![]() |
Re: Cel mai urāt SLR McLaren vine din Elveţia...
exagerat cred k e cuvantul potrivit:)
|
wtf... nici in photoshop n-as fi facut o gluma asa macabra...
|
l-as impusca pe cel care a stricat acest mclaren...
|
ce are mai ca mie chiar imi place masina asta.nu mas supara dak ar sta in garajul tatalui meu
|
Quote:
|
Visul oricarui cocalar :))))
|
In afara de faptul ca arata groaznic cu aurul ala pe peste tot, mai are si botul ala de zici ca e plug.
|
Ce de căcat este maşina mai bine spus cei care au adus-o in stadiul ăsta că maşina săraca nu are nici o vina ;) ! Auriu + rosu care īţi rupe ochii se vede ca naibaaa,bări de prost gust se īncadrează perfect la KITSCH TUNING !
|
credeam ca e din DUBAI!!1
|
pacat de banii investiti in masina si de motor :D....
|
toti o "laudati",dar nici unu nu ar refuza asa ceva in garaj;)
|
Quote:
Tu crezi că ai avea bani măcar să o aduci la starea ei iniţială cum era ea ieşită din fabrică? Īţi spun eu mai bine sărac cu un amărāt de e30 sau e36 ce o fi decāt cu aşa ceva nu īmi spune că baţi apropo că īţi place :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 ESTE JALNICĂĂĂĂĂĂĂĂĂAA şi vrei un răspuns sincer,mihai88?Aş refuza-o cu cea mai mare plăcere ;) sincer chiar de aş primi-o cadou mi-ar fi ruşine să o vānd că aş intra īn pămānt de ruşin cānd ar venii clientul la mine şi ar īncepe să īmi reproşeze ;) ! |
As lua-o, as vinde auru de pe ea si de banii aia as revopsi-o si as aduce-o la starea initiala.(Cu conditia sa mi-o dea moca vreunu :lol: )
|
E urata foc :)))) cred ca nici tataie nu facea el asa tunning.Macar daca avea aur alb poate datea mai bine la ochi :)))
|
oo da vitan style :twisted: ...trebuie sa fii tare dus sa modifici o bijuterie de masina in asa hal
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning