-12,dar cand are loc concursul de indemanare?Duminica la ce ora?Sper sa nu fiu stresant:-)
|
Quote:
nu e prevazuta indemanare. daca sunt doritori, vom face o etapa scurta sambata, intre demonstratiile lui HAI & KNS |
salut :D:D:D daca vreau sa particip si eu ce trebe sa fac????:D vreau si eu :-<:((
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
- Copyright 2026 4Tuning