![]() |
Re: Ce masina credeti ca ar fi cea mai tare?
mai era un corvette portocaliu ;) dar s-a ocupat momo de el si nu mai e :mrgreen:
|
aaa...mai e Viperu ala...:D
am mai vazut azi un Mustang roshu...avea pe laterale niste stickere cu Ford Mustang 2006...cred ca era luat de curand... |
si viperu.... sunt ceva masini frumoase pe la noi...
si mai avem o masina frumoasa ;) Dacia Logan 1.6 16v lol :mrgreen: dupa parerea mea si matizul lui taz si GSI-ul lui droopy sunt de mentionat pe aici pe topic ;) am vazut luni (parca) in bariera un S2000 rosu parcat, nush daca era din ploiesti :rolleyes2 |
inca nu am vazut 16v-ul in realitate...doar pe net...nu arata rau...fatza de cel standard...:D
|
Te duci la IPSO sau la Poliserv si vezi ca e acolo... suntem cam offtopic... am dat-o in partea opusa a topicului :D:)
|
Quote:
|
frate eu zic ca in comunitatea noastra singura masina puternica la care avem noi acces ar fi cam BMWu lui Slaur.. nu mai e 1 ca al lui pe la noi prin zona odata.. a doua oara ar fi fordu lui Sby.. masini puternice la grupele lor... 328 lu Spaga mai afce furori!
|
Zi mah si de Opel-uri ceva de bine ca da bine intre ai nostri acolo ;)
Zi de alea 4 Vectre si de GSi-ul tau :p... |
VEctra mea e cea mai mega giga terra masina vazuta vreodata in Ploiesti in special datorita cauciucurilor si a coditei de rechin ! Respekt ptr. aceasta masina ! E un fel de Mecca al masinilor din Ploiesti !
|
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!
|
mah fratilor da' ati uitat ce-i mai important si tare:lowrideru' visiniu PH 99 VAL.c dreaq mah.
|
Unde frate, ca eu nu l-am vazut niciodata prin oras. L-am vazut numai la SIAB si la 4Tuning Day...
Avem insa un Opel Kadett d-ala vechi reconditionat, cu super sunet cu insonoriant Dinamyte si piele absolut in tot interiorul, cu stopuri pe leduri, jante super shmekere si cauciucuri de inebunesti! De tobe nu mai zic... |
donule, prop lowridderului nu merge cu el. a mers la inceput cand a adus-o. ce circ a fost in fata la London house atunci... dar acum nu mai are rost. e masina de show. ;)
|
de 10 000 de ori mai frumos Opelul ala verde custom...Rekord parca e.....
aia e pt. mine cea mai frumoasa masina din ploiesti din astea care le stiu eu! ;) poate nu la performante...dar la cum e facuta...la cum arata. |
ahaha..si ala a fost coleg cu mine de scoala... nebun rau baiatul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning