![]() |
Re: Merita sa facem compromisuri intr-o relatie?
uneori stiti cum e .... cu femeile .. ca si cu magnetii .. cum unu se duce spre el si e de acelasi pol .. se resping .. + cu + .. si oricat ai alerga tu dupa ea ea se distanteaza cu aceeasi viteza .. ia schimba-te si tu ... in loc de + sa fii - ... sa vezi ca se schimba treaba ;)
|
Quote:
in nici un caz |
Quote:
|
Quote:
Te rog... explica-mi... sa stiu si eu ce fac mai departe in relatia pe care o am. |
Dupa mine ar merita sa faci compromisuri intr.o relatie care simti ca e de durata si ca o sa fie ceva frumos o perioada lunga de timp,daca nu categoric nu se merita:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
poi BUNUL SIMT exista in foarte putine relatii... sunt patit recent asa ca m-am saturat. orice as face nu e bine. momentan sunt intre doua fronturi EA si PARINTII... merita sa mai fac compromisuri si intrebarea este cate???
|
Quote:
|
Dak era prietena mea aia de care zici ma desp de ea in sec 2
|
Păi ar fi fost foarte rău la vārsta ta să faci altfel, e perioada experimentelor şi a acumulării de experienţă :)
|
Depinde de relatie:ai cunoscuto sambata trecuta in club,sunteti de un an jumate impreuna,sunteti casatoriti de 5 ani.Depinde de compromisuri:te roaga sa vii sa o iei de la munca sau de la facultate si tu esti programat la mecanic in timpul ala.Pentru al doilea tip de relatie:iti spune sa mergeti in vacanta sau concediu intr-un anumit loc deoarece acolo vin si unele prietene ale ei si vrea sa se intalneasca cu ele.Pentru al treilea tip de relatie:iti spune sa renunti la serviciul de nu stiu cate mii de lire care l-ai gasit in Anglia.Acum tu decizi ce si cum.Ma gandesc ca la o relatie indelungata deja exista sentimente profunde si va cunoasteti destul de bine deci se merita sa faceti compromisuri si unu si altu.
|
Quote:
si nici in relatiile "normale" nu prea e loc de compromisuri; de obicei renunti la ceva pentru (nu din cauza la) altceva. sau e posibil ca o renuntare sa fie perceputa initial ca un compromis... ca sa faci omleta trebuie sa spargi ouale. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning