Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Merita sa facem compromisuri intr-o relatie? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/119689-merita-facem-compromisuri-relatie.html)

Psycho 29-04-09 09:34

Re: Merita sa facem compromisuri intr-o relatie?

uneori stiti cum e .... cu femeile .. ca si cu magnetii .. cum unu se duce spre el si e de acelasi pol .. se resping .. + cu + .. si oricat ai alerga tu dupa ea ea se distanteaza cu aceeasi viteza .. ia schimba-te si tu ... in loc de + sa fii - ... sa vezi ca se schimba treaba ;)

kittykat 06-05-09 21:15

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2252537)
O intrebare care ma macina de ceva timp...
Merita compromisurile intr-o relatie? Si daca da... cat timp?

in nici un caz

Sasha 06-05-09 21:41

Quote:

Originally Posted by kittykat (Post 2295214)
in nici un caz

ai putea sa-ti continui ideea? Gen de ce crezi asta, cred ca ar fi mult mai corect ;)

Mustang 07-05-09 13:14

Quote:

Originally Posted by kittykat (Post 2295214)
in nici un caz

Pentru ca?
Te rog... explica-mi... sa stiu si eu ce fac mai departe in relatia pe care o am.

pwr_bz 10-06-09 19:01

Dupa mine ar merita sa faci compromisuri intr.o relatie care simti ca e de durata si ca o sa fie ceva frumos o perioada lunga de timp,daca nu categoric nu se merita:)

Sasha 10-06-09 19:51

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 2396855)
Dupa mine ar merita sa faci compromisuri intr.o relatie care simti ca e de durata si ca o sa fie ceva frumos o perioada lunga de timp,daca nu categoric nu se merita:)

pai de unde sa simti? ahhh sau da, poate tu simti, dar persoana de langa tine nu;)

MihaiS 11-06-09 11:00

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2396963)
pai de unde sa simti? ahhh sau da, poate tu simti, dar persoana de langa tine nu;)

:)) partea trista este ca deobicei asa se intampla... nu cred ca mai merita. mi-am schimbat opinia. mereu unul dintr-e ei face mai multe compromisuri decat celalalt si mereu se vor naste conflicte.

Sasha 11-06-09 11:06

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 2398527)
:)) partea trista este ca deobicei asa se intampla... nu cred ca mai merita. mi-am schimbat opinia. mereu unul dintr-e ei face mai multe compromisuri decat celalalt si mereu se vor naste conflicte.

in orice relatie care se vrea sa fie serioasa/stabila trebuie sa existe un echilibru...si asta se leaga de bunul simt al fiecaruia, in cazul in care trage decat unul singur...nu ajungeti nicaieri, mai bine va vedeti fiecare de treaba voastra separat.

MihaiS 11-06-09 13:54

poi BUNUL SIMT exista in foarte putine relatii... sunt patit recent asa ca m-am saturat. orice as face nu e bine. momentan sunt intre doua fronturi EA si PARINTII... merita sa mai fac compromisuri si intrebarea este cate???

Sasha 11-06-09 14:05

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 2398960)
poi BUNUL SIMT exista in foarte putine relatii... sunt patit recent asa ca m-am saturat. orice as face nu e bine. momentan sunt intre doua fronturi EA si PARINTII... merita sa mai fac compromisuri si intrebarea este cate???

daca nu exista bunul simt, aia nu mai este o relatie, ci doar ne intalnim, ne facem treaba si apoi fiecare cu pi..a masii... Pai in momentul de fata tu esti singurul care poti sa decizi daca merita sau nu, tu o cunosti, nu eu/noi... si compromisuri daca esti dispus poti sa le faci toata viata, normal ca in cazul in care se merita si in cazul in care sunteti pe aceeasi linie de plutire... dar sa faci tu singur pt ca sa va fie bine si din partea cealalta sa nu primesti nici-un raspuns nu e ok, chiar deloc;) Si ajungi la un moment dat sa realizezi ca ai facut multe lucruri degeaba si ca te-ai luptat singur, pt ce? Pt ca asta e firea omului nu se satura dupa prima palma...mai sta si la a 2`a, daca nu la mai multe.

alex_driftpro 11-01-10 17:01

Dak era prietena mea aia de care zici ma desp de ea in sec 2

aleks 12-01-10 03:41

Păi ar fi fost foarte rău la vārsta ta să faci altfel, e perioada experimentelor şi a acumulării de experienţă :)

xgeox 12-01-10 07:29

Depinde de relatie:ai cunoscuto sambata trecuta in club,sunteti de un an jumate impreuna,sunteti casatoriti de 5 ani.Depinde de compromisuri:te roaga sa vii sa o iei de la munca sau de la facultate si tu esti programat la mecanic in timpul ala.Pentru al doilea tip de relatie:iti spune sa mergeti in vacanta sau concediu intr-un anumit loc deoarece acolo vin si unele prietene ale ei si vrea sa se intalneasca cu ele.Pentru al treilea tip de relatie:iti spune sa renunti la serviciul de nu stiu cate mii de lire care l-ai gasit in Anglia.Acum tu decizi ce si cum.Ma gandesc ca la o relatie indelungata deja exista sentimente profunde si va cunoasteti destul de bine deci se merita sa faceti compromisuri si unu si altu.

ovidiums 12-01-10 12:02

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2252537)
O intrebare care ma macina de ceva timp...
Merita compromisurile intr-o relatie? Si daca da... cat timp?

Si eu zic ca ar trebui sa fim egoisti in relatiile de genul asta si sa ne satisfacem noi toate poftele, nevoile, fara sa ne pese de persoanele care nu stiu sa faca si ele la randul lor un compromis.

Voi ce spuneti?

e clar ca aici nu e loc de compromisuri. in situatia in care egoismul unuia atrage egoismul celuilalt, termenul "relatie" nu are sens.
si nici in relatiile "normale" nu prea e loc de compromisuri; de obicei renunti la ceva pentru (nu din cauza la) altceva. sau e posibil ca o renuntare sa fie perceputa initial ca un compromis... ca sa faci omleta trebuie sa spargi ouale.

All times are GMT +2. The time now is 04:55.

- Copyright 2026 4Tuning