![]() |
C'mon... Atat de naivi sunteti ? Listele sunt facute de mult... De mai mult de 2 ani...
|
looooooozl! :D :D :D :D :D :lol: :lol: :P korect Gabi.. :P pote ca acu vroiau sa verifice daca-s aceleasi :D sau mai bine zis doar faceau prezentza :D :lol:
|
...o reinoiesc probabil :lol:
|
Sz4LL. Si aseara au fost liniutze da` intr-o juma` de ora(nu cred ca o jumatate de ora,20 de min) s-au spart totzi ca a venit grada........au fost ceva ceva...da`........decat sa faca asa 10 demaraje si dupa aia sa vina garda mai bine o lasa balta sau sa schimbe locu`.In schib Covei a pus-o rau de tot! S-a luat garda dupa el si l-au prins.Daca nu oprea il impuscau...(a fost cu un motor) Cred ca nu mai scapa acum....
bye |
pa ce vrei ma sa le faci..:) CA daor nu jtiu altceva decat DAEWOO.. in fine.. asta se putea evita, daca aveau si alte locatzii..
|
Bosuletz sunt de acord cu tine da` unde ai vrea mah sa faca?
Ala e cel mai bun loc din toata Craiova(a fost pana a aflat garda). Io zic ca si la IshAL.... ar merge. 8) Pea$$ |
bun da.. dar tot degeaba daca e jtiut locu.. :)
POSIBILITATI: AEROPORT, unde este adevarat nu-i chiar bun, dar e k.. Isalnita cum ai spus si tu! Deasupra la bucovatz -> adevarat destul de prost drumu (dar nu te deranjeaza nimeni.. si akolo n-ar mai exista probleme de politzie :D ) S-ar mai putea tzine si pe drumu spre Balcesti (bariera valcii), unde iar drumu este cam la fel ca pe aeroport.. DUpa Podari mai este o iesire spre Calafat, dupa serpentine, iar bun drumu (nasol este ca-i EUROPEAN si e cam circulat) jtiu ca am citit cu cateva pagini in urma ca la fel de bun este dupa comuna LEU iar un drum foarte bun si nuj cine ar mai veni din Politzie (si poate chiar din concurentzi) Si cam atat am eu in cap.. ;) |
Re:
Quote:
PS: Isalnita a fost loc bun, pana \"raliistii\" orasului s-au apucat sa-l injure pe portaru' de la DoljChim, care a chemat politia de fiecare data cand mergeam acolo. |
Gabi ai dreptate.
Dupa ce ca deabia mai vin 20 30 de masini,daca ar face pe unde a zis Bosuletzu...pe la leu sau nu stiu pe unde,nu cred ca ar mai veni nici 5 masini.Unii zic ca e prea departe,altzii ca nu consuma ei benzina degeaba pana acolo..........in fine,nu mai e nici un loc sigur in Craiova :cry: Numai daca se poate sa se duca cineva la primarie si sa faca o cerere sau cam asa ceva sa se organizeze Legale. |
ma frate.. dar de ce conteaza atat de mult catzi vin?.. e pentru a te simtzi tu bine.. si pentru a evita problemele cu Militia.. Aeroportu ce are?.. daca lumea nu are benzina.. ?.. este adevarat este greu cu benzina, dar va zic eu ceva.. daca-l intereseaza vine si pana la Isalnitza si chiar sus la Buc-tz... in fine.. oricum ei aleg.. :D ca doar ei organizeaza cursele astea.. asta e.. dar n-o sa mai avetzi parte de nici o cursa frumoasa.. ci numai de stres, (poate chiar putzin adrenalina de la plecare, din cauza Militiei.. si-n rest benzina care o consumi degeaba.. nefacand curse faine.. si linistite..)
Asta e, noi sa fim sanatosi :D dar macar ca idee sa incerce o idee de ora mai tarzie..! mult mai tarzie.. ceva de 1-2.. ;) (sa vezi raport facut la politia din Craiova de militienii care citesc acest forum :D :D :D ) |
Ma frate una e cand vin 50-60 de masini si una e cand vin doar 4-5.
Si spunemi si mie de cand nu s-au mai facut liniutze la aeroport. |
:)) da, adevarul ca-i mai fain cand sunt 40 - 50 de masini.. :D sa vezi apoi ingramadeala cand vine garda :D .. :P asta este, tre sa ne multzumim cu ce avem.. :)
ReSpEkT! :) |
acum am citit si eu .... nasol ...oricum scapa ! :lol:
|
Al3xius acum cred si io ca o sa scape .Nu l-ar lasa taso` sa intre in pushcarie(cum,sa inghete copilu` de frig?) :P
Acum ce`o fi o fi! Nu ma mai intereseaza de el. |
:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning