Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Probleme RAR - semnalizari rosii - Nissan Rogue 2008 (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/120441-probleme-rar-semnalizari-rosii-nissan-rogue-2008-a.html)

kim09 28-04-09 18:48

Re: Nissan Rogue 2008

AAA..si producatorii...dealeri din Japonia, Australia, Uk si USA au fost la fel de amabili!!! Nu stim, nu avem solutii...dar va multumim ca ne-ati contactat!:rolleyes2

Dany.bilan628 28-04-09 18:51

Quote:

Originally Posted by kim09 (Post 2273780)
bag de seama ca daca furi putin esti un nenorocit de hot, daca furi mult esti "om de afaceri prosper"

:!:fraza zilei, oricat de dur ar suna este foarte adevarat

Dimitris 28-04-09 19:14

kim09, incearca sa te gandesti la o varianta sa ii lovesti peste nas. Cauta pe net poate gasesti stopuri clare pentru masina ta sau ceva de genu. Si imi este greu sa cred ca Nissan are un asemenea raspuns. Eu cand am discutat cu toyota europe in 10 ore am avut un raspuns.
Iar la becul portocaliu ce au avut de comentat? ce nu le-a placut?

kim09 28-04-09 20:56

Acum sincer si despre customer serviceul din USA cite as avea de povestit....Au refuzat inclusiv sa-mi furnizeze o lista cu emisiile masinii! Cica sa fie contactati direct de catre RAR....hi,hi ce gluma buna! Apoi m-au pacalit ca au specificat asta in cartea tehnica..degeaba am explicat ca nu exista...vorbeam limbi diferite:))

Nissan Ro..nici nu am stat la discutie..nu stim ...si asta-i tot.
Far clar nu exista ..si nici nu se produce in Japonia..doar unul pt mine. Incercat si asta!:sad:
Cu becul la RAR nu am fost pentru ca nu facea nici o diferenta de culoare..miine il punem din nou si asteptam si seara sa vedem daca iese macar de un portocaliu:)))

Dimitris 28-04-09 21:01

incearca pe internet sa cauti leduri de mare putere... poate alea se vad mai ok.

Imi pare rau sa aud ca nissan sta asa prost la capitolul customer service. Chiar trist...

Dar uite de exemplu chiar m-am uitat azi la multe masini in trafic, si am observat ca desi stopul este rosu lumina este galbena in momentul in care semnalizeaza deci singura solutie este o lumina f puternica galbena...

akaware 28-04-09 21:47

daca nu ma insel si peugeot 308,unele lexusuri si unele infintiy au aceasi chestie pe spate..ele cum de iau RAR-ul?daca gresesc sa ma corecteze cineva

tudop 28-04-09 22:03

Am vazut o tripla de Pejo sparta, si am impresia ca in interior are un filtru colorat verde pt becul de semnalizare - de fapt, o nuanta de verde deschis, astfel incat cu nuanta de rosu a stopului sa rezulte portocaliu. :rolleyes2 Ia si cerceteaza un stop de Pejo, eventual poate gasesti 2 sparte si le iei lentilele alea colorate :-) Sau pui un "prezervativ" verde peste bec, ca imi inchipui ca triplele alea nu sunt usor de desfacut in bucati.

The_Mask 29-04-09 10:09

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 2265695)
dar Infiniti urile cum sunt inmatriculate ? :)

Si eu credeam ca o sa se lege de semnalizari rosii pe spate, dar nu au avut nici o reactie. Si fara nici o interventie!

kim09 29-04-09 10:13

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 2275272)
Si eu credeam ca o sa se lege de semnalizari rosii pe spate, dar nu au avut nici o reactie. Si fara nici o interventie!

In ce an si ce oras??

The_Mask 30-04-09 08:56

Quote:

Originally Posted by kim09 (Post 2275284)
In ce an si ce oras??

2009 Constanta

taz.frkz 10-05-09 15:56

de ce credeti ca majoritate masinilor f scumpe si in general nu trec rarul sunt inmatriculate de ilfov ? acolo se dau cele mai bune "atentii"

Dimitris 10-05-09 23:44

taz.frkz - nu, pentru ca de regula cei care le detin au case in ilfov - baneasa, pipera, etc...

On-topic: ce s-a mai intamplat cu masina?

taz.frkz 11-05-09 13:01

dimitris eu te inteleg.. dar intreaba-ti si tu cunostiintele si intereseaza-te putin. si ai sa vezi ca am si eu un pic de dreptate. nu vreau sa te superi .. da am vorbit cu persoane care au inmatriculat acolo masini cu mai multe nereguli aduse de-afara

Dimitris 11-05-09 14:40

Dar numarul de inmatriculare nu are legatura cu locul unde faci Rar-ul. Intelegi? Eu am inteles ce vrei sa spui, dar intelege si tu ca nu ai formulat bine...

KAY_ 11-05-09 15:54

Quote:

Originally Posted by taz.frkz (Post 2307598)
dimitris eu te inteleg.. dar intreaba-ti si tu cunostiintele si intereseaza-te putin. si ai sa vezi ca am si eu un pic de dreptate. nu vreau sa te superi .. da am vorbit cu persoane care au inmatriculat acolo masini cu mai multe nereguli aduse de-afara

ai atatia ani egali cu posturile? nr de inamatriculare se da unde are domiciliu proprietaru, nu unde faci rar , si unde faci rar pt bucuresti ,se face si pt Ilfov ,adica Voluntari

All times are GMT +2. The time now is 20:50.

- Copyright 2026 4Tuning