![]() |
Re: Sandero MCV
eu propun proprietarului sa vanda proiectul celor de la dacia :)) inca o data spun ca arata foarte bine!
|
fata da pacat ca o cam strica spatele..
|
Dar oare cum arata Logan berlina sau sedan ( nu stiu cum sai ii spun acum) ...cu fata de Sandero...
|
adi nu cred ca ar arata bine... fata de la sandero e total diferita fata de logan, loganu e patratos, pe cand sandero are forme mai rotunjite, omogene.
|
Ai dreptate, daca aripile din fata ar fi fost mai putin rotunjite si ar fi fost mai patratoase....ar fi fost ceva ...in orice caz tot o Dacie ramane( nu in sensul rau).
|
Sunt pentru, si eu sunt de acord ca arata bine masina. Am un mcv care sigur si ar dori un face lift ca asta, spor la treaba si felicitari pt munca depusa, sa meritat.
|
Salut, sunt student AR la UNIVERSITATEA Din Pitesti, masina este a unui profesor (este leasing) din cate stiu eu a atins-o in fata si dupa aceea s-a gandit la solutia asta care desi unii din voi o critica, eu, nu pentru faptul ca sunt student AR o admir si chiar imi place, profesorul ne-a spus ca s-a muncit foarte mult la ea pentru ca este diferita foarte mult fata de Sandero in comparatie cu Logan. Probabil ca pozele nu sunt asa de expresive dar in realitate toate elementele caroseriei au ,,picat'' unde trebuie. La sfarsitul proiectului insusi domnia sa Constantin Stroe a ramas placut incantat. In service-ul facultatii mai exista un Logan ,,mutant'' ceva gen Dacia CN la caroserie iar motorul va fi un hibrid sau un electric.
|
Quote:
intr-adevar proiectul asta, este tare! ;) P.S. crezi ca ai putea sa ne arati si celalalt Logan? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning