![]() |
Re: Intalniri Iasi!
azi la 3 ajung si eu pe acolo ca vreu sa discut cu unii oameni nu cred ca vin cu masina ca am pregatire la romana si vin direct de acolo. kissez :D
|
in sfarsit cineva reuseste sa mai pastreze in iasi spiritului tuningului a vitezei a frumusetii masinilor.bravo crys .esti cel mai tare. nu uita BE THE BEST AND FUCK THE REST!!!!!!!!!!!
|
da vii azi?8)
|
Rezolvati-va problemele personale intre voi, face 2 face, la telefon, pe Y!M, pe ce vreti voi.
|
o solenta un pj pe benzina 110 cp
inca unu pe motorina de 90 cp corado 2 cielo a lui dan si a lu cartman un yaris si un vw si sa nu uitam atractia zilei masinuta lui cris ..prea tare ! :D eu nu am mai luat masina ca am venit direct de la pregatire poze nu cred ca ai sa vezi doar filmuletul facut de cris. nu a fost o intalnire propriu zisa ne`am adunat doar de fun. si a fost si fain afara. |
3 Attachment(s)
Adik asta!Are doar 1 CP si 0-40/45 km/h in 4-5 sec !Dar promit ca la urmatoarea sa vin cu un off road 4x4 termic de 5 CP ce atinge 80km/h in 5 sec!
|
1 Attachment(s)
1.S`au sters multe posturi...........Nu are rost sa discut pe treaba aceasta! 2.Pun un filmuletz: a.E film by 4 Tuning! b.Nu e editat....! c.L`am editat cat sa pot sa`l urc pe forum la o rezolutie mica! d.Sa nu il vad luat de aici si pus pe alt site/forum! e.Cu subiect la punctul 2d--Eventual un link spre 4 tuning! f.Sa nu fie editat de altcineva si pus pe alt site/forum! g.Toate drepturile imi apartin! 4.Iasul mai are nevoie de intalniri! 5.A fost un esec sau bine?Avetzi dreptul de a comenta...dar fara off topic ca sterg! 6.C`am atat! 7.Enjoy!:lol: Scuze ca nu am filmat mai mult...dar am intrat in test cu una din masinutele mele...si daca aveam 3 maini...si filmam si ma jucam! |
voi n-ati vazut in schimb ce am vazut eu cu GOX la intoarcere. unul care a picat cu o motocicleta de teren pe contrasens chiar cand ne apropiam de el. N-a patit nimic.
|
frumos... pacat ca n-au fost decat 3-4, dar e timp si de mai bine :)
keep it up. |
citeste mai sus cati au fost ca am enumerat masinile
Putea omu sa zica si 2-3!A ales 3-4 ceea ce inseamna oricum putin!Daca erau sa fie 10...poate zicea omu 10 fix!Dar asa...am fost putini! !CRyS` |
Quote:
|
Mda....acum imi aduc aminte de ce n-am mai intrat eu pe 4tuning...copilareli de-astea in jen "eu l-am adus pe ala...tu nu-l jtiai pe celalalt"...bla bla...de asta e intalnirea...sa NE cunoajtem...fiecare contribuie cu ce poate si ce vrea mai departe. Incetatzi sa mai ganditzi cu degetele cu care tastatzi...ce draq...ar trebui sa avem interese comune...sa ne int mai des k sa vb nu k sa-si faca fiecare reclama la site/forum/club etc...AICI e un forum mai mare...ne vede lumea mey, NI FASHIM DI RAS!
Sincer aj fi venit ieri da' la ora 3 duminik in jeneral dorm...i-am zis si lu' cris k poate ar fi trebuit mai tarliu pusa! Next time vin sigur si am sa am nijte discutzii "ciudate" cu NIJTE persoane...se jtiu k am mai atacat si pe alte forumuri pe unele! Aja...si despre faptul k au fost puzzine majini...asta e...ajtia kre au fost au avut timp sa discute sa se vada la oki...k mie una de multe ori mi s-a intamplat sa merg la o intalnire si sa nu retzin decat f puzzine nume si f puzzine nr de inmatriculare...aja k este si o parte buna a situatziei! Deci, pe scurt...terminatzi cu orgoliul propriu si dak vretzi sa facetzi ceva...facetzi...dak nu...nu va obliga nimeni nici makr sa cititzi posturile altora! ;) @ Cris - sorry dak e offtopic da' m-am cam plictisit si m-am trezit zorro de dimineazza si m-am gandit sa fac dreptate! :D In rest...picioru' moale pe acceleratzie...frane bune...abs din plin si mai puzzine aere de vedete autohtone...k se poate! Kissez si acelashi no offence decat pt cine trebuie! ;) |
in primul rand asta nu se poate numi intalnire pe nsl scrie clar ca e o mica incalzire si o revedere dupa o iarna grea si lunga ideea era ca de pe 4 tun nu a venit nici un reprezentat inafara de cris si ca ma asteptam sa vad lume noua din ce am intels eu din partea lui cris.
|
Quote:
Voiam si eu sa vin odata pe la o asemenea intalnire, sa mai cunosc lumea, dar daca ies asemenea mancatorii, mai bine pas.... |
Euuu cred ca ajung la cimitir cu voi!:bat:
Quote:
DUMINICA 26 MARTIE ORELE 15.00 - 16.00 - 17.00 MAI FACEM O INTALNIRE????????????????????????????????????????? ?????????????? Si fitzi atenti la acest topic https://forum.4tuning.ro/36-iasi/14751-a.html |
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning