![]() |
Re: Evacuari custom INOX
Salut !
Sambata aveti deschis ? daca da intre ce ore ? poate reusesc sa ajung la voi sa vedem cam ce trebuie facut si la ce pret ajunge. |
Quote:
Quote:
O zi buna! |
am trecut si eu pe la baieti, m-au ajutat foarte mult si au facut treaba buna. Recomand cu incredere! Tavy astept sa imi dai lista si oferta pentru ce te-am intrebat!
|
Quote:
|
va salut baieti
as avea si eu o intrebare...pentru o dacia 131...cat ma costa sa imi montez o toba reising..si ce putere imi da in plus consumul cu cat o sa creasca? voi mai lua itp-ul? o sa imi ia politia talonul? va multumesc anticipat...astept raspuns cat mai curand.:) |
ma intereseaza si pe mine la un BMW E36 320/24v sa elimin intermediara si cam pe la ce ora si in ce zi sa vin sa va uitati cam cit m-ar duce toata distractia:)?
|
Quote:
O seara placuta! |
recomand cu incredere....se pricep baietii si sunt super de treaba.o sa mai trec pe la ei sa mai stau putin pe capul lor :D
|
Recomand cu incredere, seriozitate si calitate...sunt baiatu cu Clio RS
|
Quote:
Quote:
Numai bine |
Salut,
Merge sa iti trimit evacuarea stock prin curier si dupa model sa imi faceti varianta pe inox? Si un pret m-am interesa, pentru un eclipse din 90 turbo, galerie+cap-coada 2 iesiri. Mersi |
Quote:
Numai bine! |
1 Attachment(s)
Asa arata teava de inox oglinda,care se foloseste si la traseele admisiilor:-)
|
Trebuie sa marturisesc ca baietii lucreaza f bine, gasesc solutii la probleme si sunt f meticulosi(dovada ca ne-a luat o zii sa schimbam turbina pe masina mea :D ). Recomand
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:52. |
- Copyright 2026 4Tuning