![]() |
Re: Dacia sport 1985( ultima din seria cu usa scurta)
itpul fals.se pune doarpe talon stampila.atat,nu este inregistrat.
e foarte nasol sa umbli asa cu itpul. ce sa zic bafta la lucru,si nu va jucati cu itpul.;) |
Quote:
Quote:
update astazi: aerisit frane cumparat smirgher cumparat capac culbuturi cumparat cutie de chit BodySoft 2kg cumparat un suport care tine radiatorul de caroserie .........pana acum..... mai tarziu --> montez toba si sa vad ce are pe la mijloc ca imi lovese in podea... montez releu semnalizare + toate becurile din fata(semnale,pozitii,faruri) |
Am eu volan dintr-ala la vanzare. Am vrut sa il pun pe masina si gaura de la butuc e mai ingusta decat la dacie. Eu l-am luat de pe un opel ascona. Dar se gasesc butuci,CAUTA!
|
da ai frane nu gluma :)
|
Quote:
schimbat placute de frane,+ aerisiea,+ lichid de frane nou, reglata bine...deci tin sa te anunt ca acum imi tin:D update :nu am avut timp sa intru pe forum ca am fost foarte ocupat cu trocariuciu -masina a suferit anumite modificari facut schimb de ulei+ filtru de ulei montat bujii noi, platina noua, montata aprindere electronica cumparat 2 cutii de chit,mult mult smirgher montat releu semnalizare,facut si avariile sa mearga montat scaune ........ masina este in pregatire de vopsire....deci va dati seama cum arata acum:oops: cam dezbracata ......... ce facem maine: cumparam 2 aripi de dacie 1310 pt modelul cu ochelari subtiri coada de randunica pt porbagaj stop stanga + maruntisuri |
nu ne arati si noua poze cu starea actuala?:D
|
Quote:
achizitii: turometru de bord carcasa casetofon antena electronica multe becuri de toate natiile un pistonas pentru tambur + o baterie rombat folosita 2 luni...la un pret foarte mic:d |
10 Attachment(s)
montat aprindere electronica Gotronic
montat baterie noua slefuit tabla sarit ochii din cap;)) ce facem maine aripi noi sistem de prindere capota 1300 si va mai zic maine ce fac ca sunt satul de ea pana peste cap:D poze de la operatiunea terosonarea interior(azi le-am primit azi le vedeti si voi) |
update astazi:
-cumparat vopsea Rosu Rubin 270 4kg -cumparat chit o cutie -cumparat teroson -cumparat 2 aripi de 1300 in stare excelenta -cumparat balamale prindere capota 1300(ca sa pot monta masca subtire) -cumparat elice(cea veche sa rupt cand am reglat platina) -cumparat silicon -cumparata mastic -desfacut aripi vechi si aruncate la gunoi -curatat contra-aripi grunduite si terosonate -curatat aripi grunduite si terosonate pe partea cu roata iar pe partea celalta adusa la tabla si grunduita -astupat gaurile de la spate acolo unde veneau semnalele si tamponul de la bara(bara facuta scurta doar prinsa in fata fara laterale --cum avea RLR) si final pentru ziua de azi ca ce e prea mult strica :D |
F.bine! Tine-o tot asa ca faci treaba buna! Spor la treaba in continuare,bafta;)
|
Quote:
pff sa imi bag ceva in ea de ploaie .....astept sa numai ploua ca sa pot lucra la ea.....ca din pacate nu am garaj si lucrez in fata blocului ce facem azi...prindem aripile bine de tot:d slefuim pregatim masina de vopsit dam barile jos montam sistemul nou de prindere la capota si incepem iar dezgolirea masini pe interior...nu de alta da a stat destul imbracata:lol: ca sa o vopsim si pe acolo :d Da sa se termine ploaia asta odata |
update astazi:
grunduit terosonat contra-aripi montat aripi(cu chiu cu vai) matuit aripi si puse la linie.... ce facem maine: chituim masina si o smirgheruim de ne sar ochii din cap... |
imi place despre tine :D
Ai vointa si spor la munca (observ). Cred ca o sa iasa la final ceva placut ochiului. Intre timp mai baga si tu poze (ai sa vezi la final ce bine este ca faci poze cu stadiile lucrarii) |
15 Attachment(s)
Quote:
ideea este ...ca acum iar ma apuc de ea si marti sau miercuri sper sa o bag la vopsit:D ps:am si eu nevoie de cineva sa ma ajute cu bordul...sa il montez si eu si in + mai este si de 1300 si nu stiu cum se monteaza asta:D fac cinste poze---> |
ii pui ochelari ingropati sau daia mari? sfatul meu punei daia ingropati:):D arata mult mai beton, mai ales fara bara:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning