![]() |
Re: Primele detalii despre noul Jaguar XJ
O MARE BESTIE !!!! bravo TATA MOTORS !!! jaguar by INDIA !!!
|
cred ca cea mai importanta intrebare este....ce a-ti prefera : BWM Serie 7 , Merc S Class, Audi A8 , Jaguar XJ sau Lexus LS ?...eu unul cred ca as merge pe un M7 :))
|
Frumos Jaguarul XJ... imi place... spatele e diferit fata de ce ne-a obisnuit Jaguarul in ultima vreme...;)
|
destul de dragutza LA EXTERIOR pentru un jaguar, cat despre bord aduce prea mult a R8, asemanari la volan inclusiv la linia bordului. nu-i frumos din partea britanicilor....
|
deci wtf? e superb interior exterior bravo .!
|
Fata aduce putin a quattroporte la grila. Masina arata superb, interior exterior nota10
|
imi place. e ceva mai exclusivist, foarte frumos. bravo jaguar
|
Fac referire la cei care spun ca nu mai este jaguar ce a fost altadata si care comenteaza design'ul interior si exterior : Cine stie cati designeri au lucrat luni sau chiar ani sa deseneze fiecare linie a masinii , fiecare buton , fiecare coltisor .Sunt oameni cu multe diplome si anii de experienta , totusi nu cred ca Jaguar angajeaza orice designer gata iesit din facultate . Nu cred ca vreunul dintre voi care comentati despre masina aveti diploma in domeniul acesta . Macar respectati munca decat sa sariti in aer la fiecare masina noua aparuta cu comentari destul de nefondate
|
:lol::lol::D Mda, daca vedeti zilele astea vreo stire cu spargere de banci, eu am fost protagonistul.
|
2 Attachment(s)
Au reusit sa nenoroceasca si una dintre ultimele limuzine adevarate ramase ....daca bentley va scoate inlocuitorul lui arnage in modul in care se anunta ....nu pot decat sa apreciez ca ptr oamenii de afaceri singura posibilitate de a-ti cumpara o masina cu un aer exclusivist dar in acelasi timp neostentativ ramane piata second-hand ....au reusit sa mai distruga o legenda .....
|
Quote:
|
dragut rau!
|
Quote:
|
Sunt un mare fan jaguar..... .Mie unu nu imi place deoarece e schimbata pre mult fata de cele anterioare.Jaguar si-a pastrat stilul timp de 30-40 de ani.
Eu am un xj din 1990......are acel spirit jaguar classic dupa care intorc multi privirea........ |
Arata f bine si bineinteles ca interiorul nu avea cum sa dezamageasca
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning