![]() |
Re: a4 b7 3.0 TDI
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
se vinde spoileru de la bara spate cu 150 ron......mi-am achizitionat unul de S4...o sa revin cu poze reale zilele astea........
|
n1 masina ai grija de ea :d
|
13 Attachment(s)
poze facute azi........alte numere pt k am inmatriculat-o ...alea erau numerele vechi
masina a mai primit....cauciucuri Goodyear eagle f1 235/40/18 fusta spate S4 leduri albastre la numar...pe pozitii si la Day light urmeaza cat de curand alte finale k se vad urat rau astea si tipsuri nu merita sa arunc banii p ele....... |
eh, asa da, foarte frumos
|
frumoasa masina ! ....ce te-a determinat sa iti iei 3.0 tdi si nu 2.0 tfsi?
|
Quote:
pai in primu rand nu vroiam a4...aveam in plan alta masina...... dar pe criza asta cum nu se vinde nimic am dat vechea masina un passat 3bg din 2004 si o dif pe asta....... oricum am luat masina asta si datorita motorului...k de 2.0 tdi nu mi-as fi luat nici in ruptu capului...iar 2.0 tfsi nu am gasit ceva sa imi placa......primele zile nu eram asa incantat de masina dar acum nu regret nici o clipa din momentu in kre am luat-o :))) |
Frumuseţe domnule maşinaa...îmi place cel mai mult acest model de audi a4...dintre toate modelele de a4 mă refer de facelift!
|
2 Attachment(s)
se vine in continuare spoileru la bara spate cu orificiu de toba pe ambele parti.....150 ron....
si bandouri usi cele originale de audi.....150 ron toate 4 ...mi-am achizitionat unele de S4 :X.....poze...zilele astea |
arata bine masina
|
5 Attachment(s)
poze noi cu masina :X....... bandouri usi S4......
|
super, pe cand poze cu bara de S4?
|
sper cat de curand........k isi pune un prieten kit de RS4 pe un S4 k al meu......si cand are de gand sa faca marea schimbare o sa iau bara si portbagajul...sau dak gasesc in alta parte o sa iau...........greu si cu finantele :P....
|
forta dieselaru` :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:55. |
- Copyright 2026 4Tuning