![]() |
Re: Cielo Hatchback - Modificari aduse
Normal sa nu ai probleme si sa iti mearga bine trebuia sa tragi + direct de la baterie cablul sa fie cat de cat mai gros decat cele normale si cu o rezistenta pe el si masa de caroserie. Eu zic sa iti cumperi un kit de cablaj pentru statie si ai tot ce iti trebuie acolo si nu e scump, 45 ron.
|
bay gim care e faza cu tokyo drift ca nu m-am prins?
o sa ma ocup si de instalatie sa o fac k la carte cand o sa am mai mult timp. si 45 de ron mi se pare destul de mult, jumate din valoarea subwoofer-ului, daca era ceva de firma mai ziceam k se merita sa ii cumpar cablajele |
Dar poate pe viitor o sa-ti cumperi un sub mai bun si o sa ia nevoie cabluri bune. Mai bine dai acum 45 ron decat sa faci un scurt pe undeva si s-o patesti mai rau.
|
Kit'urile aceastea de curent sunt bine venite in orice sistem in care apare in afara de cd-player alta componenta care contine un cd-player.
Dar, mai este bine de stiu ca aceste kit'uri se pot face si acasa, adika sa fie Home Made. Ma gandesc ca poate fac eu un tutorial despre asta .. |
2 Attachment(s)
deja a aprut prima problema la el, am plecat mai tare intr-o intersectie si nu era prins calumea,a inceput sa se rostogoleasca si s-a rupt o mufa rca:)), dar am remediat problema:D
am facut si o poza cu partea din spate, sa vedeti mai clar ce si cum e legat nota moderator: foloseste functia "edit" daca mai ai ceva de scris in decurs de 5 min dupa ce ai postat. |
Chestia aia ... scoate maxim chinuit 60 w rms si nici aia nu cred ca ii scoate.
Pai tu nu ai remote si tu daca opresti playeru mini amplificatorul ala din tub merge non stop , ca vad ca i'ai facut un strap acolo in loc sa pui remote de la cd-player. |
mah sincer sa fiu nu stiu cat dezvolta da imi vibreaza toata masina de la bass, chiar si capota. eu sunt super multumit de el
|
2 Attachment(s)
am revenit si eu cu ceva nou-cotiera nu e estetica, dar imi place cu ea
|
Frumoasa cotiera vad ca ai si un sertar la ea!
Nu te incurca la frina de mana? |
acela este un suport de pahar , mai are 2 in spate si un sertar mai mare sub capac.in mik masura ma incurca putin la frana de mana , dar m-am obisnuit. dezavantajul e ca nu mai pot sa mai ma dau cu frana de mana
|
4 Attachment(s)
de modificari nu am am mai avut timp sa ii mai aduc, dar mai pun cateva poze mai noi
|
imi place ca ai garaj...:)...nimic nu se compara cu asta:D
|
Quote:
|
Asa este...Si eu cu Dacia la fel procedez...tratament preferential, nu are voie afara:D
nu-mi spune de scosul unei masini ca sa o bagi pe alta...ca sunt satul de asta:D...same story si la mine...este poarta garajului mica...si am 3 masini in el:D...(maresc garajul vara asta) |
a schimbat cineva de curand la cielo:bucsi, capete de bara,pivoti, amortizoare si arcuri(standard)? ca am fost la un mecanic si mi-a spus ca astea trebuiesc schimbate.cam cat m-ar costa sa le inlocuiesc?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:41. |
- Copyright 2026 4Tuning