![]() |
Eu altceva am spus...RS6 e mai putin comfortabila in comparatie cu bmw M5!Are evazajele de la scaune cam apropiate, scaunul cam rigid...iar daca ai craci lungi din cauza scaunului nu prea te intinzi bine la bord...Si nu imi spune ca nu e asa caci am stat intr-una.Si da...evo-urile nu prea au mare comfort...dar nici nu au nevoie...Au multe altele care compenseaza.
|
de unde sti tu ca subaru are tractiune mai buna decat audi???si daca audi nare comfort... :lol: tu ai stat in audi eu leam avut pe amandoua..asa.. :lol: numai cand citesc asa..ceva...ca bmw..ii masina de reclama..ce vrei sa spui cu asta??ca tot taranul...care vrea sa faca figuri isi ia bmw..
|
a
1. topicurile astea nu prea isi au rostul pt ca fiecare dintre noi este subiectiv.
2. ar fi interesant daca s-ar posta vreun test comparativ facut de vreo revista serioasa ( ex. bild) 3. cum s-a ajuns la concluzia ca 4wd e mai buna la subaru decat la audi? 4. seria 5 a castigat vreo nustiu cati ani la rand titlul de saloon of the year(probabil pt ca da bine in reclame) |
M5 + sprtivitate,putere,cuplu,senzatii tari
RS6 + interior luxos,performantZe bune pt. o limuzina de lux -gabarit mare asa ca eu prefer M5!! :) |
RS6..fiinf 4x4..chiar dk are mici probleme la cutia de viteze..avand un delay cam mare...
pt CATALIN RS4 - acu ceva timp era prezentata intr-o revista o comparatie intre cele mai bune sisteme 4x4..si iesea castigator WRX-u...(nu mai stiu ce publicatie)...si nu degeaba sunt ei inventatorii AWD... mitsu au avansat cu sistemu de pe evo8..cu 3 dif ..si cu reglajul din interior...dar care l-a introdus si subaru pe WR1....insa subaru a iesit invingatoare.... oricum dupa mine HUMVEE are cel mai tare sistem 4x4 :twisted: :twisted: :twisted: |
m5
M5
|
Re:
Quote:
|
si cu tine acuma :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :P
dar u preferi un chrysler 300C sau un A6? |
Re:
Quote:
|
1. Audi Rs6 rulz 2. Cel mai bun sistem 4x4 ma indoiesc ca ar fi ala de la subaru mai uitati-va si voi la emisiuni serioase de masini cum ar fi Top Gear sa vedeti cam ce face Subaru in fata Lancer-ului si cum incearca Tiff Niddle sa faca un rs4 sa derapeze si nu reuseste !!!
|
CATALINE...si eu tot chrysler:D:D:D
|
Re:
Quote:
|
Chrysler 300C arata bine, zici ca e tanc cand stai langa el dar nu prea o sa faca americanii masini care sa se ridice la calitatea lui Audi. Dintre RS6 si M5 aleg RS6, ca din start e ceva mai performant ca M5 si daca mai faci si un chip la el ,sari de 500 de cai si se pot face multe smecherii la turbine, asa ca scoti destul de multi cai din el
|
Re:
Quote:
|
Asa e, Dahlback au program de tuning pt RS6 pana la 620 de cai. Din M5 nu scoti atata fara modificari majore :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:35. |
- Copyright 2026 4Tuning