![]() |
Re: Logan 1.4
Ms frumos Florica...sa vedem ce o mai fi anu asta,speram ca o sa fie de bine.
In legatura cu varsta...acu nu prea mai are farmec...m-am facut si eu mare:)) bafta cu ursu. |
Rog un moderator sa stearga threadu.
Multumesc. |
thread redeschis la cerere
|
Ceva vesti despre logan?;):lol:
|
17 Attachment(s)
Da..am mai facut ceva cat timp a fost threadul inchis:
Am facut alt bad boy ca ala era nereusit, si odata cu revopsirea capotei am revopsit si barile. Am gasit jantele visurilor mele :lol:ATS DTC 7jx15 et 21.Aratau cam urat cand le-am luat, le-am indreptat unde a fost nevoie, pregatite de vopsit si s-au vopsit albe.Dupa aproximativ 3luni cat am stat cu jantele in casa ca nu gaseam anvelope pe placul meu 195/50/15, am gasit intr-un final 2bucati marangoni zeta pentru fata si pentru spate niste fulda care aratau ok. Am vopsit stopurile in rosu complet si semnalele de pe aripi. A urmat si un tips borla de 100mm. De vro 4luni stateam cu o axa CatCams 263grade in caasa si a venit momentul sa o montez si pe aceasta, dupa ce am luat permisul. O admisie cu filtru pipercross viper. De curand am schimbat si eu lumina la ceasuri in alb cu display pe negativ rosu+consola alba si niste semnale in oglinzi, evident rosii:D Intre timp galeria 4-2-1 s-a vandut, o sa urmeze tot 4-2-1 dar cu mici diferente fata de ce aveam. Cam atat imi aduc aminte acum, de viitor pe prim plan vor fii 2 anvelope noi pentru fata si niste frane mai ok(etrieri, placute de Van si ceva discuri ventilate) Si niste poze, cele cu jantele de tabla sunt cele mai recente. |
Ti-ai redeschis topicul sa faci concurenta:lol:?
Bune modificari serifule si sa stii ca e mai periculoasa cu capacele albe la roti reising staial:)))! Intimidezi adversarii iar DTC-urile poti sa le donezi mie pentru o cauza nobila:lol:. |
simplu si de bun gust.tine-o tot asa!
|
alexpeed:Mare boier, vopseste-ti capacele albe ca sa fi si tu fita:))
Dadutu:Ms frumos, exteriorul asa va ramane in mare parte, doar mici retusuri. |
Masina arata foarte bine;) ca sa inteleg si eu... axa de 263 grade cu ce te ajuta?
|
Ajuta foarte mult pe turatii mari.Tine cuplu constant si putera o ai undeva mai sus in ture decat cu axa originala dar pierzi pe ture mici.
|
ahh ma omori tu cu axa aia :)) azi o schimb si eu da e de 1.6 nu e ca a ta :(
frumoasa , un cleen pe hayon nu te avantajeaza ? :rolleyes2 |
Quote:
|
Aaa...galeria 4-1 nu era mai slaba d.p.d.v al performantelor decat 4-2-1.
Doar ca tragea mai prost putin pe turatii medii insa pragul dupa 4500rpm cand incepea sa traga era mai accentuat decat la 4-2-1. Nimic nu e oficial pentru ca masina nu a fost masurata pe dyno..doar ce am aproximat eu. Ideea e ca probabil era supradimensionata pentru 1.4mpi. Da..ieri am achizitionat 2bucati toyo proxes t1r 195/50/15 noi:) |
1 Attachment(s)
Hai ma ca ii sta bine si cu Porbagaj clean ce dq:))..
|
Ms pentru VT.
Da arata bine...nici nu stiu ce sa zic dar cred ca o sa il fac. |
All times are GMT +2. The time now is 15:40. |
- Copyright 2025 4Tuning