![]() |
Quote:
Scoate fum si fara frana dar tre sa o prind eu in toane mai bune Si acuma a scos nitel dar putin de tot... ca apoi a prins aderenta... dak te uiti cu atentie e un zvac acolo :P |
PARERI .... mie mi-a placut... eu zic ca a iesit bine.. cu toate ca niste golani mi-au baut primul suc :) :) :) :) 50.000 aluia care-i ii da in gat pe aia care mi-au baut sucul :) :) :) vb diseara
|
baieti frumoasa intalnire ati realizat...tinetio tot asa ...speram sa ne vedem pe 10 iulie in bucuresti
|
Un tziganush a intrebat daca poate sa ia sucul si CINEVA a zis ca da.
Deja am 50.000 Pentru dezvaluirea acelui CINEVA inca 100.000 Santose... :P :P :P |
:) aoooleo esti scump ma.. nu mai vin diseara in H .... , las` k aflu eu care l-a luat phutul in gura sa-l ph.... :) las` k aflu eu hondare... :)
|
Salz fratziloir .. mah Santos de ce nu mi-ai zis shi mie ca va intilniti shi la Spring in Victoriei ... ca veneam shi eu ... pana meau ... pls pe viitor cand va mai ducetzi dati-mi shi mie un semnal Respekt Allll !!
|
Vreau si eu 50.000 asa ca zic ce s-a intamplat cu sucul :D
Stateam noi linistiti la masa cand apare un tiganus... mic si pricajit.. deabia se vedea de GSi. I-am oferit de toate, servetele, pahare goale... dar el vroia altceva... cik bani. A vazut ca nu are cu cine si a plecat usor... usor pe langa noi cand s-a impiedicat de sucul lui Santos care zacea linistit cu paiul in el pe jos... l-a luat si a plecat... am tipat noi sa-l lase sa astea... dar oricum nu cred ca ai mai fi baut din el dupa ce a pus ala mana pe gura sticlei Si asa pov noastra se termina si eu ma alesei cu 50.000 de la Santos :P |
sa mi-l arati si mie data viitoare...
sa vezi ce-i phut vreo 2 picioare in cur |
:D
dak spun shi eu ce s-a intamplat cu sucul...primesc shi eu 50.000:D
lolz...dak o tzinem tot asha cred k saracu santos o sa ramana fara casa...mashina..bani..etc.:P :D |
...yo nu stiu nimik de suc .....!!! :D:D
..dar data viitoare ti-l arat !! :peace: |
Eu imi bag picioarele in el de PC.Nu merge sa iau nici un film.Nici astea 2 si nici ala cu cerculetele lui Edy.Mi se blocheaza la 1mb,de fapt nu se blocheaza,imi zice k Download complet.Daca stiti ceva,ce sa fac k sa nu mai patesc astept sa-mi spuneti.Respekt
|
lol... DA i-ati ALTUL :) :) :) :) .... AZI am VARSAT suc Pe TASTATURA.... sa VA fAC un test SA vedeti CUM scrie? (APROPO SCRIU ba MIC ba MARE deoarECE canD apas PE space ACTIVEAZA caps LOCK-UL :) )
test :) Gigi APORIE merie MULTE SI ii POLAC fdemeile.... traducere Gigi ARe MERE multe SI ii PLAC femeile.... *** DE tastatura |
27 MAI 2004 DIN NOU INTALNIRE LA SPRING TIME ,anuntati si voi care vine si care nu vine... plzzzzz
|
asa baieti faceti consumatie la spring, multumesc :lol: ..aa inca o kestie..io iam zis sa ia sucul...si nu a tipat nimeni la el sal lase acolo :lol: :lol:
|
am inteles ca ai ceva cunostiinte pe acolo sau ceva de genu asta... ai cum sa ne rezervi si noua 3-4 mese... ????????? joi la ora 20:00???
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning