![]() |
Re: Dacia Logan Crash Test - rezultate ingrijoratoare
uni mai asociaza Logan cu tractor,da ce sa zic.....nu au logan mai bine sa taca,apropo cate stele are loganul?!
|
3...http://www.euroncap.com/content/safe...d2=221....aici gasesti tot ce vrei despre crash` testu` loganului....
|
vreau si eu logan atunci... :)
|
4 Attachment(s)
Dupa indelungi investigatzii de a afla locul unde se afla una bucata cd cu mai multe bucatzi filmuletze l-am gasit.Acuma sper sa merite asteptul...
|
1 Attachment(s)
imi place cum se face masina la impactul frontal......nice:shock:
:evil: In loved with bmw:twisted: |
eu sunt curios cum de renault megane ... la acelasi test a luat 5 stele cu partea din fata complet facuta din plastic (apripi, masca, bara ... totul inafara de capota).
|
plasticu ala se sparge imediat si absoarbe energia care ar fi transmisa la pasageri dak ar fi in loc de plastic un material mai dur.....;)
|
si marmota ce facea ?? ... adica daca ar fi toata caroseria de plastic ar fi si mai bine nu ??
|
fa diferenta intre aripi de plastic si caroserie de plastic. Megane-ul nu are caroserie de plastic.
|
aripile de plastic nu au niciun rol in asta, ci doar de reducere a greutatii, megane fiind destul de greu si asa... intr-adevar accentul se pune pe elemente deformabile, dar aripile au un rol redus datorita rezistentei mult prea mici...
ps: renault a facut un obiectiv al proiectarii obtinerea de 5 stele, dar asta nu inseamna ca si este cea mai sigura masina... ps2(on topic): e irelevant numarul de stele daca stai in banca ta, daca e sa mori, mori si in volvo si in orice masina de 5 stele, daca ai ghinionul sa te afli intr-o situatie neprevazuta de proiectant, si sunt destule... spre exemplu majoritatea loviturilor laterale nu sunt pe centru ci ori mai in fata ori mai in spate, ceea ce imprima miscarea de rasucire si risc de leziuni cervicale ridicat... |
sincer ... am mers cu 190 km cu loganu` ....
|
Quote:
on: credeti ca lucrul asta o sa aiba vreo relevanta asupra vanzarilor? poate un 0,5% dar nu mai mult ;) pentru ca la banii aia nu ai ce sa pretinzi.. ganditi-va la 6000 de eu abea dc iti iei un golf4 bengalit rau... eu zic ca per total loganul e mai mult decat ok ;) |
Quote:
|
Quote:
|
mah sincer l`a prins radarul pe un amic cu 185 km pe dn cu loganul si arata in bort 188-190
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:06. |
- Copyright 2026 4Tuning