![]() |
era cu sabia din star wars!! ce sa mai .. omu` isi repara masina! 8)
|
ce se gandea becalii............las-o ma ca merge asa
|
Nu cred ca mai exista un posesor de maybach in lumea asta pe care sa il lase inima sa faca asa ceva. Nu comentez gestul.
Dar nu vad ce are lumea cu el ca doar e masina lui. Dc vrea sa o distruga cu ranga are tot dreptul. Nu incalca nici o lege. PS: Oare a ajuns la inginerii de la maybach clipul asta ? Cred ca s-ar soca tare. |
In primul rand ca incepand de la o masina cum ar fii BMW 745 Li Mercedes S Classe .. te gandesti si la un sofer(ANGAJAT PRFESIONIST) .... la Maybach cred k trebuie Pilot si Copilot ... nu condus de \"neea JiJi\" ... Atentat la viata lui JiJi .... saracutzul de el sa vina Steaua Wu-Shu sa-i indrepte aripa ...sau s-o parcheze pe Stefan cel Mare sa vada ce Tuning ala Red Dog's primeste..... :lol: :lol:
|
:shock: Cel mai prost din romania...JIJIiii...Lasa-neeeeeee, lasa-neeeee...huaaaaaaaaaaaaaaa, huaaaaaaaaaaaaaaa :shock: :evil:
|
ce facea nea jiji e tinichijiu acum isi repara Maybach-ulcu ranga cred ca daca avea o mana de kit o repara pe loc :wink:
|
nu mai are rost sa scriu nimik de becali...atzi scris voi tot...da nu inteleg cum e facuta mashina aia de-a dat tiru peste ea shi era numai putin zgariata??? k in filmuletze aproape k nici nu pare infundata tabla...oricum...o sa iau modelu de la gigi...shi o sa-i sfatuiesc pe toti care au dacii sa bage in trusa de scule shi o ranga...chiar langa ciocan shi sarma..
|
hm...gigi este un om cu multi bani...si ca toti oamenii cu multi bani isi poate permite ORICE....ca drept exemplu in momentul in care nepotul lui a dat cu masina peste pietonii care erau dupa bariera de la porsche rom a aparut clanul Becali cu range rover ele lor si au intrat in lume si pe aia raniti de i au dus la spital i au pus sa semneze ca i a calcat 135. Deci poate sa faca ce vrea!!! cand il vad la bariera ca trece pe roshu ma rog sa l calce trenul dar se pare ca tot timpul are norok si trece cu bine :(
|
PS. INSA DACA AR CANDITA LA PRESEDINTIE SAU MINISTER
!!!!!LAS VOTA!!!!! fara nici un misto decat toti ceilalti mai bine el!!!! |
pai mai Dodo_AMJ...eu am auzit din popor ca Jiji e prost :lol: si daca tu l-ai vota, nu numai ca ai fi mai prost ca prostu da ai face rau si la altii, ce...daca a facut acum un sat intreg asta inseamna ca e om intelept??? saracu, nu vezi ca la TV nu-i zice nimeni nik kand vb el, da stii dc?? ca daca s-ar pune astea sa vb cu el ar iesi un mare *** de show, asa ca \"lasa prostu sa vorbeasca si tu vezi-ti de treburile tale\" :wink: Sfat prietenesc :D si ca de obicei...JIJIiiiiii VAI DE CAPU' TAU IN COLTZURI!!! HUAAAAAAAAAAA!!!
|
ca presedinte nu se poate pt ca nu stie sa vorbeasca deloc, ar fi bun doar prin faptul sa zicem ca e credincios,face fapte bune dar la ce gura are cred ca asta l-ar lua la tavalit si pe bush! :))) sa vezi atunci razboi, iar sabia nu l-ar mai ajuta aici si nici faptul ca e singurul frate cu stea in frunte :)))
|
LoL poate si faptele astea bune au conotatie politica ... isi creeaza si el imagine pt viitoarele alegeri la care oricum nu o sa faca nimic:)) . Ce face maybachu` btw?
|
Drako4Life mai zimi mie un prost cu atati bani. Prost nu e el nu e bine crescut si nu stie sa se poarte dar prost nu e ca daca era nu facea atatia bani.Iar tu invatza sa vorbesti si sa respecti parerea altora fara sa jignesti. :roll: [/quote]
|
incredibil frate....niciodata nu o sa isi lase manierele astea de cioban... ce fel tragea cu ranga in tabla aia.... :lol:
|
Re:
Quote:
mah dodo ... PROST IE...are un om destept care ii canta in struna si care il ajuta sa scoata bani...eu unu' nu imi explic de unde atata desteptaciune la omul asta ! nu intentionez sa te jignesc, da, poate tu l-ai vota...da' e prost de bubuie... nici nu stie sa vb si e om destept ???? e cineva in \"umbra\" care ii explica ce si cum ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning