![]() |
Re: clipe de groaza...
Frate ...Nu sa nu crezi ca se finalizeaza cat de curand , am avut accident 31 aprilie (pasager ) 70 km/h langa trecerea de pietoni , pietonul a iesit dupa o masina si am intrat in el.Exact in clipa cand ma ducea acasa un prieten sa imi iau casca ma prins fara casca , eu nu am avut nimic si nu am avut pic de protectie fizica , poate protectie de la Dumnezeu:)) , amicul a avut si geaca de protectie si casca si a necesitat ingrijiri medicale.
|
pt totzi ce comenteaza aiurea..... bai fratilor voi mare soferi.... mai trezitziva la realitate daca vedetzi un scuter sau un motor nu inseamna ca nu are voie sa mearga pe strada!!! si el are prioritate lafel ca o masina....... si apropo exista motociclisti(scuteristi) care conduc mai bine de cat un sofer de 10000 de ori si nu mai datzi vina ca scuteru este de vina !!!
P.S. vezi un scuter ... sporeste de doua ori atentzia pt ca si el are prieoritate nu il judeca!!! considera ca in fatza ta este un tir!! |
Quote:
sunt fel si fel de soferi auto , si fel si fel de soferi moto ...nu`s deacord nici cu unii nici cu altii ... am respect imens pt cei cu motoare , si destul si pt cei cu scutere ,atata timp cat nu merg pe mijlocul drumului ...cei cu motoare au prioritate mai mare... pt ca se clasifica prioritatea odata cu viteza care o pot atinge ....mergi tare cu motoru poti sa mergi pe ce banda vrei tu ..dar cu un scuter care prinde 60 la ora ce drq sa caute pe magheru ( de exemplu) pe a 3`a banda ? |
Quote:
|
hmmm e ultimu post!!!... dupa cum vezi soferu era baut!! nu scuteristu!!! dar in fine ma abtzin cu tine e tot una!!!
|
Quote:
eu vb in general ...ca nu toate accidentele dintre masin si scutere , soferii masinile sunt de vina ... nu ma intelege gresit . nu toti scuteristii sunt nevinovati , iar soferii auto sunt toti prosti ...sau nu stiu cum . |
Quote:
pentru ca in majoritatea cazurilor in care sunt implicate si motociclete in accident.. vina este de partea motociclistilor o mare parte din motociclisti (referindu-ma strict la motociclisti).. au impresie ca li se cuvine totul... si se baga ca disperatii... cu viteza blana .. |
Quote:
Vrei să fii tu lupul moralist? Un motociclist cu un motor decent, face, ceea ce ai face şi tu dacă ai fi īn locul său. Profită de acei căluţi. A cam īnceput să devină un mit mizerabil şi o concepţie preconcepută asta cu "motocicliştii sunt mereu de vină". Eu īn ultima vreme am văzut accidente cu motoare şi vinovaţi erau şoferii, pentru că au cāmpul vizual foarte mic şi se cred invincibili şi zmei la volan. PS. Hai să nu aducem la viaţă un topic consumat. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning