Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo Hatchback - Modificari aduse (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/119080-cielo-hatchback-modificari-aduse.html)

ALX THE BEST 29-04-09 12:58

Re: Cielo Hatchback - Modificari aduse

Normal sa nu ai probleme si sa iti mearga bine trebuia sa tragi + direct de la baterie cablul sa fie cat de cat mai gros decat cele normale si cu o rezistenta pe el si masa de caroserie. Eu zic sa iti cumperi un kit de cablaj pentru statie si ai tot ce iti trebuie acolo si nu e scump, 45 ron.

db 21 kat 29-04-09 13:15

bay gim care e faza cu tokyo drift ca nu m-am prins?

o sa ma ocup si de instalatie sa o fac k la carte cand o sa am mai mult timp.

si 45 de ron mi se pare destul de mult, jumate din valoarea subwoofer-ului, daca era ceva de firma mai ziceam k se merita sa ii cumpar cablajele

B-64-KTL 29-04-09 14:35

Dar poate pe viitor o sa-ti cumperi un sub mai bun si o sa ia nevoie cabluri bune. Mai bine dai acum 45 ron decat sa faci un scurt pe undeva si s-o patesti mai rau.

TheEnZo 29-04-09 16:41

Kit'urile aceastea de curent sunt bine venite in orice sistem in care apare in afara de cd-player alta componenta care contine un cd-player.

Dar, mai este bine de stiu ca aceste kit'uri se pot face si acasa, adika sa fie Home Made.

Ma gandesc ca poate fac eu un tutorial despre asta ..

db 21 kat 29-04-09 19:19

2 Attachment(s)
deja a aprut prima problema la el, am plecat mai tare intr-o intersectie si nu era prins calumea,a inceput sa se rostogoleasca si s-a rupt o mufa rca:)), dar am remediat problema:D

am facut si o poza cu partea din spate, sa vedeti mai clar ce si cum e legat

nota moderator: foloseste functia "edit" daca mai ai ceva de scris in decurs de 5 min dupa ce ai postat.

TheEnZo 29-04-09 22:12

Chestia aia ... scoate maxim chinuit 60 w rms si nici aia nu cred ca ii scoate.
Pai tu nu ai remote si tu daca opresti playeru mini amplificatorul ala din tub merge non stop , ca vad ca i'ai facut un strap acolo in loc sa pui remote de la cd-player.

db 21 kat 29-04-09 22:16

mah sincer sa fiu nu stiu cat dezvolta da imi vibreaza toata masina de la bass, chiar si capota. eu sunt super multumit de el

db 21 kat 25-05-09 21:55

2 Attachment(s)
am revenit si eu cu ceva nou-cotiera nu e estetica, dar imi place cu ea

ALX THE BEST 26-05-09 08:39

Frumoasa cotiera vad ca ai si un sertar la ea!
Nu te incurca la frina de mana?

db 21 kat 26-05-09 16:39

acela este un suport de pahar , mai are 2 in spate si un sertar mai mare sub capac.in mik masura ma incurca putin la frana de mana , dar m-am obisnuit. dezavantajul e ca nu mai pot sa mai ma dau cu frana de mana

db 21 kat 15-06-09 23:51

4 Attachment(s)
de modificari nu am am mai avut timp sa ii mai aduc, dar mai pun cateva poze mai noi

andi_cimpean 15-06-09 23:55

imi place ca ai garaj...:)...nimic nu se compara cu asta:D

db 21 kat 16-06-09 00:03

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2410599)
imi place ca ai garaj...:)...nimic nu se compara cu asta:D

in ceea ce priveste garajul, am avut grija de ea de fiecare data , cu toate ca veneam noaptea tarziu acasa, scoteam masina lui tata de serviciu din curte, bagam masina mea in garaj si apoi p al lu tata iar in curte. fac manevrele astea numai ca sa nu o las afara, are sie o varsta si la umiditate iese repede rugina , chiar daca e vopsita ea

andi_cimpean 16-06-09 00:06

Asa este...Si eu cu Dacia la fel procedez...tratament preferential, nu are voie afara:D

nu-mi spune de scosul unei masini ca sa o bagi pe alta...ca sunt satul de asta:D...same story si la mine...este poarta garajului mica...si am 3 masini in el:D...(maresc garajul vara asta)

db 21 kat 18-06-09 22:11

a schimbat cineva de curand la cielo:bucsi, capete de bara,pivoti, amortizoare si arcuri(standard)? ca am fost la un mecanic si mi-a spus ca astea trebuiesc schimbate.cam cat m-ar costa sa le inlocuiesc?

All times are GMT +2. The time now is 02:41.

- Copyright 2026 4Tuning