Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Drag Race: Audi Q7 V12 TDI vs. BMW M5 (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/119932-drag-race-audi-q7-v12-tdi-vs-bmw-m5.html)

crazy-unique 22-04-09 23:05

Re: Drag Race: Audi Q7 V12 TDI vs. BMW M5

bai baieti voi ati innebunit?a mers vreunu cu tractiune spate si dupa aia cu 4x4 pe ud sa vedeti ce diferenta e?si sa nu ma luati cu analogii gen quattro nu e 4x4 e integrala k stiu si eu ce e quattro,eu va zic k am avut bmw seria 3,normal,si cu x drive, si am vazut diferenta de plecare pe ud,deci,ca sa fie o cursa corecta ,trebuia,cel putin sa fie uscat pe jos si nu se mai tinea nici un q7 dupa m5 ;)ii dadea 3 masini numai din plecare.

ROBERT_88ROB 22-04-09 23:43

Quote:

Originally Posted by snookye (Post 2258071)
lasa ca o sa avem in curand Q7 vs. X5M..acolo o sa fie mai relevant testul

daca se lanseaza rs Q7 si sa dea cu X5M sa dea q7 si X5 :D

run_forest 23-04-09 09:33

pfff m5 nu este o masina doar pentru liniutze.daca ar fii fost puse pe circuit , care credeti ca era rezultatul? m5 rullz . si cu siguranta ma indoiesc ca r8 ar face m5 pe circuit....sa fim seriosi.....bmw e bmw nu fac doar motoare puternice.fac cutii de viteze extraordinare , au o aerodinamica....+ o multime de atu-uri care au consacrat-o...80% din producatorii de masini sport, sau modele sport isi compara masina cu M5 deci...asta spune cam tot...

ulyse 23-04-09 09:35

nu cred asa ceva e trucat filmuletul ii dadea si vreo 500 de metri m 5
audi ataca murdar au scos si ei 5 masini in 7 ani si se cred cei mai smecheri

kir0087 23-04-09 11:24

Quote:

Originally Posted by run_forest (Post 2259304)
pfff m5 nu este o masina doar pentru liniutze.daca ar fii fost puse pe circuit , care credeti ca era rezultatul? m5 rullz . si cu siguranta ma indoiesc ca r8 ar face m5 pe circuit....sa fim seriosi.....bmw e bmw nu fac doar motoare puternice.fac cutii de viteze extraordinare , au o aerodinamica....+ o multime de atu-uri care au consacrat-o...80% din producatorii de masini sport, sau modele sport isi compara masina cu M5 deci...asta spune cam tot...

te bazezi pe ceva cand le scoti asa,sau doar pe neuronii tai?q7 impotriva unui m5 pe circuit...bravo!!!

Quote:

Originally Posted by ulyse (Post 2259311)

daca te uitai mai mult la desene cand erai mai mic si invatai putina engleza, observai ca nenea ala iti spunea clar ca "chiu septe" are un mare avantaj din cauza suprafetei carosabilului.
chiar nu inteleg ce is cu frustrarile astea legate de anumite marci de masina.
oricum,as alege m5 fara sa stau o sec pe ganduri.

ROBERT_88ROB 23-04-09 11:35

Quote:

care sunt aia 80% care isi compara masinile cu m5?asta nui facuta de producator ci de o emisiune nu mai criticati atata alte marci doar pt ca e bemewe,in ultimi ani audi a venit chiar tare din spate si Q7 ii diesel...

bufucaca 23-04-09 12:21

fratilor atata tot il ridicati in slavi pe m5 uitati-va pe youtube linutze intre m5 si rs6 si veti vedea adevarata comparatie si cum saracu bmw o i-a la fundul gol iar legat de q7 ce mai poti sa zici decat jos palaria la greutatea lui a reusit sa se tina dupa m5, era de asteptat ca la aceias putere si cu diferenta mare de greutate ca m5 sa castige, q7 w12 tdi cantareste 2500kg iar m5 ma indoiesc sa cantaresca 2400 kg .

Limba14 23-04-09 16:27

cam fake filmul
sau mai bine spus distanta pe care s-a derulat cursa.
a zis si comentatorul daca nu ma insel: M5 0-100 mph 10.4 sec iar audi 12.6 sec.
ceea ce la aceea viteza se traduce in cativa zeci de metri.
oricum, tare Q7le.

Gaby_Slo 23-04-09 18:31

Quote:

Quote:

cam fake filmul
sau mai bine spus distanta pe care s-a derulat cursa.
a zis si comentatorul daca nu ma insel: M5 0-100 mph 10.4 sec iar audi 12.6 sec.
ceea ce la aceea viteza se traduce in cativa zeci de metri.
oricum, tare Q7le.
Fratilor deci...fara suparare..dar voi cred k va uitati la film cu ochii inchisi si cu volumul pe mute xD

voi chiar nu ati observat ca era ud pe jos?
Si a mai spus si omu` ala k audi are un avantaj din cauza asta datorita faptului ca este quattro (tractiune integrala) :O

Daca am suparat pe cineva imi cer scuze.

PS: oricum bmw e gandit chiar si la cea mai mica motorizare pentru o oarecare performanta pe langa confort...pe cand suv`ul de la audi a fost gandit numai pentru confort (doar la versiunea asta au luat cel mai mare motor si l`au pus pe el si il considera sport)

PS2: eu tot m5 am ales :P

kris7y 24-04-09 09:43

de ce nu au comparat frate q7 cu x5?...cred ca era mai bine...
...oricum eo prefer m5 ul...special pentru cunoscatori..;)

virusu' 24-04-09 11:21

fara nici un dubiu BMW

Sasha 24-04-09 13:36

Quote:

Originally Posted by kris7y (Post 2262328)
dc nu au comparat frate chiu saptele q ix 5?...cred k era mai bine...
...oriqm eo prefer m5 ul...special pt cunosktori..;)

pt conuscatori ar fi bine daca ai si scrie in limba romana;)

ROBERT_88ROB 24-04-09 16:46

Quote:

Originally Posted by kris7y (Post 2263408)
...asta cred k este o reclama la audi q7...cred k nici in visele lui nu se tinea d m5...;)

era de stiut ca iasa invigator m5 dar sa tinut bine Q7 si ii diesel

johhny 25-04-09 16:39

O comparatie nu tocmai perfecta, intradevar dezavantajul bmw-ului a fost carosabilul ud, dezavantajele q7-lui greutate in plus, benzina contra diesel.. iar un tanc diesel nu e tocmai potrivit pentru liniute..
Daca era vs rs6 ma intreb ce mai ramanea din m-ul ala... :lol:

Quote:

si cu siguranta ma indoiesc ca r8 ar face m5 pe circuit....sa fim seriosi.....bmw e bmw nu fac doar motoare puternice.

cu siguranta trebuie sa te indoiesti de cele spuse aici. r8-ul il mananca pe m5 pe circuit, m5-ul nu e tocmai potrivit de circuit, la drum intins sa liniute poate dar pe circuit nicio sansa, r8-ul are o tenta mult mai sportiva, aerodinamica, motorul amplasat central deci un centru de greutate mult mai bun iar cum circuitul nu e linie dreapta i-ti dai seama cine iese invingator.

turb0 25-04-09 17:00

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2265835)
O comparatie nu tocmai perfecta, intradevar dezavantajul bmw-ului a fost carosabilul ud, dezavantajele q7-lui greutate in plus, benzina contra diesel.. iar un tanc diesel nu e tocmai potrivit pentru liniute..
Daca era vs rs6 ma intreb ce mai ramanea din m-ul ala... :lol:

cu siguranta trebuie sa te indoiesti de cele spuse aici. r8-ul il mananca pe m5 pe circuit, m5-ul nu e tocmai potrivit de circuit, la drum intins sa liniute poate dar pe circuit nicio sansa, r8-ul are o tenta mult mai sportiva, aerodinamica, motorul amplasat central deci un centru de greutate mult mai bun iar cum circuitul nu e linie dreapta i-ti dai seama cine iese invingator.

Nu are antidot pentru liniute Bmw in fata firmei Audi :) Pe circuit, jos palaria, la liniute ' ciocu mic si joc de glezne ' :lol:

All times are GMT +2. The time now is 02:05.

- Copyright 2026 4Tuning