![]() |
pai si nu ne zici si noua cam in ce constau modificarile alea. look sau motor? poate ne mai dam si noi cu parerea: mai criticam, mai dam un sfat...........
|
pai am inteles ca si la look si la motor..mai intai look..o va vopsi..capota din fata am intels ca o va face neagra cu un Tatuaj mare..apoi ceva la motor...inca nush detalii prea multe..o sa mai aflati..cand voi fi si eu informat :D
|
ii clara treaba...
pacat de rotile alea :)) |
Re:
Quote:
|
ca pe asa masina isi pierd valoarea
|
hai ma vladutz nu mai fi rau... :) jantele dau un \"aer mai sportiv\" masinii... aveti dreptate voi ca e incarcata...dar daca omu e colectionar de \"timbre\" ce aveti cu el ? :D
(no offence cipi) :) :lol: :lol: :lol: |
cred k sa si-a dat seama proprietaru k e prea inkrkta si so fi decis sa mai modifice ceva pe la ea:)
apropo de jante sunt misto dar dak ar pune un talon mia mic pe ele ar fi super |
..
kitch 100 % ..fara suparare ..ca mca a mea :roll: https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=16779
sigur tre sa renuntam la ***uri alea de mazgaleli si tiganeli ei eu unu ..zic ca de sambata pana luni sant la graj si arunc toate ***urile alea de pe ea ..oricum bafata in continoare |
Ba masina asta e clar un kitch.In afara de muzica nu mai are nimic k lumea iar de motor nu stiu ce are modificat dar l-am facut la plecarea de pe loc la un semafor cu Dacia mea stock din '97.E dar fiecare cu placerile lui...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
E destul de urata; nu-si au rostul scociurile alea si nici sigla cu ///M; cel putin asa cred eu!
|
Cu sigurantza acceptam acum 3 saptamani dar acum nu mai am masina ca am avut un accident si n-a mai ramas nimic din ea (in afara de mine).
Apropo am auzit ca la noi in Pitesti e o Dacie de 170cp cu nr AG-01-BES. Stii ceva de ea? |
nush nimic o sa ma interesez..de ea..sorry pt masina ta..
|
Acum Am Nevoie de Ajutorul vostru..care va pricepeti la modificat bari..si praguri..sau de unde cumpara si el..Pt aceasta masina...care stiti pe cineva..care modifica sa lase un mesaj aici ca il contactam noi.....Vrem Niste Bari si parguri joase pt masina asta..deci??care ba bagati?? :?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning