![]() |
Re: 2 Faster More Show
Quote:
Da macar cu poze sa ramanem amintire daca tot am venit de la arad :P + diploma si premiul :oops: |
off: nu stiu sigur dar am auzit ca este un drum mai bun de la Arad la Satu Mare/Baia Mare, drumul este prin Ungaria, este posibil sa fie mai lung dar 100% e mai bun
on: da si mie mi-a placut |
Imi cer scuze pentru unele neplaceri cum ar fi intarzierea curselor , dar nu putea tine de program nici cum . Am facut'o din motive de siguranta , o mare parte din pista era acoperita de apa si nu e bine sa ne asumam riscul .Pina la urma cei care au stat pina la sfarsit au vazut ca tot a fost bine :)
|
ionut a iesit bine, indiferent ce zic alti, la sf am vazut ca puya a avut un invitat special care a "cantat" oricum a fost foarte tare show ul ;)
|
Quote:
Inapoi am venit Baia mare - Satu mare - Oradea - Arad drumul dezastru dar 6 ore totusi...Greu pe Romania..si pe ungaria sincer am auzit si eu, dar nu stiu exact. |
Felicitari PinkProbeLady pentru locul luat la expo :clap:.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sincer te inteleg....si nu te acuz,doar ca ash fi vrut sa se dea probele finale si sa se dea corect premiile. asteptam luna august....poate o sa fie ceva mult mai frumos;) multa bafta |
Quote:
|
Bravo Ionutz... Acuma ai invatat din greseli si in august deja stii ce trebuie sa faci ca sa fie perfect :) dar sper ca si vremea o sa stie ce are de facut :D
|
Quote:
|
Dracushor cum stai cu surubul buclucas? Sti ca dupa ultimele cercetari gripa porcina a fost declansata de dezechilibrul ecologic produs de pata de ulei pe care ai lasat-o pe Careiului?
Si nici recolta de morcovi nu a iesit asa cum ar fi trebuit.Daca te prind astia ai sa suporti consecintele!:) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:21. |
- Copyright 2026 4Tuning