![]() |
Re: Secolul XX BMW B12 Alpina 5.7 Shift-tronic
8'uri sunt si in Bucuresti ... kiar e unul f intretinut cu numere de Italia prin centru (pe langa barul Newton pt cei care cunosc zona) ... deci nu asta era ideea
masina Alpina si cutia aia sunt ceea ce erau senzationale ;) |
nush frate nu am vazut nici unu pe unde am umblat..parca intra in pamant knd ies eu afara:D
|
masina ii bestiala dar...... consuma MULTTTT
|
voi vbiti de un 8 simplu... ca banuiesc ca nu multi ati mers cu Alpina ca sa va dati cu parerea cat consuma
si 2... ce asteptari ai de la o asemenea masina? sa iti consume cat Tico? n-are sens |
daca ai bani sa iti cumperi un 8-ar ALPINA sigur ai bani si de carburant.Ar fi culmea sa-ti cumperi un 8-ar si sa te zgarcesti la benzina.Si in plus,eu cred ca 8-arul nu este o masina de "zi cu zi"
|
seria 8 e masina de duminica..iesi 2-3 ore cu ea o "plimbi" putin si gata dar in ciuda consumului ridicat eu as folosi-o zi de zi
|
Nu`mi gasesc cuvintele.....:shock:
|
WOW ce avion forte frumos BMW
|
Quote:
|
Quote:
|
Superb B12-le , curat , intretinut , frumos . Masina era o racheta pe vremea ei si banuiesc ca si acum mai face fata unei intreceri pe autobahn . Daca este sa ne luam dupa Alpina , Seria 8 ar fi un concurent pentru CL-ul celor de la Benz , ei au numit Seria 7 - B12 Sedan iar Seria 8 - B12 Coupe. Eu totusi tind sa cred ca este ceva mai mult decat un 7 in doua usi , il vad mai mult ca pe un concurent al R8-ului , un supercar al celor de la BMW .Referitor la pret am gasit o singura masina de acest fel pe mobile.de si aceea la 80k Euro , deci nici eu nu vreau sa ma gandesc cat a costat noua :-) , tinand cont de faptul ca au fost fabricate doar 57 . Felicitari maxime pentru masina , sa ai parte de ea !
|
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning