![]() |
N-ar fi o idee rea, 150 cp pe Oltcit.......ar rupe normele.
|
MC Mate: din cate stiu eu (din ce-am vazut) nu s-a pus alt motor pe Oltcit. Repet... din ce-am vazut eu!
Am auzit c-ar merge de Alfa 33 |
hahaha chiar ca ar rupe normele un OLCIT DE 150 de cp.... :) le-ar cam da peste nas tuturor
|
va veni si timpu ala.. tre doar sa se gaseasca unu cu bani de bagat in el :D
|
Cam grele 150 cp si cam grele sa faca cineva asta. Cel putin pe-un Oltcit.
|
Gabi RED-u ala nu vine???? macar asa sa-si faca reclama la masina :P , de show... aa?
|
Ba esti copil?......Ce 20 de sec de Adrenalina ma?....de unde atata adrenalina........e un oltcit......Prinde suta in 20+ sec. Adevaru' e ca iti trebuie ceva curaj sa mergi cu Oltcitul cu 90 km/h.....Senzatii tari......Propuneri indecente..!!!! Tot ce vrei.....
|
:) tot ce-i posibill.. vreau sa-tzi zic ca oltcitu are o linie frumoasa.. mie unu imi place.. :) dar preparat putzin..
Adevarul ca fara schimbare de motori nu prea potzi sa scotzi atata din saracu motor.. |
sa zica ma unu care le are... cam ce variante ai avea... cam ce motoare ar intra pe olcit...
|
Motor de Citroen VISA 1.9 GTI sau GT. Cred ca in jur de 110 cp.
|
stii u sigur ca incape? cam cat te costa un motor ca ala??
|
Pai pentru ca te arati interesat Santose sa-ti modifici Oltcitul, am sa-ti zic...
Pai Oltena dupa Citroen Visa s-a luat... Numai ca Visa e in 4 usi. Dar daca o vezi pe strada zici ca-i olticit. Motorul se potriveste 100 %. Dar de gasit habar nu am unde poti gasi... Are un prieten o Visa Diesel si nu gaseste piese. |
da ma.. si ce zici merita sa pun turbina + intercooler... pe olcitu meu de 5000 de cmc?? :P gata ca o dam in offtopic... si mai sunt p forum discutii despre olcit nush unde... :)
|
io cred ca vin dar sper sa nu fie iar singurul oltcit participant asa cum a fost la romexpo
|
bogdalanescu :) bravo man.. da vezi sa-tzi pui cateva carburatoare in plus.. poate asa reusesti sa le dai smoke la dacii ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning