![]() |
daca ar fii cineva sa cunoasca pe cineva de la Carrefour ,ar fii o chestie ca acolo putem sa facem de toate ca nu am deranja pe nimeni :wink:
|
Re:
Quote:
pacat k nu la Carrefour :( |
Alo ,trezirea , cine credeti ca permite intalnire in parcarea de la Carrefour?
Vise, mai bine vorbiti de lucruri mai reale |
Re:
Nici eu nu cred ca avem unde 100 de masini..... si daca avem unde.. trebuie sa fie pe la periferie pe undeva... parerea mea...
|
Re:
Quote:
|
raulnfs, nu e neaparat vorba sa se dea lumea in parcare, sa se stranga, meeting, nu curse!!!get it? :) yo zic k ar fi ceva...shi sa speram k se va intampla!:))
|
Re:
Dar mai e si Metro si Brico si Kaufland.. si Billa.. aaa si Interex :P:D ..
|
Quote:
|
daca ne-am strange la interex in parcare?? ca parca nu inchide poarta aia :?
|
:))
Hai in parcare la politie , frumoase discutii !!!
PS: or fi gaborii prosti , dar poate au auzit si ei de internet.... Hai in parcare akolo. akolo Sfat : SHUT UP !!! pe loc se clarifica ;) Sper să nu mai fie nevoie să-ţi editez mesajele - Gabi |
Ideea e ca daca doar va adunati si nu faceti multa galagie.. poate va lasa in pace.
Noi aseara in Iasi ne`am adunat in fata la Palat, unde e supravegheat cu camera si s`au dat cateva cerculete.. cam 20 de min.. si nu au aparut.. PS: sper ca din oct sa ne vedem pe strazile din Ploiesti :twisted: |
Mah Romeo ! Te asteptam cu placere !
P.S.: Peste vreo 2 luni s-ar putea sa vin pe la Iesi :wink: Scuze de offtopic !!! OnTopic !Amadeus ar fi frumos dar nu cred ca s-ar mai putea obtine iar aprobari ptr. locul ala :evil: |
Te astept, grasule :lol:
Asta a fost ultimul meu post offtopic aici ;) |
Re:
Quote:
dar alaturi de buc si ct :P |
la sala am avea loc sa zic 100 de mashini!! dar cine da voie??...asta e chestia!! dak s-ar rezolva intr`un fel...dar doar intalnire..shi sa zic 2-3 scartzuri shi in rest ..discutzii shi wati!:))...dar cine ne da voie?:)))...vorbim cu primaru`?...poate poate...!! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
- Copyright 2026 4Tuning