Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ti-ar face gagica asa ceva ? Care ar fi consecintele ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/12139-gagica-consecintele.html)

Psycho 20-02-06 21:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
oricum, dak o inseli pe shakira si pe deasupra nici nu ti-o pui cu ea knd e nevoie... iti meriti soarta :lol: :lol:

ehh mah cati ani ai .. eshti copil sa mor yo .. degeaba i-o pui k daca nu i-o propteshti bine sa o simta nu ai facut nimik te inshala stai calm ...

btw .. se zice k pentru barbati masina este \" un fel \" de prelungire a penisului

... si cei ce nu au cine shtie ce performante au masini rele .. dar asta cred k a fost inventata de vre`unu cu o dacie :P oricum sunt mandru k am dacie si nu vreun jeepan impunator ... k atunci m`ar inshela femeia :P

Psycho 20-02-06 21:39

si revin cu o continuare k am uitat sa o scriu acolo ... la -->

oricum sunt mandru k am dacie si nu vreun jeepan impunator ... k atunci m`ar inshela femeia :)

continuarea era .. bine k nu shtiu acum daca nu ma inshala .. k nu am de unde .. femeia e vicleana si t face :P ascultatzi la mine k shtiu multe exemple :)

aleks 21-02-06 09:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

oricum, dak o inseli pe shakira si pe deasupra nici nu ti-o pui cu ea knd e nevoie... iti meriti soarta :lol: :lol:

hh mah cati ani ai .. eshti copil sa mor yo .. degeaba i-o pui k daca nu i-o propteshti bine sa o simta nu ai facut nimik te inshala stai calm ...

era o gluma,era retorica remarca, vezi c ma iau eu d tine dak ma mai faci copil... :lol:
bai tata antipatic te-ai facut :lol:

needBrain 21-02-06 15:31

ma da voi 2 va iubiti mult... :lol:

vaii o sa fie moxxu gelos :lol: :lol:

Psycho 21-02-06 22:55

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

hh mah cati ani ai .. eshti copil sa mor yo .. degeaba i-o pui k daca nu i-o propteshti bine sa o simta nu ai facut nimik te inshala stai calm ...

era o gluma,era retorica remarca, vezi c ma iau eu d tine dak ma mai faci copil... :lol:
bai tata antipatic te-ai facut :lol:

am mancat nishte grefe cu lamaie .. nu lamuie .. si sunt mai acru :P

aleks 22-02-06 16:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

nu, k moxul fuge de mine, knd sunt eu prin bucuresti, el umbla teleleu prin tzara :lol: :lol:
deci sa nu emita pretentii :lol:

SpeedeR 22-02-06 18:23

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

:arrow:

Leutzu_ 11-06-06 22:35

Re: Ti-ar face gagica asa ceva ? Care ar fi consecintele ?

Cred ca in primul rand as incepe sa rad...de necaz...apoi m-as duce la asigurare..isi nu in ultimul rand i-as muta fata la spate.

aleks 15-06-06 11:58

Re:

Quote:

Originally Posted by SpeedeR
:arrow:

speeder, am impresia k vrei sa spui ca moxului i-ar face asa ceva cel mult.... prietenul ? :twisted::twisted::twisted:

All times are GMT +2. The time now is 01:26.

- Copyright 2026 4Tuning