![]() |
Re: Espero - Un novice in tuning :)
Bine ai venit... dar ai inceput cu stangul...
Exceptand restul ideilor pe care le-ai enumerat mai sus... ma opresc doar la cea cu "nu ceva iesit din comun... turbina". Rareori am fost de acord cu Esperache, dar acum trebuie sa-i dau dreptate... "2fast 2furious". Inainte sa faci niste afirmatii de genul asta si sa te superi ca primesti critici si sfaturi sa renunti la ideile astea, documenteaza-te mai bine despre ce vorbesti... Si fara suparare, dar cu ~2500 euro cumparai un SFI, il refaceai (poate il si modificai usor) si aveai direct 150cp+ pe masina. Mai bine ai merge pe varianta asta, decat pe ideea cu turbina... nu poti pune o turbina "pur si simplu", presupune mult mai multe altele... sa nu mai vorbesc de bani si de fiabilitate. Si, in alta ordine de idei, sa te exprimi corect in romana nu ar trebui sa fie o regula impusa, dar totusi este... exista reguli pe forum si ar trebui respectate. Bafta cu "proiectul"... pana acum sunt doar vise. Toti avem asa ceva :lol: |
geo iti dau dreptate poate am gresit!!!!!! poate am fost prost :) dar acum ca sa pun sfi + modificat = minim 2000 de cocari , + ce mai trebuie schimbat la el , deci varianta cu turbina este mai eftinache :) . Si de esperache sincer fara suparare sufera prea mult de el , adica daca eu doresc sa-mi pun jenti pe 20 visez, in tuning aprope orice este posibil . Si tu ai dreptate poate si eu cer prea mult de la masinuta asta , dar de 2 ani tot ce am muncit aproape am bagat in ea , pt mine inseamna mai mult decat o masina. Faza ca am sters normal ca m-am enrvat rau cand eu vreau sa primesc pareri si in loc de pareri aud ca visez etc etc . Sa fim seriosi pana sa posteze esperache nimeni nu a zis ca visez sau alte lucruri . Corect ? bafta all :)
|
Re: Espero - Un nou novice in tuning :)
Quote:
|
Quote:
|
Ok felicitari pt proiectul tau . Ca visam noi sau nu asta este treaba noastra frate nu a ta veziti de a ta masina si atat la sa sa visam noi .
|
eu nu iti mai zic nimic, dar te rog sa ne arati si noua daca iti pui turbo pe motorul asta in 2 ani de acum in colo.... Ce naiba, tu te crezi mai destept decat toti..??? pana acum ziceai ca nu poti sa o lasi mai jos ca o ia taticu si cara cu ea si acum vrei turbo.... doamne... ce oameni...
|
Gata copii, fara cearta! :lol:
Reveniti la subiect va rog! |
Pai crezi ca masina asta mai e vreun subiect de discutie ? Poate sa-i dam sfaturi cu ce culoare de oja sa-si vopseasca triplele !
|
Eh, ce vrei ... Cand esti dezinformat sau inca nu ai idee despre ce vorbesti...E normal sa fii contrazis sau dezamagit de raspunsuri/pareri. Dar macar accepta-le si invata din ele, ca de aia tre' sa fii "novice" intai si nu esti direct "maestru" , nu ? Hai, mult succes in continuare la modificari si nu te supara pe ceilalti ca vor doar sa te ajute, ok ? Multa bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:44. |
- Copyright 2026 4Tuning