![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
@ popasan
Nu stiu cīti ani ai ca nu ti-e vizibila vīrsta sub avatar dar daca-mi permiti o recomandare PARINTEASCA, las-o asa cum e. Eventual mai restaureaz-o, fa-i ceva īmpotriva ruginii (īntretinere) si las-o originala. Nu te prosti cu tuninguri si alte aberatii inutile ca sportivele astea īn stare ORIGINALA se pare ca sīnt din ce īn ce mai rare si acusi l-e poti numara pe degete īn schimb de GIOASE GIOBANITE e plin. Ar fi pacat de masinuta asta ca e prea prfecta īn originalitatea ei. |
Quote:
mah, mersii de borcan :>:> !!!! |
Quote:
mai ales ca masina are numarul 281...si a avut un singur proprietar. Garantat nu este Dacie de experimentat...ci de conservat;) |
il are pe BTL aproape asa ca sa nu ne temem!:D
|
Quote:
|
da da da de toata lumea si de mine.. masina va ramane originala, doar cu ceva imbunatatiri la suspensie motor frane jante, dat asta in timp :P dupa cum scrie in titlul threadului. nu calin ?
|
Suspensia poate fi lasata asa cum este fara modificari (lasare la soll) dar cu telescoape noi si arcuri moderne, bucse de poliuretan īn loc de guma si este arhi- suficient.
Modificari la motor, īnlos sa-i extirpezi originalul si sa-i pui mai stiu eu ce minune, pune-i catalizator si fa-u pe EURO 2, da-i jos carburatia fa-o pe injectie, optimizeaza consumul modernizeaz-o tehnic cu alte cuvinte. Jante........m-da. Chiestie de gust dar cauta sa pastrezi dimensiunile originale fara sa fi nevoit sa-i ciobanesti caroseria prin latire ceea ce-i distruge originalitatea din punct de vede oprtic. |
jante de canada vrea baiatu:P ! pe fata mai trebuie coborata. sper sa taie ceva din arcuri.:D
|
Da pt. ce sa tae din arcuri ?
E cel mai inutil lucru pe care-l poti face :D |
Quote:
|
pai sa o coboare de fata, cum vrei sa faca? sa puna 2 saci de ciment?
|
Da ce ce s-o coboare de fata ca e buna asa cum e ? Sa dea cu scutu de bolovani pe drumurile Off Road si sa stea cu curu-n sus ca o c***a pregatita s-o ia pe la spate? Arata ca dracu.
Asta-mi aduce aminte de moda cu suspensiile HIGH- JACKER's (vezi poza) pe americane unde pe fata se puneau YELLOW KONI si pe spate H.G's care se umflau cu aer la 10 atm. de-si puneau cardanele toti la expozitie. http://www.truckpartsproshop.com/ima...r_shocks_1.gif (poti sa pui si pe dacie pe spate dar atunci sa sti ca o poti salta cu 30 - 35 cm) Arata ca................ |
acum sincer sa fiu...arata bine o Sportiva lasata de fata;)
|
cu 1 spira juma chiar si 2 nu are nici pe dracu....nu da cu scutu pe nicaieri
|
Bun. Chiestie de gust cu lasat-ul asta.
Daca ar fi a mea a-si lasa-o ori asa cum e, ori a-si coborī-o si de fata si de spate 1:1 |
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning