Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Dacia se opune crizei şi măreşte productia, angajānd īncă 500 de oameni (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/120299-dacia-opune-crizei-mareste-productia-angajand-500-oameni.html)

mario79 25-04-09 13:54

Re: Dacia se opune crizei şi măreşte productia, angajānd īncă 500 de oameni

pai pretul DACIEI va fi raportat la salariul romanului din ROMANIA, iar pretul BMW-ului este raportat la salariul neamtului din GERMANIA - LOGIC nu?

adrian74 25-04-09 14:03

Dacia este o masina low cost ce nu are aspiratii premiun,tinta lor este cu totul alta piata decat cea a marcilor premium ce au in spate istorie si care sunt deja consacrate,insa poate va apare 4x4.Ce spuneti de asta?

bogg 25-04-09 21:43

Quote:

Originally Posted by Claw166 (Post 2263646)
toti sunt in criza , doar Dacia e pe val :lol: ceea ce este un lucru imbucurator :)

Pentru francezi :lol:

Cr0c0 F 26-04-09 17:57

f bine ceea ce fac dar totodata si naspa:) cand o sa inceapa sa pice,si o sa inceapa credeti-ma vor fii mai multi muribunzi ca niciodata:(

matiz87 26-04-09 18:50

asta ar fi tare "dacia" sa concureze cu bmw..mercedes sa fim seriosi ? dacia ar trebui sa puna la masini din fabrica ce alte masini au standard in dotari ! ca sa ti pui un jaf dala de casetofon la logan te costa ex 185 E. pai nu mi se pare normal

YGD-sef 26-04-09 20:23

BV lor!

mario79 26-04-09 20:32

--------------------------------------------------------------------------------

asta ar fi tare "dacia" sa concureze cu bmw..mercedes sa fim seriosi ? dacia ar trebui sa puna la masini din fabrica ce alte masini au standard in dotari ! ca sa ti pui un jaf dala de casetofon la logan te costa ex 185 E. pai nu mi se pare normal

Frate tine minte asta : dacia nu o sa puna niciodata din fabrica ce alte masini au standard in dotare pentru ca asta ar insemna sa-i creasca pretu , si la cat de rupti in kur de foame is romanii asta ar mai trebui acum, arata-mi tu mie o alta masina cu dotari standard de care spui tu la 5-6000 de euro? si in legatura cu "jafu" de casetofon de care spui tu, macar e pus din fabrica nu te duci tu la nu stiu ce firma autorizata cu "meseriasi" til monteaza si te trezesti ca-ti ia foc masina in mers !!!!!!!!

adrian78bmw 27-04-09 09:23

la cati angajati au ar cam trebui sa mai deie afara sa devina eficienti..KIA produce in Polonia 300000 de masini pe an cu 2000 -3000 angajati si la noi dacia cu 13000 produce 270000..
Quote:

Originally Posted by matiz87 (Post 2269772)
are succes la nemti la noi cam bate vantu ....

are si la noi dar nu pentru toti producatorii DACIA si a epuizat cota pentru prima etapa ...e naspa gandit programul cu cotele, trebuiau lasate locurile sa isi aleaga fiecare producator in functie de cerere:evil:

matiz87 27-04-09 10:20

Quote:

Originally Posted by R0b3r71n0 (Post 2263740)
un lucru bun care ni se mai intampla si noua .. asta inseamna ca programul rabla are mare succes .. RESPECTE !

are succes la nemti la noi cam bate vantu ....

matiz87 27-04-09 10:49

Quote:

Originally Posted by mario79 (Post 2268556)

--------------------------------------------------------------------------------

Frate tine minte asta : dacia nu o sa puna niciodata din fabrica ce alte masini au standard in dotare pentru ca asta ar insemna sa-i creasca pretu , si la cat de rupti in kur de foame is romanii asta ar mai trebui acum, arata-mi tu mie o alta masina cu dotari standard de care spui tu la 5-6000 de euro? si in legatura cu "jafu" de casetofon de care spui tu, macar e pus din fabrica nu te duci tu la nu stiu ce firma autorizata cu "meseriasi" til monteaza si te trezesti ca-ti ia foc masina in mers !!!!!!!!

--------------------------------------------------------------------------
pai vezi la noi e prostia umana si foamea d bani ....ce, cei de la dacia pot pune in standard dar asta insemnand fara a ridica pretu masini si asa fiind foarte mare cel actual ...daia unii prefera sa`si cumpere o masina sh...

CyberCSX 27-04-09 13:40

Īn ceea ce priveste pretul daciei comparativ cu alte masini de pe piata, masini nu premium ci tot "low cost" produse prin japonia, spania, masini care au aceasi dotare ca dacia, aproape 1:1 sau unele au o dotare mai proasta ca o dacie dar costa cu 30 % - 40% mai mult ca o dacie si asta nu numai īn DE ci si īn alte tari europene deci lasam la o parte salariile din tarile respective.
CA CE CHIESTIE sa plateasca clientul pe un rahat de polo, seat, scoda, honda sau naiba mai stie ce, ce este pe acelasi calapod cu dacia nu numai la motorizare dar si la dotari un pret ce ajunge lejer aproape de 20.000 EURO cīnd poate lua o masina la acelasi nivel cu 10.000 EURO ?

Referitor la mai sus "pomenit-ul" casetofon pe dacie, acel RADIO-CAS / RADIO-CD-MP3 de la BLAUPUNKT + difuzoarele PIONEER montate din fabrica, este pt. un om de rīnd care n-are amplif. de 1000 wati īn cap si nici mentalitati "The Fast & The Furious" mai mult decīt suficient.

Trebuie tinut cont ca nu fiecare are nevoie de un centru multimedial īn masina, exista oameni ce ascula emisiuni radio normale īn masina, asculta anunturile cu situatia traficului si stirile iar pe drumuri lungi cīteva casete de muzica din propria colectie, nu fiecare sta ca un tembel la PC ore īn sir sa-si faca CD-ROM'uri cu MP3 pe care sa le frece īn masina ore īn sir si nici nu da pe un CD de muzica 11 EURO īn magazin.

Īn consecinta nu vad de ce atīta agitatie pt. sistemul asta audio standard iar cine vrea sa-si monteze īn dacie un centru multimedial ca īn camera de zi, n-are decīt s-o faca.
Nu-l opreste nimeni sa-si monteze si o plasma sub dacie īn loc de roata de rezerva asa cum fac ametitii aia aberanti de la WEST COAST CUSTOMS - PIMP MY RIDE de la M-TV

Īn ceea ce priveste firma BLAUPUNKT, produslele acesteia nu sīnt montate numai pe dacie si montate si pe masini ca BMW, Mercedes, Audi, VW, Porsche si multe altele ca dotare audio stadard din fabrica si asta nu de ieri, de azi ci de mai bine de 40 de ani.

Am avut ocazia sa vad Porsche Cayenne vīndut īn magazin īn Februarie 2009 si avea la bord exact acelasi radio-cas (radio-cd) BLAUPUNKT ca Sandero-ul lui fiu meu.

mario79 27-04-09 16:49

ce bine le mai zice CyberCSX !!!!!!!!!BRAVO MAN!!!!!!!!!!!!!! GO CyberCSX GO GO GO!!!!!!!!!!

aka1976 27-04-09 16:52

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2270229)
Īn ceea ce priveste pretul daciei comparativ cu alte masini de pe piata, masini nu premium ci tot "low cost" produse prin japonia, spania, masini care au aceasi dotare ca dacia, aproape 1:1 sau unele au o dotare mai proasta ca o dacie dar costa cu 30 % - 40% mai mult ca o dacie si asta nu numai īn DE ci si īn alte tari europene deci lasam la o parte salariile din tarile respective.
CA CE CHIESTIE sa plateasca clientul pe un rahat de polo, seat, scoda, honda sau naiba mai stie ce, ce este pe acelasi calapod cu dacia nu numai la motorizare dar si la dotari un pret ce ajunge lejer aproape de 20.000 EURO cīnd poate lua o masina la acelasi nivel cu 10.000 EURO ?

Referitor la mai sus "pomenit-ul" casetofon pe dacie, acel RADIO-CAS / RADIO-CD-MP3 de la BLAUPUNKT + difuzoarele PIONEER montate din fabrica, este pt. un om de rīnd care n-are amplif. de 1000 wati īn cap si nici mentalitati "The Fast & The Furious" mai mult decīt suficient.

Trebuie tinut cont ca nu fiecare are nevoie de un centru multimedial īn masina, exista oameni ce ascula emisiuni radio normale īn masina, asculta anunturile cu situatia traficului si stirile iar pe drumuri lungi cīteva casete de muzica din propria colectie, nu fiecare sta ca un tembel la PC ore īn sir sa-si faca CD-ROM'uri cu MP3 pe care sa le frece īn masina ore īn sir si nici nu da pe un CD de muzica 11 EURO īn magazin.

Īn consecinta nu vad de ce atīta agitatie pt. sistemul asta audio standard iar cine vrea sa-si monteze īn dacie un centru multimedial ca īn camera de zi, n-are decīt s-o faca.
Nu-l opreste nimeni sa-si monteze si o plasma sub dacie īn loc de roata de rezerva asa cum fac ametitii aia aberanti de la WEST COAST CUSTOMS - PIMP MY RIDE de la M-TV

Īn ceea ce priveste firma BLAUPUNKT, produslele acesteia nu sīnt montate numai pe dacie si montate si pe masini ca BMW, Mercedes, Audi, VW, Porsche si multe altele ca dotare audio stadard din fabrica si asta nu de ieri, de azi ci de mai bine de 40 de ani.

Am avut ocazia sa vad Porsche Cayenne vīndut īn magazin īn Februarie 2009 si avea la bord exact acelasi radio-cas (radio-cd) BLAUPUNKT ca Sandero-ul lui fiu meu.

UP !!!!

mario79 27-04-09 16:57

omu e pe felie, stie ce zice , a intratsigur in contact cu un logan sau un sandero, la fel si eu : taicamiu are logan din 2004(nici o problema cu el pana acu), fratemiu sandero din 2007(nici o problema cu el pana acu ; si a avut pana acu un BMW din 1997 si un passat din 1999 si s-a lasat la mana lui, nu ia mai trebuit), sormea are solenta din 2004 luna a 12-a (full options) si dupa parerea mea este cea mai the best din gama dacia, si eu o berlina 1310 din 2001 pe injectie cu calculator bosh, de care nu cred co sa ma despart vreodata doar daca o sa inceapa sa se dezmenbreze, ceea ce cred ca in viitorul indepartat no sa se intample!!!!!!!!!!!!!!!

CyberCSX 27-04-09 18:39

Uite īn poza de mai jos, bordul de la Sandero-ul lui fiu-meu, poza facuta īn ziua cumpararii īnca īn magazinul Renault īn Duisburg.

Pt. uzura de zi cu zi n-are nevoie nici dracu de mai mult.

Pt. cei ce cunosc germana pot sa pun la dispozitie scanutile manualului de utilizare īn limba germana de la BLAUPUNKT sa vedeti negru pe alb ce poate si ce nu.

Pt. cei ce........ BAT APA-N PIUA si sustin ca daciile de export sīnt mai grozave si cunosc cīt de cīt germana, va pun si scanurile de la cartea masinii si conditiilede garantie la dispozitie ca sa se poata convinge fiecare ca nu exista nici un fel de diferente comparativ cu piata autohtona romāneasca.

All times are GMT +2. The time now is 02:05.

- Copyright 2026 4Tuning