Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Primele detalii despre noul Jaguar XJ (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/119747-primele-detalii-noul-jaguar-xj.html)

rover_cabrio 11-07-09 02:28

Re: Primele detalii despre noul Jaguar XJ

O MARE BESTIE !!!! bravo TATA MOTORS !!! jaguar by INDIA !!!

alexonlylove 11-07-09 09:47

cred ca cea mai importanta intrebare este....ce a-ti prefera : BWM Serie 7 , Merc S Class, Audi A8 , Jaguar XJ sau Lexus LS ?...eu unul cred ca as merge pe un M7 :))

DonnLuca 11-07-09 10:04

Frumos Jaguarul XJ... imi place... spatele e diferit fata de ce ne-a obisnuit Jaguarul in ultima vreme...;)

b0gdan_max 11-07-09 10:32

destul de dragutza LA EXTERIOR pentru un jaguar, cat despre bord aduce prea mult a R8, asemanari la volan inclusiv la linia bordului. nu-i frumos din partea britanicilor....

matiz87 11-07-09 17:04

deci wtf? e superb interior exterior bravo .!

xxdadixx 11-07-09 18:57

Fata aduce putin a quattroporte la grila. Masina arata superb, interior exterior nota10

laur_nsl 11-07-09 19:45

imi place. e ceva mai exclusivist, foarte frumos. bravo jaguar

IonutzMFF 11-07-09 20:14

Fac referire la cei care spun ca nu mai este jaguar ce a fost altadata si care comenteaza design'ul interior si exterior : Cine stie cati designeri au lucrat luni sau chiar ani sa deseneze fiecare linie a masinii , fiecare buton , fiecare coltisor .Sunt oameni cu multe diplome si anii de experienta , totusi nu cred ca Jaguar angajeaza orice designer gata iesit din facultate . Nu cred ca vreunul dintre voi care comentati despre masina aveti diploma in domeniul acesta . Macar respectati munca decat sa sariti in aer la fiecare masina noua aparuta cu comentari destul de nefondate

STRES 12-07-09 03:43

:lol::lol::D Mda, daca vedeti zilele astea vreo stire cu spargere de banci, eu am fost protagonistul.

ADDOstreet_racer 12-07-09 09:48

2 Attachment(s)
Au reusit sa nenoroceasca si una dintre ultimele limuzine adevarate ramase ....daca bentley va scoate inlocuitorul lui arnage in modul in care se anunta ....nu pot decat sa apreciez ca ptr oamenii de afaceri singura posibilitate de a-ti cumpara o masina cu un aer exclusivist dar in acelasi timp neostentativ ramane piata second-hand ....au reusit sa mai distruga o legenda .....

maryusyk 12-07-09 11:41

Quote:

Originally Posted by virusu' (Post 2258093)
nu sunt un fan jaguar si nu imi place nici acest model

probabil esti fan trabant tu

Shelby GT500 67` Eleanor 12-07-09 12:11

dragut rau!

Shelby GT500 67` Eleanor 12-07-09 12:12

Quote:

Originally Posted by ADDOstreet_racer (Post 2479517)
Au reusit sa nenoroceasca si una dintre ultimele limuzine adevarate ramase ....daca bentley va scoate inlocuitorul lui arnage in modul in care se anunta ....nu pot decat sa apreciez ca ptr oamenii de afaceri singura posibilitate de a-ti cumpara o masina cu un aer exclusivist dar in acelasi timp neostentativ ramane piata second-hand ....au reusit sa mai distruga o legenda .....

ITI DAU DREPTATE

cristi_xj6 12-07-09 13:38

Sunt un mare fan jaguar..... .Mie unu nu imi place deoarece e schimbata pre mult fata de cele anterioare.Jaguar si-a pastrat stilul timp de 30-40 de ani.
Eu am un xj din 1990......are acel spirit jaguar classic dupa care intorc multi privirea........

SaIBoT 12-07-09 17:52

Arata f bine si bineinteles ca interiorul nu avea cum sa dezamageasca

All times are GMT +2. The time now is 20:26.

- Copyright 2026 4Tuning