Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   WRC...2006 (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/12027-wrc-2006-a.html)

Carmen 14-02-06 19:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MAD_DMX\"
in afara de noi nu mai vad pe nimeni interesat. nici unuia nu-i plac masinilie si nici n-au auzit de WRC. cand ai drum pe la institut sa treci pe maine sa vb. lucrez langa robert la la calculatoare (anomisbit)vis-avi de faramacia petryfarm

Asa e, meriti un premiu pt cunostinte in domeniu. Te-ai gandit ca unii poate nu vor sa se bata de acum cu pumnul in piept doar ca sa renunte pe ultima suta de metri? Pana in august mai e mult si doar vointa nu te aduce acolo!
In perioada aia va fi Raliul Muscelului si nu stiu daca voi putea sa plec, cu toate ca imi doresc mult sa ajung la o etapa de wrc...

Flow 21-02-06 08:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"
nimeni nu mai e interesat de a pleca la mondiale?

si eu mi am propus asta anu asta dar din pacate planurile noastre nu prea coincid , oricum nu e batut in cuie nimic
eu vreau sa merg in Grecia 2-4 iunie nu in Germania , si vreau sa merg cu masina nu cu autocarul
am vazut ca voi suntetzii mult mai interestzi de asfalt , pt mine nu prea conteaza , wrc sa fie si in functie de ce se va mai hotari poate vom merge impreuna

dj16xxs 21-02-06 13:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flow\"
Quote:

si eu mi am propus asta anu asta dar din pacate planurile noastre nu prea coincid , oricum nu e batut in cuie nimic
eu vreau sa merg in Grecia 2-4 iunie nu in Germania , si vreau sa merg cu masina nu cu autocarul
am vazut ca voi suntetzii mult mai interestzi de asfalt , pt mine nu prea conteaza , wrc sa fie si in functie de ce se va mai hotari poate vom merge impreuna

in perioada aia avem licenta(2-4 iunie),sau cel putin eu....ma sunt si cu examene....asa ca pentru noi cel mai bine e in august.poate te razgandesti si mergi la un asfalt cu noi!....ne vedem 1-2 aprilie la brasov la deschidere(CNR)....venit trupa mare ca de fiecare data!

Flow 21-02-06 15:29

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Flow\"
Quote:

in perioada aia avem licenta(2-4 iunie),sau cel putin eu....ma sunt si cu examene....asa ca pentru noi cel mai bine e in august.poate te razgandesti si mergi la un asfalt cu noi!....ne vedem 1-2 aprilie la brasov la deschidere(CNR)....venit trupa mare ca de fiecare data!

pai sa vedem ce ne rezerva viitorul apropiat
ne vedem atunci la bv ne cunoastem si mai schimbam niste pareri sa vedem cum e cel mai bine pt toata lumea
ps sa l aducetzi daca se poate (de urechi) cand veniti si pe robert(evo8)

EVOLUTION8 21-02-06 20:19

Cum sa lipsesc eu Florinele da la BV ??
Ai inebunit.
O sa venim. :wink:

dj16xxs 22-02-06 23:51

cine vrea sa mai mearga....orice pasionat plecarea ramane in picioare chiar daca nu plecam cu autocarul si plecam cu masinile.

dj16xxs 12-05-06 01:05

Re: WRC...2006

nu mai zice nimeni,nimic????nu mai sunt lovele???sau nu mai e pasiune?

All times are GMT +2. The time now is 20:48.

- Copyright 2026 4Tuning