![]() |
Re: Autostrada Soarelui este ruptă în două. Reparaţii, mai uşor, acuze la greu...
am mers pe autostrada asta si noapte si zi sunt aproape 180km daca tu mergi constant 200 eu iti trec masina pe numele tau,constant inseamna sa nu fi nevoit sa dai flashuri,claxoane ci din contra cel din fata ta normal ar trebui sa-ti faca loc nu sa zica"ce eu merg cu 130-regulamentar,nu-i fac loc" si o sa-ti arat ca pe sensul BUCURESTI-CONSTANTA sunt zone unde la viteza mai mica de 200 nu vezi,asta tu mergand pe banda 2.Multi poate n-au inteles dar faptul ca avem o tentativa de autostrada cu 2 benzii si alea inguste si vai mama lor pentru mine unu este egal cu un mare zero si asta deoarece poti avea accident si la 80-100-130.pe BUCURESTI-URZICENI-BUZAU-spre MOLDOVA asfaltul este mai bun si fara denivelari nu transeele si capcanele din autostrada asta pt ca poti face explozie la orice viteza daca dai intr-o groapa si da eu unul dece sa nu merg mai tare si aici,adica afara pot sunt capabil iar aici dintr-o data gata nu mai stiu sau cum vine asta.
|
Re: Autostrada Soarelui este ruptă în două. Reparaţii, mai uşor, acuze la greu...
ideea e ca nu toata lumea circula pe autostrada tot timpul doar la plimbare ci cu treburi iar rolul ei normal este sa-ti inlesneasca parcurgerea unei distante mai mari intrun timp mai scurt si in siguranta.Eu unul nu vad ca se intampla la noi asa ceva.SIMPLU
|
mai am mers, da nu am mentinut 200 continuu. am variat 180-200. dar numai de cateva ori am mers asa deoarece ma grabeam si cand mergeam dadeam flashuri de la mare distanta sa vada momaile care adorm pe banda 2 si se dadeau, daca ii vedeam ac depasesc nu ii flashuiam, doar reduceam si asteptam sa depaseasca.de obicei merg la croziera pe autostrada cu fix 130. drumu din moldova e cel mai periculos din romania. 1 bada jumate pe sens si viteze de autostrada. iti cam trebuie sange sa mergi pe acolo.
PS:autostrada are 152 km. |
152 cu tot cu sau fara CERNAVODA,iar 180-200 nu te cred pentru ca se va gasi intot deauna cel putin unu care sa te faca sa reducipina la 100-130 sau noaptea sa te feresti sa tii banda 1 ,acolo sunt cei mai criminali cau dacia 1300 merg cu 60-70 iar unii nu au stopuri de pozitie(nu au sau sunt arse becurile),crede-ma mori cu zile,si zici de flashuri aici asteapta mai intii sa vada ce masina ai,intre timp incearca sa-i dea in goarna dar nu poate ca nu are cu ce si dintr-o data devine "corect" si ii da regulamentar cu 130.Nu-mi spune ca nu-i vezi vara cu ele prin parcari cu capotele ridicate su nu mai trage masina,dece ca nu e ulei ori s-a gripat rulmentul la roata ca nu-s bani,insa am dungi ,folie,cd cu 4 boxe si fluieratoare la toba.Hai ma ,ma lasi cu "bajeti" sau "aspirantii".
|
eu plec la mare vara numai noaptea,e mai liber dar ma ingrozesc de franele pe care le vad pe "autostrada" ar trebui sa fiu idiot sa recunosc ca eu sunt devina si nu cel din fata mea care refuza sa-mi faca loc pe considerentul ca eu merg tare si el regulamentar.Fa o incercare,parcurge o distanta oarecare cu o masina de mic litraj insa grabindute apoi mergi cu una mai puternica si vei vedea diferenta.Conceptia romanului este de 2 lei,el defapt se oftica ca-l depasesti si el nu are cu ce dar e regulamentar.Mergi afara si spune-mi cate flashuri ai dat si cat de obosit ai fost din UNGARIA pana in GERMANIA in comparatie cu BUCURESTI-NADLAC si cu asta am spus tot.
|
ii stiu paia cu dacii si aro si ce janghine se mai gasesc. io cand vad flashuri de la distanta ma dau imediat. da mai sunt merteni si cu masini mai moderne. era unu odata cu un polo 1.2 cu 4 oameni in ea si ma depaseste mergand cu 140 , dar asa incetisor. dupa 10 minute au incetinit si iam depasit eu. dupa alte 2 minute iar depasesc astia si iar incetinesc, acum am inceput sa cresc usor viteza sa vad cate naiba duce masina aia. aveam in bord 162, sau bagat in fata si iar incetineau pana mam enervat si am adt blana o perioada sa stiu ca nu mai au cum sa ma ajunga sa ma streseze. si ca sa raspund la intrebare: are 152 de la iesire din bucuresti (prin titan-pantelimon)acolo sau ce cartier e, imediat dupa sensurile giratorii pana la curba aia de langa munte unde se termina atata este.
eu mai merg la bucuresti si cu passatu si cu fordu (ka) si stiu diferenta, dar nu inteleg ce atata atac. culmea ca merg mai relaxat cu fordu, stiind ca nu pot sa fac depasiri la limita sau ca trebuie sa tii volanu bine sa nu fuga dieselu de pe drum. acum depinde de fiecare ce pasarele are. prin afara am mers mai mult la schimb. pe bucati cu taicamiu si da pot sa zic, ca eram mai relaxat dupa ce am traversat europa decat dupa ce am mers 200 km in tara. |
zi si tu salajan,pantelimon e pe drumul vechi eu stiam ca are mai mult asa, o fii,nu ma contrazic,nu am nimic de castigat la treaba asta.AI vazut acum dupa PASTI s-a luat lumea la poceala pe autostrada cine cu cine:unu cu o astra G nu il lasa pe cel cu BMW sa se bage.Poate omul se grabeste,nu stau eu sa-l judec pe ala cu bmw-ul dar daca il lasa nu se mai bloca circulatia.Am deptate sau nu.Ala cu astra oricum si-a luato.sa-ti mai spun ceva tipul cu bmw avea nr de ANGLIA ,iti dai seama omu' a venit acasa de pasti si ce gaseste pe unul care nu-l lasa sa se bage,acolo e altfel lume civilizata macar atat,or avea si ei uscaturile lor dar faci contre dastea ,nu are rost,lasal sa se duca tata omu se risca asta e,dar nu omu-i miez,probabil se dadea barbat in fata nevestei si a furat-o.Inca o stire "senzationala",asta nu-mi place mie,as vrea sa vad pe unul caruia ii pica din cer o masina puternica si de la tigaie sau cotet trece la lucruri serioase,PAI ALA VA FI PRIMUL PE TOATA SOSEAUA CA ACUM ARE CU CE. intelegi?
|
Din cascaval multi sobolani vor sa roada !
|
Quote:
|
stai ca din 2010 vor sa puna "taxa de autostrada" la fetesti...stau si ma gandesc la cat de idioti sunt ai "nostri"(politicienii) cata coada de masini o sa se faca la taxare+ de asta am inteles ca taxa costa cam 10-11 Euro
|
Quote:
|
Quote:
|
dar e legala? stiam ca daca e pusa de stat nu ar fi legala si daca ar fi pusa de firma aia, nici asa nu au voie.
|
aia de la drumuri publice .... dar oricum la noi politia iti cere si vigneta deci ... in carte nu au dreptul ... decat aia de drumuri .....
|
politia are voie sa te intrebe de ro-vigneta,defapt la noi potia te intreaba si ce ai mancat aseara poate mai ai ceva sa ii dai si lui.
Mai se ausea ca da drumu si la autostrada bekter(sau cum ii zice) dar am inteles ca nu mai da drum din cauza unui tronson prost pozitional care trece printr-o groapa de reziduri nucleare,deci la noi e posibil orice |
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning